Filip Stojilković Beograd (©ofkbeograd)
Filip Stojilković Beograd (©ofkbeograd)

OFK Beograd doveo špica iz Cvajte!

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.09.24. | 21:53

Filip Stojilković na pozajmici iz Darmštata do kraja sezone

Špica je prodao u Cvajtu, špica je doveo iz Cvajte!

OFK Beograd Mozzart Bet je u smiraj prelaznog roka pojačao napadačku liniju potpisavši Filipa Stojilkovića, koji bi na Omladinskom stadionu trebalo da odmeni Aleksandra Kahvića.

Izabrane vesti

Stojilković je u redove Romantičara stigao iz Darmštata na pozajmicu do kraja sezone. Reč je o 24-godišnjem srpskih korena rođenom u Švajcarskoj za čije je mlađe kategorije nastupao u prošlosti. Darmštat ga je pre godinu i po dana doveo iz Siona za 2.000.000 evra učinivši ga najskupljim pojačanjem u istoriji kluba, međutim, momak rođen u blizini Ciriha nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu u nemačkom drugoligašu.

Za Darmštat je odigrao 24 takmičarske i postigao tri gola (sva tri u Cvajti), a drugi deo prošle sezone proveo je na pozajmici u Kajzerslauternu gde je odigrao osam mečeva i upisao jedan pogodak. Ni po povratku među popularne Ljiljane njegov status nije se promenio, u uvodna četiri kola odigrao na terenu je proveo samo devet minuta (na tri utakmice nije bio ni u protokolu) te je bilo jasno da se neće naigrati…

"Važno je za Filipa da dobije priliku da igra. Zbog toga je odlazak na pozamicu u OFK Beograd dobra prilika za njega da češće bude na terenu. Želimo mu veoma uspešnu sezonu", izjavio je sportski direktor Darmštata Pol Ferni.

Stojilković je ponikao u Cirihu, ali za seniorski tim nije stigao da debituje. Kao tinejdžer otišao je u Hofenhajm da bi se ekspresno vratio u Švajcarsku. Seniorsku karijeru započeo je u Vilu, a kasnije nosio još dresove Siona i Araua pre nego što je odlučio da se ponovo oproba u Nemačkoj.



tagovi

OFK BeogradFilip StojilkovicMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara