Porzingis: Malo boksujem po kući, veliki sam fan Majka Tajsona

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.04.20. | 20:31

Zvezda Dalasa ima i interesovanja van košarke

Svi letonskog  košarkaša Kristapsa Porzingisa znamo po fenomenalnim partijama u NBA ligi u dresu Dalasa, ali malo ko je znao da je Letonac veliki fan boksa.

I ne samo da ga voli, već u ovim ružnim okolnostima stiže pored rada sa tegovima da radi i sa rukavicama na šakama.
"Trudim se da radim šta mogu. Imam malu sobu sa mnogo stvari i tu se trudim da ostanem u formi. Imam tegove, bicikl, mogu da radim i kardio, malo boks, radim na tim veštinama takođe", rekao je Porzingis

Izabrane vesti

Pored boksa, tu su i knjige.
"Trudim se da izgradim strpljenje za čitanje. To je nešto što sam uvek imao problema, ali mislim da postajem bolji. Boks volim, uvek sam bio veliki fan boksa i borilačkih veština. Trudim se da se zabavim pa malo boksujem po kući. Radim te male stvari koje volim, obožavam Jutjub, gledam video-snimke i učim svari".

A već kada je krenuo da priča o boksu...
"Uvek sam bio veliki fan Majka Tajsona. Sada i MMA scena raste sa Konorom Makgregorom, veliki sam fan MMA. To je isto nešto što bih voleo da radim kada budem imao vremena kada ne budem igrao. Videćemo. Ne znam kada. Oduvek sam voleo borilačke sportove".

Kako bi boks i MMA išli Porzingisu od ruke?
"Ne znam da li bih bio u stanju to da radim. Ne verujem da bih bio dobar borac. Da mi je telo drugačije veličine, možda bih se time bavio. Pored sporta interesuje me biznis. To je nešto što ću verovatno više studirati", rekao je Porzingis i dodao koliko samo prisustvo Dirka Novickog znači svima u Dalasu.

Takođe, rekao je da se čuje sa saigračima i da su svi „smoreni“, te da imaju zajedničku grupu preko koje su u kontaktu.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara