(Star sport)
(Star sport)

Odjeci Apela za spas Partizana: U jednom danu blizu 15.000 potpisa

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.05.24. | 14:03

U planu je i skup ispred stadiona, uz učešće bivših fudbalera i istaknutih javnih ličnosti

Sve je više zagovornika promena u Humskoj. Dugo su stajali sa strane, posmatrali propadanje, a sad su nekadašnji asovi i navijači združenim snagama rešili da stanu na put nepočinstvima na crno-beloj strani Topčiderskog brda. O tome svedoče odjeci Apela za spas Partizana.

Podržala ga je organizacija Grobari jug, inicijativom za smenu aktuelnog rukovodstva, što bi trebalo da bude prvi korak ka ozdravljenju kluba, a kakav je odjek ove borbe svedoči podatak da je Apel potpisalo je 13.500 ljudi.

Izabrane vesti

Reč je o običnim pristalicama, ljudima iz naroda, koji su stali iza proglasa bivših igrača i saglasili se da se godinama nagomilano nezadovoljstvo artikuliše. Brojka od 13.500 potpisa odnosi se na dnevni presek (od srede jutro, kad se Apel pojavio u javnosti, do četvrtka u prepodnevnim satima) već tokom dana narasla je za dodatnih 1.000 pratilaca i trebalo bi očekivati da do kraja četvrtka premaši kotu od 15.000 navijača.

Da bi se shvatila masovnost pokreta, dovoljno je podsetiti da ni na jednom susretu osim večitog derbija, u tek okončanoj sezoni Partizan nije na tribinama uspeo da skupi ni blizu 15.000 navijača. Grobar jug jesu. Doduše, virtuelno, ali i to je pomak u odnosu na neka ranija dešavanja.

U planu je da se skupljanje potpisa nastavi i ispred stadiona, zajedno sa bivšim fudbalerima koji podržavaju ovu ideju i poznatim ličnostima koji će dati podršku skupu.


 


tagovi

FK PartizanGrobari

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara