(Reuters)
(Reuters)

Ode Stevan Jovetić na Kipar

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.09.24. | 15:15

Reprezentativac Crne Gore na novoj adresi

Otvoriće Stevan Jovetić novo poglavlje u karijeri. Na još jednoj divnoj destinaciji. Kad se pogleda izbor gradova u kojima je živeo to se mahom bila divna mesta, a trebalo bi najboljem strelcu u istoriji reprezentacije Crne Gore da bude prijatno i na Kipru.

Tamošnji mediji objavili su da je Omonija dogovorila potpis iskusnog napadača i da će u narednih dan, dva potvrditi njegov angažman. Jovetić će na Rajko ostrvo doći kao slobodan igrač, pošto mu je letos istekao ugovor sa Olimpijakosom, s kojim je osvojio Ligu konferencije.

Izabrane vesti

U međuvremenu je formu održavao u rodnoj Podgoroci, na treninzima Budućnosti, igrao utakmice Lige nacija za reprezenataciju, a sad će se vratiti klupskom fudbalu. Omonija ga je zvala i pre nekoliko meseci, tad dogovor nije postignut, između ostalog, jer je bivši kapiten Partizana razmatro i druge opcije. U Grčkoj se pominjalo da bi mogao opet da zaduži dres Olimpijakosa, ali kako se to nije desilo, postaće stanovnik Nikozije i saigrač srpskog krilnog fudbalera, Veljka Simića, koji od prošle godine igra za Omoniju.

Pre Olimpijakosa, Stevan Jovetić je igrao za Partizan, Fjorentinu, Mančester Siti, Inter, Sevilju, Monako i Hertu.



tagovi

transferiStevan JovetićOlimpijakosOmonijaKiparKipar 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara