Severina (Star sport)
Severina (Star sport)

Ode Severina, zamena je stigla, ali šta je sa špicom?

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.09.24. | 17:42

Radno u Humskoj u završnici prelaznog roka

Vreme je za rastanak. Napustiće Ksander Severina Partizan posle samo malo više od godinu dana provedenih u Srbiji. Kao što je ranije najavljeno, krilni napadač se seli u Izrael, gde će igrati za Makabi iz Haife.

Severina je minulih dana imao obaveze u selekciji Kurusaa, dvaput bio starter za tim Dika Advokata na mečevima Lige nacija u okviru KONKAKAF zone, oba puta je zamenjen protiv Sent Lusije i Sent Martina, a kad je okončao obaveze prema selekciji došao je red da reši klupsko pitanje.

Izabrane vesti

Prema informacijama iz Humske, Severina će do kraja dana potpisati ugovor sa Makabijem, a u petak jutro krenuti put Izraela, gde ga čekaju lekarski pregledi i promocija u ekipi koju vodi Barak Bahar. Crno-beli bi na ime obeštećenja trebalo da insksiraju oko 1.200.000 evra u osnovici i još oko 300.000 evra na ime bonusa, zavisno koliko utakmica nekadašnji fudbaler Den Haga bude odigrao i eventualno neki trofej osvojio.

Severini će plata rasti iz sezone u sezonu, počev od 270.000 do kraja ove, preko 360.000 u narednoj i 390.000 u poslednjoj.

Zamenu za Severinu Partizan je već angažovao. U pitanju je Pape Furer, doskorašnji član mladog tima Olimpika iz Liona. Talentovani Senegalac je već doputovao u Beograd, nalazi se na stadionu gde formalizuje poslednje detalje saradnje i očekuje se da uskoro počne i da trenira sa ekipom Aleksandra Stanojevića, u kojoj je već Miloš Kerkez, doskorašnji levi bek subotičkog Spartaka.

Potvrda ta dva posla očekuje se ubrzo. A špic? E, to niko u Humskoj nije spreman da kaže: da li dolazi i ako dolazi – ko je u pitanju?


tagovi

Ksander SeverinaFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara