Ruski hokej - tu leži lova

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.04.20. | 08:14

Pro liga ima šta da ponudi

Pored e-sportsa, a u manjku fudbala, pregršt mečeva na programu je i u hokeju, tačnije u Pro ligi Rusije.

Juče im u drugoj utakmici istoga dana nisu bile dovoljne tri deonice igre u trajanju od po deset minta da se obračunaju. Penali su na kraju doneli slavlje Kings Taunu, a dva puta pre toga bolji su bili Reaktivatori. Inače, tri od poslednjih pet utakmica ovih ekipa bilo je završeno X. I danas bi moglo da bude neizvesno, pa ne bi čudilo da se sve opet okonča penalima.

Izabrane vesti

Ako bismo posmatrali jučerašnjih 5:1 za Ledokolu, rekli bismo da su gosti favoriti. Nije tako, jer Moskovski Ešelon je preključe dobio utakmicu para sa 5:3. Sve dakle ukazuje da su šanse za uspeh podjednake i za jednu i za drugu stranu. Pitanje je ko će bolje otvoriti utakmicu, uz opasku da ovi timovi poslednjih pet utakmica rešavaju na preskok. Naime, slave jedni, pa drugi, a ako se tradicija nastavi, sada je red na Ešelon. Naravno, ova logika ne mora da znači ništa, pa je najbolje tipovati po osećaju uz saznanje da je Ledokola od poslednjih pet utakmica izgubila svega jednu, dok rival s istog broja mečeva ima dva poraza.

SVE KVOTE U HOKEJU

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

 

 

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara