Komentari na vest

Odakle više Nigerijci?! Letos kupljen za 850.000, sad ode u Bundesligu za 9.000.000

D

Dukana94

pre 4 meseca

Postujem ove napadace ali tesko da su bolji od generacije Kanu, Utaka, Jakubu, Martins, Obina...
b

bosko2020

pre 4 meseca

Koliko sam i ranije znao imali su barem 4 napadaca tj vidim imaju i 5,sad plus povredjeni Nigerijac i plus jos jedna zamena na zimu.Sad Plzen koji je sad na 4 mjestu,ok igraju evropu LK.Nije ne znam koliko jaca ceska liga a Burmaz 10 golova za smjesnih 400k.Sprdnja

Usput

pre 4 meseca

Danas je dovoljno da trčiš ko gazela i već vrediš par miliona, ako pritom znaš i da šutneš to je već ozbiljna lova. Sve te silne nigerijske napadače bi menjao da gledam opet Jay Jay Okocu.
g

gretsby blue

pre 4 meseca

Ima i Zvezda tj Graficar jednog malog spica/krilo, Faisal, po meni mogao bi da dobije sansu na sledecim pripremama, svi forsiraju i probaju mladje strance sem nasih klubova.
k

kolodin

pre 4 meseca

Država sa ogromnom populacijom u kojoj 95 %dece trenira fudbal a ostalih 5% košarku i atletiku pa je i logično da ispadaju fudbaleri kao sa trake.Kao drugo ,na desetine evropskih klubova iz Norveške,Slovačke,Francuske,Švedske,Poljske,Češke,Belgije imaju svoje Akademije u Nigeriji zato se i pojavljuju odlični napadači u klubovima tipa Nordesjiland,Bodo,Genk,Malme
g

gostic

pre 4 meseca

kako odakle Nigerijci, pa iz Surinama.
G

Gost83

pre 4 meseca

Svaki klub pronadje godišnje barem JEDNOG mladog i talentovanog igraca, koga proda kasnije za 8, 9,10mil €, zavisi iz koje lige je klub...jedino ove nase neznalice ne znaju da kupe postenog igraca vec vise od 10 godina a mi to sve placamo jos iz naseg dzepa!!!
R

Rodman93

pre 4 meseca

220 miliona stanovnika. Iz tolike baze je vrlo moguće napraviti toliko fudbalera. I otkad pamtim, a to je 30 godina uvijek su imali mnogo dobrih fudbalera.
c

cuveni napad

pre 4 meseca

Oliseh,Amunike,Amokaci, Jekini,Okoca,
9

98

pre 4 meseca

+ Babangida,Bakajoko,Finidi,Taribo West,Okacukvu,Kanu.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

plus nemaju video igrice nego se i dalje jure po ulici sa loptom
T

Trpadzija

pre 4 meseca

Pa Zasto onda Kina i Indijanac ne mogu jednog krstenog igraca ?
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

@Rodman93 ne volim kad neko krade komentar ili "prepise" bio je jedan korisnik koji je slicno , maltene identicno napisao komemtat kao i ti. A mogu i da ti kazem da ti je glupo malo to sporedjivanje. Zasto ? Zato sto Indici i Kinezi imaju po 1,4 Miliarde Stanovnika pa nemaju ni jednog Krstenog Fudbalera. Hrvata ima 3,8 Miliona Stanovnika pa narod cepa i kida Fudbal. 2018 su bili Vicesampioni a 2022 treci . Sta hocu da kazem s tim ? Hocu da kazem da nema veze to sa Brojom Stanovnika , nego sa Radom,Disciplinom pa na kraju i Znanjem. A Boga mi nije ni tajna da Nigerija gaje i Skautimguje dobre napadace...Ali da su najbolja Ekipa i maj bolji Fudbaleri Afrike to nisu .
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

zato sto indijca fudbal zanima kolko tebe i mene astronomija
T

Trpke

pre 4 meseca

Ali Kako ?! Pa Nigerijci nemaju EU pasose ?!
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Nigerija fudbalska zemlja i zemlja od 206.630 hiljada stanovnika 💚🤍🦅
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Miliona* 🤣
W

WHO KNOWS

pre 4 meseca

Džabe sve to kad naši magarci prave kombinacije.
L

Lazeta

pre 4 meseca

To se zove sakuting, a najgluplji klub na svetu dovodi nekog iz Turske lige gde je dao par golova za 5M uz to da ima 27god.
M

M1860

pre 4 meseca

To se zove samoubistvo domaceg fudbala.Jos malo pa ce vise biti crnaca u evropskom fudbalu nego domacih igraca a sve zbog malo novca.Ko normalan u Evropi izuzev multimilijarderske globalne industrije zvane Premier Liga ili africke drzave Francuske zeli da gleda africki kup nacija u svojoj zemlji?Znam rasizam,sovinizam,bla,bla ali cinjenica stoji,ovo postaje sve vise negledljivo.
b

bas tako

pre 4 meseca

dace i ovde pet do kraja sezone ,videces
з

звезда падалица

pre 4 meseca

Мркела иди у Плзењ да упознаш спортског директора Викторије.
S

Srdjan88

pre 4 meseca

Pa prodace i Zvezda Bukarija i za vise od 9m a doveden je za 3, tako da ce zaraditi manje vise isto. Uz to taj Plzen je izgubio primat u Ceskoj ne samo od Slavije vec i od Sparte i paonje u LK a igrao je LS. Tako da ne vudim sto bi upoznavao njihovog SD zbog jednog uboda jbt
B

Burek

pre 4 meseca

Eh, šta ti je skauting
K

Kako odakle?

pre 4 meseca

Nigerija ima 200 miliona stanovnika, samo glavni grad oko 20 miliona. Glupo je kazat odakle vise.
ш

што се не пријавиш

pre 4 meseca

за Слагалицу??
И

И

pre 4 meseca

I na sve to imaju ozbiljne fizičke i atletske karakteristike. Da imaju bolju infrastrukturu, izbacivali bi još 20 puta više.
O

OFK Beograd

pre 4 meseca

Glavni grad Nigerije nema ni milion stanovnika.
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

@Kako odakle? glupo sporedjivanje Brate. Pa sta ako imaju 230 Miliona stanovnika ? Sta im to znaci kad opet nisu najboljj u Africi a kamoli na Svetu. i Africki Kup imaju manjr osvojenih od recimo :Gane,Egipta i Kameruma :) Kinezi i Indici imaju po 1,4 miliarde stanovnika pa nemaju jedni ni drugi nemaju jednog krstenog Fudbalera a boga mi ni jednog poznatijeg Sportistu sem mozda u Stoni Tenisu ili Kriketu. Hrvati su bivsi 2018 Vicesampioni bili a treci na sveta 2022 sa 3,8 miliona stanovnika ...znaci totalno bezmisleno. Nigerijanski Igraci imaju dobre skaute i dobde Menadzere i AGENCIJE. Sadiqova Agencija na primer :Madisona,Comana,Sona,Varana,Walkera i Bremera kao klijente. Moffieva Agencija ima :Saku,Sancha,Laviu,Nketihu i td. Agencija Iheanacha poseduje igrace kao sto si :Sabitzer,Firimino i Joeliton. A Lokmenova i Awoniyowieva Agencija poseduje kliente kao sto su :Ter Stegen Harvets,Gnabry i Van Dijk.