©AFP
©AFP

Odada se ponovo seli, stiže na Ostrvo da se bori za minute sa Davidom Babunskim

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.07.24. | 12:32

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde pred povratkom u Evropu iz MLS pošto je Dandi Junajted odlučan u nameri da ga angažuje

Od dolaska u Crvenu zvezdu kao tinejdžer Ričard Odada je u potrazi za fudbalskom sredinom u kojoj će pokazati pun potencijal.

Kenijski vezista, uspeo je da skrene pažnju u redovima omladinaca Crvene zvezde, ali je seniorski put gradio kroz Grafičar i Metalac kao pozajmljeni igrač posle čega se iz Ljutice bogdana preselio u MLS ligu.

Izabrane vesti

Od dolaska u filadelfiju leta 2022. godine do danas Odada nije uspeo da se izbori za konkretniju šansu, te je po praksi leta 2023. prosleđen na privremeni rad u Olborgu.

Period proveden u Danskoj nagovestio je buđenje, vezista je 22 utakmice ukrasio sa četiri pogotka, ali niti je ubedio Skandinavce da ga zadrže, niti je zaradio šansu da nastavi da se dokazuje u Filadelfiji.

Takav rasplet uticao je da kenijski fudbaler aktuelni prelazni rok iskoristi da potraži novi klub, a kako ističu mediji sa Ostrva, od prelaska u Dandi Junajted deli ga samo zvanična promocija.

Povratnik u elitno takmičenje Škotske odlučio se na reorganizaciju igračkog kkadra prilikom koje je najveće promene pretrpeo vezni red, a posle niza odlazaka igrača sredine terena, u škotskom klubu je angažman centralnih vezista označen kao jedan od prioriteta. Zanimljivo, među konkurentima Odadi za minute biće još jedan bivši igrač crveno-belih - David Babunski.


tagovi

Ričard OdadaDandi Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara