Komentari na vest

Od „ušatog pehara“ pre tri godine do plej-ofa za Ligu konferencije

B

Boogy

pre 29 dana

Imam osećaj da Mareska neće dočekati novembar na klupi. Ima da ga najure kao štetnog, a on razjurio dobre igrače.
K

Kešig

pre 29 dana

Fofana uopšte nije povređebn nego ga polako uvode u ritam nakon godinu dana pauze, ali bolje novinarstvo od vas i ne očekujem, standardi su strašno niski za vas...
K

Kleo

pre 29 dana

Hahaha, Fofana odigrao jednu utakmicu posle godinu i po dana, i odmah opet povredjen. On, Dzejms i Cilvel zajedno ne bi sastavili 2 vezane utakmice u prvih 11 u narednih 5 godina. Zao mi je sto prodaju Cilvela, odlican igrac, dobar u defanzivi, odlican u napadu, i deluje kao normalan lik, ali ruku na srce covek je konstantno povredjen. Sto se tice Dzejmsa, kada je zdrav i u formi, po meni verovatno i najbolji desni bek na svetu, tehnika, brzina, sut, centarsut, dribling, sve je na izuzetnom nivou, al dzabe kada je i on stalno povredjen. Ako mu i ova sezona propadne zbog povreda ne bi me cudilo da ga prodaju na kraju iste kao sto ce sad Cilvela, na kraju dana Malo Gusto uopste nije los, a i retko se povredjuje.
4

46

pre 29 dana

Od svih pojačanja koje su doveli od dolaska Bolija, Mudrik je ubedljivo najgore od svih. Neka ga pusti večeras pa ako ništa ne uradi, zakucaj ga na tribine i doviđenja, ili neka pozajmica , pošto nijedan klub nije lud da ga kupi. Možda bi bio dobar u našoj ligi, a možda i ne. Muka mi je više da ga gledam.
K

Kleo

pre 29 dana

Istina, covek nema veze sa zivotom, jedino sto je brz, tehnika, sut, pas, pregled igre, osecaj za igru, sve mu je ocajno. On jedino moze da igra u nekom timu koji je u donjoj polovini tabele i igra bunker celu utakmicu, pa eventualno da istrci neku kontru i da gol, mada i to je pitanje.
N

Ne razumem

pre 29 dana

Pokusao sam par puta da pronadjem razlicite analize, cak i stranih novinara, da li iko vidi smisao Bolijevog poslovanja sa Celsijem i nista nisam nasao. Prica o pranju para je besmislena i dolazi od ljudi koji nemaju pojma sta taj pojam znaci i kako funkcionise, prica o uplivavanju americkog uticaja u evropski fudbal isto ne prolazi jer su za to neophodni rezultati i jak marketing (Celsi to sada nema), da planiraju nesto na duge staze isto se ne vidi, nisu ni Arapi pa da bacaju pare eto tako, bukvalno niko jos nije otkrio, ili bar nisam pronasao, razlog ovakvog poslovanja. Na kraju ce se ispostaviti da je nas Den Tana bio i pravu kad je rekao da ce posle svega Celsi biti kupljen opet od strane Romana za 1 dolar.
P

Pa mislim da je

pre 29 dana

Jedina realna priča, Američka nadmenost novcem. Došao, pomislio da je ovo NBA, a da nema seleri kepa, pa hajde rokaj pare i tako će doći trofeji i sada video da neće.
И

И

pre 29 dana

Tako je. Nije pranje para, već bacanje istog usled ogromnog neznanja. Kao da ja sad odem da ulažem u Ragbi ili Hokej. Toliko je vlasnicima Čelsija fudbal strani pojam. Pranje para je prebacivanje novca iz ilegalnih u legalne tokove i kako neko može profitirati ako iz ilegalnih tokova ubaci milijardu evra da dovede 20 igrača, koji usled takvog poslovanja posle ne vrede svi zajedno ni 200 miliona, a na sve to primaju velike plate svaki mesec... Želudac mi se prevrne kad napišu pranje para.