NAJAVA DANA (subota, 11. april): Naklon Belorusiji, uz pozdrav Tadžikistanu i tajvanskoj košarci

Vreme čitanja: 5min | sub. 11.04.20. | 08:00

Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije

SLUCK – VITEBSK, 13.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Domaćin je u prošlom kolu savladao Isloč na gostovanju (2:3), a prethodno je poražen od Bresta na svom terenu. Vitebsk je takođe bio uspešan na strani gde je dobio Smoleviči minimalnim rezultatom, a ovaj gol je ujedno i jedini koji su postigli na ukupno dva gostujuća meča. Prethodni duel ovih rivala odigran u avgustu prošle godine takođe u Slucku domaćin je dobio sa 3:0, a samo jedan od prethodnih pet završen je nerešenim rezultatom.

Izabrane vesti

TORPEDO ŽODINO – ENERGETIK, 15.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Torpedo je sezonu započeo pobedom na gostovanju Šahtjoru, usledio je trijumf nad Belšinom kod kuće, da bi u prošlom kolu izgubili od Dinamo Minska na gostovanju sa 2:0. Energetik je posle tri kola bez poraza. U prvom je savladao BATE Borisov sa 3:1, zatim je bio bolji od Ruh Bresta na strani (0:1), kao i od Minska kod kuće (2:0). Ipak, nikada nisu pobedili Torpedo na ovom stadionu, a treba napomenuti da su i tri od prethodnih pet odmeravanja ovih rivala završena nerešenim rezultatom.

GORODEJA – DINAMO MINSK, 17.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Posle dva vezana poraza Gorodeja je u prošlom kolu pobedila Belšinu na gostovanju. Dinamo je ostvario identičan učinak u prva tri kola. Izgubio je od Ruh Bresta kod kuće, a onda i od Minska na gostovanju da bi konačno savladao Torpedo u Minsku. Gorodeja je dobila njihov prethodni okršaj rezultatom 3:1, a od 2016. samo dva puta gubila je od ovog protivnika pred svojom publikom.

DINAMO BREST II – ISLOČ MINSK II, 12.00
(Fudbal, Liga rezervi Belorusije)

Ne blistaju ni jedni, ni drugi, a moraju da odluče ko je bolji, pošto su u prva tri kola ostvarili samo po jednu pobedu. Isloč je u prošlom kolu dobio rezerviste Slucka sa 4:0, a Dinamo Slaviju sa 2:0. Imajući u vidu da je tim iz Minska polslednji meč para dobio sa 4:0, a da je Brest pre toga u junu prošle godine slavio sa 4:2, potpuno je izlišno pričati zbog čega sve iznenađenje neće biti eventualno ponavljanje goleade i ovoga puta.

MINSK II – BATE BORISOV II, 12.00
(Fudbal, Liga rezervi Belorusije)

Zaoboraviti na arhivske uspomene vezane za ime BATE Borisova, pa shvatiti da rezervisti ovoga kluba i nisu baš za diku. Minsk je znatno bolji u ovom trenutku, neporažen je u protekla tri kola, dok ekipa iz Borisova ima remi i dva poraza. Uz to, BATE je primio devet golova do četvrtog kola što znači da ima šuplju odbranu. Treba videti da li će Minsk II uspeti da iskoristi tu malaksalost rivala, pa prekinuti tradiciju loših partija na utakmicama para koja traje već dve godine.

SMOLEVIČI II – ŠAHTJOR SOLIGORSK II, 13.00
(Fudbal, Liga rezervi Belorusije)

Domaćin ima sve tri pobede, a gostujući tim tri vezana X ishoda. To ukazuje na činjenicu da su rezervisti Šahtjor Soligorska vrlo nezgodni, odnosno da su žilavi, pošto su sem pomenitih remija primili svega dva gola. Dakle, odbrana im je jača strana, pa će Smoleviči morati debelo da zapne ne bi li uspeo da probije njihovu zadnju liniju. Čini se da će ova utakmica zbog svega toga biti napeta, verovatno i mučna za one koji očekuju rezultatski efikasnu igru.

FEJZKAND – REGAR TADAZ, 13.00
(Fudbal, Tadžikistan 1)

Fejzkand je jedna od tri ekipe koja se od ove sezone takmiči u najjačoj ligi Tadžikistana. U prvom kolu igrala je nerešeno sa Lokomotivom Pamir na strani (2:2). Gosti su prošlu sezonu završili na trećem mestu, a prvi meč u ovoj takođe su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Kuktoš (0:0). Ovo će biti premijerni duel ovih timova, a iskustvo gostujućeg tima, kao i činjenica da su prethodni meč na strani izgubili u septembru prošle godine svakako je prednost.

ISTARAVŠAN – KUKTOŠ, 13.00
(Fudbal, Tadžikistan 1)

Susret ekipa koje su prošlu sezonu završile na petom, odnosno na šestom mestu tabele. Domaćin je novi ciklus takmičenja započeo porazom na gostovanju ekipi Hatlon (2:1), dok je Kuktoš istovremeno na svom terenu odigrao meč bez golova sa Regar Tadazom. Početkom oktobra na istom ovom terenu Istaravšan je savladao Kuktoš rezultatom 3:0, a na dva od ukupno tri meča koliko su odigrali međusobno viđeno je najmanje tri gola.

LOKOMOTIV PAMIR – DUŠANBE 83, 13.00
(Fudbal, Tadžikistan 1)

Obe ekipe su nove u ovom takmičenju, ali su ga otpočele u sasvim suprotnim izdanjima. Lokomotiv je u prvoj utakmici sezone remizirao sa ekipom Fejzkanda koja je takođe novajlija u ovoj ligi (2:2). Dušanbe je s druge strane pretrpeo debakl od ekipe Istiklol inače aktuelnog šampiona koja ih je kao gost pregazila sa 7:0. Ovo će biti njihovo prvo odmeravanje u kojoj domaćin ima ulogu favorita.

PAUIAN – TAJVAN BER, 13.00
(Košarka, Tajvan 1)

Dedrbi koji to zapravo nije… Ako se pitate zbog čega ta poprilično besmislena konstatacija, onda pogledajte kako su Medvedi vezali tri pobede, a Pauian tri poraza. Prevelika razlika trenutno je između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe na Tajvanu, pa pored igre na ishod, uz sećanje na pobedu Medveda na meču para, pri rezultatu 72:99,  neophodnost razmišljanja o ponuđenim marginama na broj poena ne treba odbaciti.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara