(MN Press)
(MN Press)

Od prvog strelca Srbije, do Prve lige RS

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.24. | 10:58

Vladimir Silađi na novoj adresi

Bila je to prva sezona TSC-a u elitnom rangu. Prešišao je prvoligaški, dobro se pokazao u najjačem, izborio plasman u Evropu, a deo tog tima sa počivšim Zoltanom Sabom na klupi bili su Nenad Lukić i Vladimir Silađi. Postigli su po 16 golova i podelili status najboljeg strelca Mozzart Bet Superlige.

Lukić se kasnije otisnuo u Mađarsku, gde trenutno igra za Đer, dok je Silađijeva karijera u velikom padu, o čemu svedoči informacija da je postao novi član Rudara iz Prijedora, kluba iz Prve lige Replike Srpske. Omaleni napadač je stigao u Prijedor posle krakotrajne epizode u Slobodi iz Užica, pošto je proletos u njenom dresu odigrao 16 utakmica, oplemenjenih sa po dva gola i asistencije.

Izabrane vesti

Daleko je to od nekadašnjeg nivoa, ali se u Rudaru nadaju da će sa njim dobiti na ubojitosti. Silađi je ugovor sa novim klubom potpisao tokom priprema na Zlatiboru i već debitovao, odigravši završnih 15 minuta u remiju sa Zemunom.

Posle odalska iz TSC-a, Vladimir Silađi je bio u Južnoj Koreji, Vijetnamu, Južnoj Africi, uz kratku stanku u lučanskoj Mladosti.


tagovi

Vladimir SilađiRudar Prijedor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara