Premotavanje
Premotavanje

Od Mozzart Sporta ljubiteljima fudbala na dar: Premotavanje sada i kao knjiga

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.05.23. | 14:31

Delimo 10 primeraka

Kalendar nikad gušći, termini popunjeni od ponedeljka do nedelje, od jutra do mraka. Ima naravno i do krštenice, ali svakome od nas se i-ha puta desilo da se bez problema prisetimo svakog detalja sa utakmice od pre 10 ili 20 godina, dok gola od sinoć - kao da nije bilo. A neke priče zaista moraju da se spase zaborava. Jer neke su priče ipak malo veće od drugih.

Baš takvim, onim najvećim, legendarnim, već godinama se u rubrici “Premotavanje“ bavi Predrag Dučić, koji jedinstvenim rečnikom – on mu je doneo i nagradu Zlatno pero za najboljeg sportskog novinara Srbije u 2020. godini – crta najlepše slike iz prošlosti.

Izabrane vesti

One kada je fudbal bio samo fudbal. Mnogo više ljubav. Mnogo manje biznis.

Slike o veličinama kakve su bili Beara, Šekularac, Aca Autobus, Toza Veselinović, o tome kako je Partizan stvarao Bajern, kako je jedna kultna generacija Mančester junajteda poslednje veče života proslavila u Skadarliji... U ovom izdanju ograničene na bivšu Jugoslaviju.

Sve ste to već čitali na stranicama Mozzart Sporta, ali u eri u kojoj je informacija toliko da ih je teško i pobrojati, a sajtovi se diče ako dočekaju deseti rođendan, rešili smo da, nostalgični kakvi jesmo, nešto uradimo nešto i za svoj merak i bar deo svih tih priča sastavimo na jednom mestu, na papiru, gde jedino još može da se oseti težina svakog slova.

Zato je pred vama “Premotavanje“, sada u formi knjige. Nama za dušu. Vama za dar.

I zato: prvih 10 čitalaca koji se jave na mejl mozzart.sport@mozzartbet.com, napišu nam koje im je omiljeno Premotavanje i ostave telefon na koji možemo da ih kontaktiramo, dobiće primerak ove jedinstvene knjige. Jer iako ih nećete viđati po knjižarama, trudićemo se da obradujemo sve istinske ljubitelje fudbalske istorije i pisane reči, one koja polako nestaje.

Dakle, mozzart.sport@mozzartbet.com, vaše omiljeno Premotavanje i kontakt telefon. Javićemo vam se uskoro...

Vaš Mozzart Sport.


tagovi

PREMOTAVANJE

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara