Komentari na vest

OCENE - ZVEZDA: Pešić kupio mir, Dragović kao spejs šatl, ali Vigo od flis papira

P

Pesic je....

pre 11 meseci

...RAGA OD IGRACA!
M

Migarče

pre 11 meseci

Zapalo mi je za oko da je novinar upotrebio izraz "lagan je" (za Dragovića). Mislim, sta reći?
o

ocene

pre 11 meseci

Katai 5.5, Bukari 5, Pešić 7 5. Pešić 6.5 maksimalno, obe lopte tj asistencije je dobio na petoparac ostalo u igri ništa. Bukari iako loš bio je bolji sa asistencijama od Kataija znači 5.5 ocena a Katai 5. Ništa Katai nije doneo 4 poslednje utakmice, s obzirom da su mu dogurali preko 60% lopti direktno u noge. Ni šuta ni asistencije od njega. Veliko razočarenje .
y

ylyob

pre 11 meseci

Samo vi dizite Pesica u nebesa, pa kad ne bude imao ko da da gol u Evropi bice joj majko... Ko misli dobro Zvezdi taj ce konstatovati da Pesic jeste dao neke golove, ali da kvalitet za Evro takmicenja nema, bar ne kao prva opcija.
d

desimir

pre 11 meseci

Samo slepac ili neko ko ima direktan interes od toga može da tvrdi da Vigo nije dobar igrač ili bar da je strašan potencijal za desnog beka. Vidi se da je školovan fudbaler, da ima talenat, da razume igru, a ima svega 24 godine. Pa Riverplejt, jedan od najboljih klubova jedne od najfudbalskijih zemalja na svetu, ga je kupio za milion i po, i to mlađeg, a ovi naši kvazi stručnjaci ga cene za 500 K. Pa nek je i treća opcija za Riverplejt, ovo je premija za Zvezdu ako ga kupi. Osim toga, vidi se i da bi mogao da se uklopi ovde, ponosno se ogrnuo zastavom svoje zemlje na dodeli pehara. Bukari je isto napljuvan, a dečko je jedan od najprodornijih naših igrača s loptom. Imao je sinoć lošijih poteza, ali je mnogo puta pokazao da je vredan Zvezde. Vredelo bi više strpljenja imati za Azarova, Kangvu i Mijatovića, Erakovića je dobar ali očegledno odlazi, isto važi i za Dragovića. Borjan, Kanga i Katao više nisu igrači za Zvezdu, Ivanović i Mitrović možda, Rakonjac se nije ništo pokazao kad je dobijao prilike, Pešića nadobudne cepanice se rešiti što pre. Prosečan igrač, spor, nema tehniku, uz to veoma toksičan.
P

Polo

pre 11 meseci

Bukari daje po 3 gola na utakmicama-ljudima nije dobar...
F

Fußballspieler

pre 11 meseci

Hvala Bogu da i ovoj sezoni dodje kraj. Bila je dosta turbulentna sa mnogo problema i završena je sa oba domaća trofeja. Mislim da je celokupan danak u Evropi plaćen loše odradjenim letnjim pripremama. Ne bih tu krivio ni Stankovića ni Milojevića niti kondicionog trenera. Jednostavno prekratka je bila pauza izmedju dve sezone i nije bilo vremena da se igrači oporave od sezone gde su 20 i kusur kola jurili za Partizanom i na kraju imali pauzu kao kada se okuplja reprezentacija što faktički znači da su spojene dve polusezone i to se odrazilo na kondiciju i rezultate. Očekujem u novoj sezoni lagani ulazak u ritam kroz domaće utakmice pa da se u LŠ predstavimo što bolje i što bolji žreb i izborimo proleće bar u LE. Hvala Stankoviću i Milojeviću kao i svim igračima na ovoj sezoni i osvojenim trofejima i poželeo bih dobrodošlicu novom treneru i nadam se dobrim pojačanjima i očekujem uspešniju novu sezonu!
p

pancevac992

pre 11 meseci

za sve ove duduke sto dislajkuju Rodica,samo ti nama momcino nastavi da igras kao sto umez,ovde su najveci nepoznavaoci fudbala.
M

Mutommbo

pre 11 meseci

Vigo uopšte nije bio tako loš. Možda je čak bio penal nad njim. Dečko razume igu. Veoma je timski orihentisan igrač. Ne siluje bez potrebe, to isto je pokazao juče. Ivanović je veoma nezgodan igrač kada ima situaciju 1 na 1 pa ga nije probijao. Ono zaustavljanje Adžića je nešto što je Vigo pokazao da zna vrhunski. To lomljenje igrača znao je samo da brani nekada Jugović. Sramota je ovako pisati i namerno degradirati igrača.
z

zaks

pre 11 meseci

Poredeći ocjene oba tima neko sa strane, ko nije gledao utakmicu i ne zna rezultat, rekao bi da smo izgubili tri razlike.Jeste bilo loših perioda utakmice , ali imaš posjed 70%, 20 šuteva prema golu, ne znam koliko kornera , Čukarički bunkerica pa koja kontra , lijep gol dali, ali to ide na dušu Borjana i bolje ocjene dobili od zvezdinih igrača.Nekorektno.
N

Nemanja8989

pre 11 meseci

Ne vredi Vigo te pare… Cim je on 3-i desni bek u Riveru,znaci da nije bas najsjajniji,za te pare mora bolje…
B

Baxter88

pre 11 meseci

Terza se nameracio i ispunice svoje! Vigo jeste lose odigrao sinoc ali je brutalan bek iako ovi njegovi novinari imaju zadatak da ga ocrne max, da ispadne Nikolic bolji jer kosta 0e i kombincija je a Vigo kosta dosta i jos ga Cokna u dogovoru i busi izmenama i neigranjem cime Vigo stvarno i pada u formi, opasan kriminalac je to!
V

Vrlo prosto

pre 11 meseci

Vigo je dobar bek koji vredi plafon 500k. Ne vredi 2,5 miliona. I to je to.
N

NoName 1

pre 11 meseci

Nemaš ti pojma. Nikolić je Roberto Karlos za Viga. Duplo bolji i deset puta jeftiniji.
P

Polo

pre 11 meseci

@Viga je River Plejt platio milion i po €
k

kakav

pre 11 meseci

USPEH...ma nema dalje...jos jednom logistika osvoji trofej...ziveo odlazeci!!!
M

Mrcina

pre 11 meseci

Pa samo onaj start Mijailovića u 92 kad je sprečio kontru je za ocenu više,čovek je igrao i za sebe i za Kangu.Ne vidim zašto toliko Viga degradirate?Azarov isto sasvim dobar.Ivanić je bio uz Dragovića najbolji na terenu.Katai,Kanga,Borjan,Pešić ne mogu igrati sledeće sezone u prvih 11.Kangva sledeće sezone nosilac sredine terena,treba mu dati da igra.
m

marko76

pre 11 meseci

Vigo se degradira vec neki period jer je takva direktiva, treba da se otkupi, cena je previsoka, a nije nikada bilo ni u planu i da je novi Dani Alves licno, jer para nema, gde su niko ne pita. Doci ce novi na pozajmicu ili na rate koje cemo kasniti da platimo, ili ce nas isti novinari ubediti da je dobar i ovaj mali iz Javora za LS. Zasto smo pozajmili 10 miliona na 25% kamate, zasto nam je dug 75 i bez toga, odakle nova kola svako malo, kuce, satovi, familiji upravi, njihovim potmocima...
8

8

pre 11 meseci

Realno ovaj kup je bio nebitan sobzirom da je glavni ulog bio prvenstvo i direktan plasman u LS . A što se ponašanja Pešića tiče šta reći patlidžanovo dete .
T

Tviter.Glavonja

pre 11 meseci

Voljim najviše dva Želja, prvi je Željo snsovski, drugi je Željo američki.
f

fi

pre 11 meseci

Darjane, svoje lične frustracije i gledanja na fudbal ostavi u krugu prijatelja. Jasno je da nisi kompetentan da ostavljaš ovakve ocene i kometare. Nisu ti na mestu ni pozitivni, ni negativni komentari. Nemoj više ovo da radiš.
B

Bob Rock

pre 11 meseci

Darjan je bot!
S

Sramota breee

pre 11 meseci

Ljudi osvoje duplu krunu a ocene sve 5 i 6..Ako je i od ovog grobarskog sajta, mnogo je..Da su napredni limari osvojili nesto bio bi drzavni praznik mesec dana..
ц

црно на бело

pre 11 meseci

Имате буџет три пута већи од целе лиге и ово треба да се назове успех???Јединих пет пораза у сезони је у Европи и то ти све говори...
G

Gostqwerty

pre 11 meseci

Neću da pljujem ni jednog našeg igrača ali ovo je lupetanje,Vigo je svemirski brod za sve desne bekove zajedno što Zvezda ima...voleo bi da mi ocenjivač nacrta koje duele je Nikolić imao pa bio čvršći u njima,dva puta su ulazili sa njegove strane kao da ga nema i nije ga bilo ni blizu svoje pozicije,taj dečko je smešan,deluje kao atletičar,ima neku brzinu ali sa fudbalom je na "VI" bar što se tiče nivoa Crvene Zvezde. Jedva čekam Bahara da vam objasni kako je fudbal jednostavan,lep i kako se lako igra sa istim ovim igračima... Nije problem u igračima koliko je probleem u vođenju i konceptu utakmice,kakav smo.mi tim da izvedemo 18 kornera i ne damo gol ni jedan gol...pa to nema veze sa ni jednim igračem to je prosto neznanje struke i sve što smo ove godine uradili uradili su igrači sami,danas ovaj sutra onaj,trener dodirne tačke nema ni sa titulom ni sa kupom,potpis trenera se video u LE i u derbijima...
M

Miksea

pre 11 meseci

Nadam se da stiže neka ponuda Al Ahlija ili Gacijantepa da ne gledamo više Inzagija u špicu napada, one reakcije sa Dragovićem su mu za ekspres šut kartu.
D

Darko55

pre 11 meseci

Bukari je stavljen u kavez? Darjane, sta se tebi desilo?
M

Makks

pre 11 meseci

Da smo ozbiljan klub, kao sto nismo, Pesic bi zbog odgurivanja Dragovica bio udaljen iz ekipe. Hvala za sve i dovidjenja. Sramotno ponasanje. P.S. Nisi dao gol Realu nego Cukarickom, stidi se.
k

kao...

pre 11 meseci

prvo izgledalo da zbog srece to uradio..ali posle dva tri puta repriza da sam ja bio na dragovicevo mesto sad ne bi imao zube
U

Urke777

pre 11 meseci

Pesic, kao neko ko je izgleda pismen, trebao mi manje da cita komentare po portalima i mrezama, a malo vise da cita knjige. Onaj bes, jos prema svom saigracu, ni manje ni vise Dragovicu, pa jbg preterao ga je. Razumem fristraciju i bes, ali ne iskaljuj je prema saigracu koji te podrzava i gura, i vodi racuna da ne dobijes karton. Nadam se ce dobiti packu iz kluba, ozbiljnu, najbolje novcanu, i par knjiga za citanje, da se smiri malo kada dodje pauza. Za razliku od vecina, ja njega cenim kao igraca, ali on nikada nece igrati kako treba i zna ako visi i cita komentare po portalima.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

I ako smo igrali viktorije celu utakmicu na njihovoj polovini, imali smo mnogo sreće u prvom poluvremenu. Prvo su oni imali 100 posto šansu, pa su dali gol, pa su imali još jednu 100 posto šansu, maltene su mogli da vode 3:0. Onda smo mi imali 100 posto šansu pred kraj poluvremena. U svakom slučaju zaslužena pobeda Zvezde. I dalje mislim da smo dosta tanki za LŠ. Pozitivno me je iznenadio Kangva, koji je objasnio Kangi, i ostalima na sredini terena kako treba da se igra. Najskuplji igrač Zvezde Bukari dosta loše odigrao i nije pravio nikakvu razliku. Čukarički me je razočarao, očekivao sam od ekipe koja će igrati Evropu sledeće sezone, da pruži mnogo veći otpor Zvezdi i da igraju fudbal a ne bunker. Tsc i Čukarički nema šta da traže u Evro grupi sa ovakvom igrom, ali to je njihov problem. Nadam se da će doći nekoliko ozbiljnih pojačanja za LŠ.
n

no name_

pre 11 meseci

Zavisiće od žreba. I u ligi šampiona može se dobiti grupa Liga Evrope. Da u grupama smrti nemaju šta da traže TSc i Čukarički. Može ti pojačanja da dovedeš koliko hoćes. Ali tim se pravim godinu do dve da dodje do najboljih rezultata. I da nastane tim. A ovim tim C.zvezde je prošao limit. Isto tako ni C.zvezda nema šta da traži u grupi smrti Lige šampiona.
K

Kafic

pre 11 meseci

Jel placu jugosloveni u kaficima?
d

d oridzinal

pre 11 meseci

definitivno nismo gledali istu utakmicu. mijailović zaslužuje bar ocenu 7,5. on je bio svugde na terenu, stizao je sve ono što kanga nije. box to box igrač. u defanzivi odličan a u ofanzivi isto jako koristan. imao onaj šut knap preko gola. eraković se borio sasvim solidno sa napadačima čuke i zaslužuje sigurno bolju ocenu. katai podbacio totalno trebao je dobiti - 3. kangwa čim je ušao asistencija... mića ivanić asistencija plus šut na gol kao protiv vojvodine sa levod ugla na dužiji desni. kanga podbacio isto -3. ko ovde deli kakve ocene i kakvi su paramerti to samo vi znate.
9

95

pre 11 meseci

Kao i uvek kad je teško- Šilja rešava! Bravo majstore!
D

Darko55

pre 11 meseci

Šiljo, nije lepo davati komplimente samom sebi. Usta moja hvalite me. E Šiljo, Šiljo, srećno ti bilo al' što dalje od Marakane. Ziv bio
г

гост 1312

pre 11 meseci

Шиљо Пешић је надобудна сељачина!

kln

pre 11 meseci

sta je sa mitrovicem? otkad izadje vest da ga trazi barselona lik je nestao
e

ehaj

pre 11 meseci

misli samo.na Barsu pa kad ga trener i stavi u prvu postavu ili ubaci u igru on zanesn mislima o Barsi zaboravi da izađe na teren,pa zato ga vidiš u protokolu a na terenu ne... Bilo mi sumnjivo odmah na početku,kada je davao intervju za klupsku tv,kaže dečkić da ga je tata vodio na sve kampove viđenijih fudbalskih klubova po Evropi u neke i više puta...a on u Zvezdu dođe iz Reala s' Nišavu...oma.mi bilo sumnjivo,toliki ga stručnjaci gledali i procenili neiscrpni i neviđeni talenat tamaan za Real,dabome s' Nišavu...
Z

Zn

pre 11 meseci

Kakav komentar za Viga, decko spasio kod 0:1 gol fantasticnim klizanjem nad supermegazvezdom Adzinjom, Badamosi je spic, kakve veze ima duel njega i Viga, momak nije dve lopte danas izgubio
b

baš tako

pre 11 meseci

krajnje nefer ocena viga, ili ta ocena ima neku pozadinu. samo taj start je dovoljan da si vidi klasa i vigov potencijal, plus što je spasio verovatn gol. vidim da ga da dosta ljudi pljuje ovde, ali ne mora ni da previše poznaje fudbal, dovoljno je videti s kojom ga lakoćim vigo i igra nije da je odigrao perfektno ovu utakmicu, ali čini mi se da će zvezda teško naći boljeg beka od njega
h

halo

pre 11 meseci

Ahh, nisi obavešten, klub je odlučio da ga ne želi otkupiti, ali ne mogu to tek tako reći ili još gore da priznaju da dinara nemaju da daju, treba im izgovor kako ništa ne valja i zato ga ne otkupljuju, tako da se dragi Darjan trudi evo zadnje nedelju dve da od čoveka napravi najgoreg fudbalera ikada. Nešto slično ko prošlo leto kad je upravi trebao dobar izgovor zašto Ohi ne valja, a Pešić koji je posvađan sa pola kluba i navijačima valja :)
h

halo

pre 11 meseci

Ahh, nisi obavešten, klub je odlučio da ga ne želi otkupiti, ali ne mogu to tek tako reći ili još gore da priznaju da dinara nemaju da daju, treba im izgovor kako ništa ne valja i zato ga ne otkupljuju, tako da se dragi Darjan trudi evo zadnje nedelju dve da od čoveka napravi najgoreg fudbalera ikada. Nešto slično ko prošlo leto kad je upravi trebao dobar izgovor zašto Ohi ne valja, a Pešić koji je posvađan sa pola kluba i navijačima valja :)
J

Jedini gost

pre 11 meseci

Pa šta je sad, je li sa ko’ca ili konca?
е

е

pre 11 meseci

Појма ти немаш, без љутње.
H

Hannibal

pre 11 meseci

Novinar izgleda da nije gledao utakmicu, ili šta? Ivanić je bio ubedljivo najbolji na terenu, verovatno jedini uz Dragovića i Kangvu koji zaslužuje visoku ocenu, a to je u Mirkovom slučaju minimum 7. Pešić je rešio meč, ali je odigrao odvratnu utakmicu, bio beskoristan u oba pravca, loše se otvarao, pravio faulove u napadu... Njegovi golovi su posledica zdravorazumskih reakcija na fantastična proigravanja Kangve i Ivanića, a nipošto "inata" ili sličnih gluposti ovog neverovatno limitiranog fudbalera. Imam utisak da bi čak i sa Rakonjcem Zvezda sve probleme rešila još u prvom poluvremenu. Katai nije bio toliko loš, baš kao ni Bukari, kome dosta toga nije polazilo za nogom, ali se trudio i na kraju ušao u željeni ritam. Ne vidim razlog za mržnju prema Kangi i Kataiju, pa to su igrači koji su ove sezone odigrali preko četrdeset utakmica, gotovo sve kao starteri i pritom bili ubedljivo najstandardniji i najbolji igrači Zvezde u pohodu na duplu krunu! Naravno da je došlo do "zamora materijala", a na stručnom štabu je bilo da to prepozna i možda meč počne sa Mitrovićem i Kangvom. Kako bilo, odlična utakmica, zaslužena pobeda Zvezde koja je trebala biti znatno ubedljivija i lep oproštaj Milojevića, sa osvojenom duplom krunom.
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Za sve se slazem sem za Pesica. Moze da mu se zameri ponasanje, pre svega zbog guranja Dragovica, ali da mu se spocitava voljni momenat, trud, zalaganje, kretanje, borbenost, umece, to vec ne. Jos ga uporedjivati sa cepankom Rakonjcem, molim te.
M

Mille

pre 11 meseci

Zapravo, Pešić je ovim večeras kupio nemir. Tanak lik skroz, uobražen, nadobudan. Ne zaslužuje Zvezdin dres. Kad tad će to svima biti jasno. Sad ga brane neki koji pojma nemaju
M

Mikki

pre 11 meseci

Azarov svakako jedan od najboljih danas. Uopste citavu polusezonu igra dobro, prosto mora da bude starter, trenutno svakako dosta korisniji od Rodica. To sto ima mane, ok, ne znam koji igrac, pogotovo mladi, nema ozbiljne mane? Takvih ima tipa 5 na svetu...
Х

Х Х

pre 11 meseci

Знаш шта је проблем што Азаров у одбрани не би могао да сачува мене, а не могу да замислим неко добро десно крило ЛШ калибра шта је способно да му уради.
p

papanikolau23

pre 11 meseci

Za mene je Mica Ivanic najbolji pojedinac utakmice. Ne treba da da deset golova da bi se to videlo.
m

mogli

pre 11 meseci

Koliko ti veze sa fudbalom nemaš... Pešić jeste dao dva gola, ali je užasan igrač. I večeras je bio loš al je od 200 šansi koje je zvezda napravila ubacio 2 lopte u mrežu. I to bi bilo dovoljno za cuku. Za evropu bas i ne. Ali na stranu to, sramno ponašanje i 2 puta dzukacki odgurivanje ni manje ni više dragovića su za šamar i šut kartu iz zvezde...
p

pesicu Odlazi

pre 11 meseci

WOOW AJMO SAD OD PESICA DA PRAVIMO RONALDA I MESIJA A COVEK DA PO 1 GOL NA SVAKIH 30 MECEVA!
S

Sferopulos

pre 11 meseci

Sve da razumem, ali ovo oko Bukarija i kaveza. Darijane prijatelju...
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Komsije koliko vas puta Aleksandar Pesic izvlaci golovima a vi ga nipodostavate.Mozda nije kalibar da postize golove u Ligi Sampiona ali bi u Ligi Konferencije i Ligi Evrope posebno sad uz Bukarija i Olajinku tresao mreze.
G

Gledaj i komenatarisi

pre 11 meseci

Svoje. Ne brini za nas.
V

Vasilis

pre 11 meseci

Pesic ne sme da ostane. Znaci pre bih pristao da nam dovedu Lolu Smiljanica nego ovaj da ostane jos jednu sezonu.

gemathegreat

pre 11 meseci

A ti si ??? Mislim ko te pitao šta ??? Šilja ostaje da vam jede džigericu na kašičicu, Bahar ga je tražio. A ja se radujem vašoj kuknjavi i novom moralisanju.
G

Gost123456789

pre 11 meseci

Darjane brate, mani se ocenjivanja, molim te. Naša zemlja je neverovatna, samo kod nas može neko ko fudbal ne razume da živi od toga i da nekoga ocenjuje, još i nagrade da dobija za novinarstvo a fraze ne zna dok padeže nabada. Igrači koji su danas bili na potrebnom nivou su Eraković, Dragović, Azarov, Kangva, Mijailović, Ivanić, Pešić i Bukari. Neki od njih su igrali veoma dobro, neki malo manje, ali su svi bili dobri. A sad pogledaj šta si napisao za njih. Što kažu u onoj reklami, bolje bi ti išlo plivanje
G

Gosttt

pre 11 meseci

Jesu to Delije već ispred skupstine, nesto ih malo danas
G

Goust

pre 11 meseci

Koji bilDe ovaj Pesic, onakvo guranje Draga je dokaz ne primerenosti i ne postovanja saigraca. Drago gospodin, sa je bio neko drugi zavalio bi ga preko njuske.
e

eto toliko

pre 11 meseci

Odbrana nikad gora, busna ko sir... Vidi se ruka loseg trenera koji ne zna da postavi igrace u odbrani....
n

nije

pre 11 meseci

Pa nije cukaricki 5.liga druze moj, znaju i oni nesto fudbala. Erakovic, dragovic bez greske
d

d. g.

pre 11 meseci

Pa jel trener brani korner?