Komentari na vest

OCENE – ZVEZDA: Mijailovićev izlazak napravio rupe, kompletna ofanziva podbacila

G

Gostić

pre oko 1 godinu

Liga šampiona. Sve i da imamo mnogo veći budžet, kvalitetnije igrače, zar bismo uspeli da napravimo nešto ili ne primamo po više komada od ekipa iz prvog i drugog šešira? Znate li vi koje ekipe su u LŠ, koliko su uigrane i kojim intenzitetom igraju? Ako imamo sreću da izvučemo neku ekipu kao što je bio Olimpijakos, onda imamo čemu da se nadamo. Ne ide ništa preko noći, a mi hoćemo posle jednog leta i dva treninga rezultat u LŠ. Drugi je problem ovde. I to zavisi od nas. Ekipa već duže vreme nema intenzitet, nema jasnu strukturu u igri, a kvalitet koji i postoji ne može da se vidi, zbog zasićenja i garantovanog mesta u timu, po principu, znam da počinjem, kako god da igram. Sa igrom iz ove sezone ne možemo da osvojimo titulu sledeće. Dosta smo se puta provukli, da Partizan nije u rasulu, pitanje je šta bi bilo. Konkurencije, igranje po zasluzi, besprekorna sprema za 90 minuta. Borjan može da brani, halfovi su dobri, a da bi se iz nekih igrača izvukao maksimum, potrebni su i bolji saigrači. Uz kvalitetnog špica i Olajinku, i Bukari će biti bolji, kao i Ivanić. Centralni vezni i zadnji vezni moraju pored toga što imaju pluća, kvare igru i zatvaraju, da umeju i da brže prenose loptu, u par kontakta. Zato ja pre svega više volim Kangvu na poziciji Kange, em je mlađi , em uz Stamenića iza sebe, ili Ada, biće bolji. Azarovi ili ako se vrati Ristić će biti bolji uz Olajinku. Bukari mora da nauči da igra i odbranu, a Vigo da se brani kao bek, a ne da bude u među prostoru kao sad, jer se Bukari ne vraća. A to nas vodi do trenera, koji disciplinom i jasnom vizijom sve poređa. Kome se ne sviđa, raskid ugovora i čisti papiri.
B

BicuSlobodan

pre oko 1 godinu

Zvezda u kontri, Kanga prima loptu i okreće se dva puta sam oko sebe. Iskreno se nadam njegovom odlasku uz Zvezde što pre.
p

postic@BićuSlobodan

pre oko 1 godinu

Ne može sada! Matori Kanga (39), koji mse jedva vuče po terenu, ima veoma interesantan ugovor, za ugradnju. Ostaće on još jedan ciklus ugovora (ako u međuvremenu Supermen iz Feketića, ne promeni adresu na Andrićevom vencu).
O

Oumuamua

pre oko 1 godinu

Zanimljivije je gledati kako se suši farba nego ovaj nazovi fudbal.
G

GostPa

pre oko 1 godinu

Apsolutno najveci potencijal u ekipi ima Mitrovic, a zatim Erakovic. Da su Englezi, igrali bi Premijer ligu i bili bi jos 30-40 % bolji igraci, jer bi sa njima radili ozbiljni strucnjaci. Iako volim Zvezdu, zelim im da sto pre pobegnu iz ovog fudbalskog blata. Borjan - odlican, ali bih voleo da vidim i nekog novog mlađeg golmana. Vigo - suvi prosek, nista specijalno sto vredi platiti. Rodic - prosao je zenit svoje karijere one sezone kada smo usli u Ligu Evrope igrajuci protiv Krasnodara. Ovo je ispod svakog proseka. Dragovic i Erakovic - vrlo dobri. Mijailovic - ovakvi igraci bi trebalo da predstavljaju klubove koji se bore za opstanak. Oduzmu loptu pa pas u kukuruz. Zadnji vezni je mnogo vise od toga. Neko ko zna da odigra ka napred, da poveze igru. Bukari - brz, trebalo bi da ima jos brzih sa kojima on moze da igra. Tehnicki vrlo skroman, ali opet za prvih 11 iznad proseka. Katai - prosao je zenit svoje karijere, ne trci, ne trudi se, napravi po koji Magiko dribling, ali i toga je sve manje u igri. Grejao bi mi klupu i ulazio 10-20 min. po potrebi. Ivanic - igrac plemenitog kova, pismenog pasa, finih kretnji i fine motorike. Mana mu je fizicka snaga u duelu. Da to ima igrao bi u Sevilji, ovako je za nas dobar. Danas mi deluje da nije imao sa kim da igra. Kanga - divlji igrac, rizican, slab za duele sa ekipama jacine Monaka i iznad njih. Pristojan za Ligu Evrope, preslab za Ligu sampiona. Lose cemo proci sa njim. Pesic - igrac koji ucestvuje u kreiranju napada, vrlo inteligentan, ali nema istancan osecaj za gol. A nama je potreban kompletan igrac, ne poluproizvod. Za ovakvu Zvezdu ima kvalitet, ali ja ne zelim da gledam ovakvu Zvezdu, vec neku mnogo bolju i mocniju. Npr. bas ta Zvezda koja je eliminisala Krasnodar bi ovu Zvezdu pregazila. Nas tim nije napredovao od tada, vec suprotno. Azarovi - ima neki ofanzivni potencijal ali ume da pogresi u pasu, defanzivno je ocajan. Ako uspe neko da ga unapredi, bice odlican. Ovako je nas Aleksandar-Arnold (Liverpul svi napadaju po njegovoj strani), naravno nekoliko puta skromnija verzija. Srnic - za nijansu bolji od Mijailovica. Znam da voli Zvezdu, ali volim je i ja, ali ne igram u njoj. Mitrovic - pun potencijala. Kangva - ima neki potencijal, ali niti je kreator, niti je zadnji vezni. Vise je nekako centralni vezni, a ni tu nije sjajan. Rakonjac - ranije je trebalo da uđe, da vidimo sta moze. Trener - nesto i ima, cim je pobedio Ferencvaros i Trabzon, Monako je nadigrao u Beogradu, ali na strani smo izgledali ocajno. Protiv Partizana ne trcimo dovoljno, to je glavni problem. Kad se odlucimo da potrcimo i kad povezemo pas opasno ih ugrozimo. Zelim tecniju igru i trcanje svih 90 minuta.
v

vlad@GostPA

pre oko 1 godinu

Napravio si odličan presek ograča Zvezde! Dao sam ti "plus", jedino se ne slažem oko ocene za Bukarija. Čovek navodno treba da igra u LŠ, a on je na ratnoj nozi sa osnovnom tehnikom. Što će nam brzo krilo koje nije u stanju da reši situaciju "1 na 1"?! Možda jedino da ga šalju po burek!
s

ssssssss

pre oko 1 godinu

Svi koji prate Zvezdu znaju da Kangva ne moze da bude u tandemu sa Kangom jer nisu defanzivni, a Cokna jedini to ne vidi... Covek stavlja Kangu kao defanzivnog koji od 10. minuta ne trci, najkriticniji je bio juce. Sramota je da sampion ima igrace koji nisu u stanju da odigraju utakmicu zbog kondicije, a to su Rodic, Katai, Kanga. Bukari gresio, ali trci, ovi nabrojani kao usporen snimak pored Jovica i ostalih. Pesic je gori igrac trenutno od nesrecnog Tomanea, stalno prigovara nesto saigracima, a nije u stanju da dve idealne lopte zahvati kako treba. Omasio loptu protiv Cska, omasio sinoc, omasice opet.
H

Hej

pre oko 1 godinu

Jedino Bukari pravi razliku na terenu, čekamo Olaniku na drugom boku i pravog špica nadam se da na umu imaju bolje opcije od Krasoa i da će ga lično odabrati trener koji bude došao. Vigo rupetina pozadi.
Z

Zvlat BG@Hej

pre oko 1 godinu

Kažeš Bukari pravi razliku! Za tvoju minformaciju Bukari nema dodirnih tačaka sa krilom koje mže igrati u LŠ. Znaš li zašto?! Zato što Bukari nema osnovnu tehniku. Brzina nije tehnika, ona može biti samo kompatibilna sa tehničkom potkovanošču. Zato igra Bukarija liči na let muve bez glave! On nije u stanju da reši situaciju "1 na 1"
K

Kraj 1945.

pre oko 1 godinu

Treba uživati i dati veće ocene jer je ipak ovo jedan od poslednjih derbija u prvom rangu, jer, posle istrage Uefe sledi selidba derbija u peti rang - Beogradsku ligu, i skidanje klubova s državnog budžeta, i kraj Diznilenda šampionizma od 1945., i ovaj derbi bez publike je bio samo priprema stanovništva na te događaje iz bliske budućnosti.
N

Novi

pre oko 1 godinu

trener ce staviti iza novog napadaca Ivanica kao desetku- lijevo Mitrovic- desno Bukari. Katai klupa do 70-og minuta.
D

Djape45@Novi

pre oko 1 godinu

Kažeš "desno Bukari"! Pa, taj je dokazao sinoć u derbiju kao i prošle jeseni u grupnoj fazi LE, da je zalutao u Zvezdu. Od svih performansi potrebnih za jednog modernog fudbalera, Bukari ima samo brzinu, a to je suviše malo! Zato su ga otpisali u Genku (Belgija) i Nantu (Francuska). Videli su ljudi o kakvoj se prevari radi. A, onda je nastupila Zvezda i dovela "kapitalca", koji služi samo za ugradbju u ugovor, nekome iz menadžmenta Zvezde.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Ovo je fudbal. Strašno
S

SilverSurfer

pre oko 1 godinu

U 23ćem minutu kamera u krupnom planu prikazuje Magika a on ne može da dođe do daha. Diše na škrge, duša u nosu. Čak ni Rodić nije uspeo da napravi takav podvig. To je bila slika i prilika Zvezde u ovom derbiju. Sa ovim olupinama Zvezdi je zagarantovana puna mreža u Ligi šampiona. Ali, kada se igrači hvale po gradu da jedva i treniraju onda je nemoguće očekivati ni igru, ni rezultat. Krivci su oni koji su to dozvolili. Važno da su svi tetovirani, s kretenskim frizurama i plavim i žutim kopačkama. Što ne znaju da šutnu loptu nema veze. Još jedan derbi bez pristojnog fudbalskog poteza.
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Bukari takođe.
L

Luka994

pre oko 1 godinu

Ovaj Katai se nije ni oznojio, Ivanić kao da nije ni igrao.. Još mali Mitrović za 10 minuta pokazao više nego oni zajedno. Mitrović i Bukari na krila, špica dovedite Luku Jovića i da vidite kako će biti mnogo bolja igra. Mijailović i Rodić nisu više za zvezdu, tu očekujem pojačanja.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Navijac sam Partizana ali Zvezda kao da svaki derbi sa Partizanom igra sa 50% verovatno zbog mira u kuci i prosli derbi jedva uz bledu igru dobise samo 1-0 onim golom Viga.Tak sut je nekako usao u gol Partizana.Sta reci tek za devastirani Partizan ocigledno su potrebna pojacanja.Sportski pozdrav.
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Pocrkali od umora. Treba nam kondicioni. Pored njega trebaće nam ozbiljniji levi i desni bek, zadnji vezni i napadač. Ovakva igra neće proći u LŠ.
V

Vidicuvratise

pre oko 1 godinu

Nisam odgledao utakmicu,pogledao sam highlights utakmice i shvatio sam da Aleksandar Pesić nije igrač za velike utakmice. Neke lopte koje su išle u srce partizanovog kaznenog prostora je morao makar da zakači, ja sam video 2,3 situacije gde bi Falćineli ili Boaći pokupili te gol prilike. I dalje smatram da posle njih dvojice(Zaboravio sam Huga) nismo imali bolje špiceve. Falćineli koji je bio timski igrač koji je znao da otvara prostor krilima... Šteta sto ga nismo otkupili mada je problem bio u njegovoj porodici koja se nije snašla u Beogradu. Treba nam iskusni vezni red za veliku scenu... Zvezda nikad nije imala ovoliku slobodu i novac da dovodi dobra pojacanja, mora da se iskoristi ovo zlatno doba da se napravi iskorak. Mislim da cemo prvi put da imamo kompletnu ekipu sa svim zavrsenim transferima u avgustu sa full odradjenim pripremama CELE ekipe.
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Druže, imamo mi vezni red, ali nemamo trenere.
a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Zvezda kao Starački dom ! Ovi nemaju volju za životom ! Odvratan fudbal ! Bolje gledati trku konja ili reli u Indiji nego ovo !
s

shulz

pre oko 1 godinu

ako nista bar smo vidjeli da od ovih 11 u ls moze da igra samo tri igraca, a to su Borjan, Dragovic i Erak. Nadam se da ce Izraelac napraviti veliki rezove, jer definitivno fali svjeze krvi uz naravno mnogo odlazaka, ovoj generaciji hvala za sve bilo je Zvezdanih momenata!
m

metalika moj dobar

pre oko 1 godinu

e crni vi...koja bre liga sampiona haha pa vi ne mozete ovu nasu mucenu ekipu da dobijete i jos da ste zadovoljni sto ne izgubiste
Б

Борис Новковић

pre oko 1 godinu

Пешићев преглед игре као у Филипа Вишњића,а снага Хасбуле
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ma sve je to uredu, titula, 99 posto i kup, LŠ... Samo sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo u LŠ. Imali smo veći posed lopte, ali sve je to jalovo. Po šansama na utakmici, nerešeno je najpravednije. Nisam zadovoljan ni igrom, ni rezultatom. To je ono što Ja stalno pričam, da Zvezda nije igrački napredovala posle 3 LŠ i 4 LE. Stagniramo par godina. Kataji, Ivanić, Kanga, Bukari, nisu napravili razliku na ovoj utakmici, a to se od njih očekivalo. O Pešiću ne vredi više ni pričati, ni jedan duel nije dobio. Jedan na jedan ne može nikoga da prodje itd itd. Mi njih u ovakvom stanju kada se svi sprdaju sa njima, ne možemo da pobedimo. A za par meseci igramo LŠ. Nemamo igru već dugo. Lopta se mnogo davi, ne mogu par dodavanja da povežu. Lopta ne cirkuliše, sve to deluje sporo i tromo. Mora mnogo brže da se igra, sa manje dodira, da se brzo menja strana terena, da se plete paukova mreža, da igra ima nekog smisla. Ako se nešto značajno ne promeni, naebali smo u LŠ.
J

Jan

pre oko 1 godinu

Kad ni ovakvom Partizanu ne možemo da napravimo šanse..... Gde idemo, čemu se nadamo? Jel imamo tim za LŠ? Jadno
g

gost77

pre oko 1 godinu

tuzno tuznije ali nije juznije, hitna reorganizacija lige i propisa, od ova dva tima ne moze da se satavi ni ceo jedan tim za prosecno takmicenje u evropi, liga preglomazna kao da nas ima 60mil a ne 6mil, stranci koji se dovode na kilo ograniciti na 3-4, treneri koji se vrte u krug nikog nista nisu naucili a ne podigli kvalitet takmicenja o mladjim kategorijama da ne govorimo, a posto nemamo para i nafte osudjeni smo da zivimo od prodaje klinaca sa kojima nema ko da radi nit dobijaju prave sanse i da ne pricamo koliko roditelji i menadzeri uticu pogubno na njihov napredak i razvoj, zabraniti ima odlazak pre 21-22g dok ne odrade bar 1 profesionalan ugovor AKO SE HITNO NESTO NE PROMENI GLEDACEMO SVE GORE MUCENJE PO NASIM LIVADAMA I PETARDIRANJA PO EVROPSKIM UTAKMICAMA ,25g pratim fudbal i ovde i u inostranstvu i pitam se koga bodrimo kome poklanjamo ljubav za koga dajemo poslednji dinar ovo vise nije ni za beton ligu a ne superligu
Y

YayaT

pre oko 1 godinu

Uvek se ekipa *izduva* na kraju godine zato sto je ogroman pritisak na pocetku. Sada kada smo osvojili titulu u prvom kolu plej ofa , bezimo Partizanu, koji je cetvrti ili peti :) nemam pojma koliko bodova. Plus igramo u gostima. Steta. Ovo je bila dobra prilika da se provere neki igraci i proveri njihov kvalitet( Kangva, Mitrovic, Prucev, Azarov). Milojevic se , nazalost, odlucio za standardni sastav . Logicno, obzirom da je covek je smenjen javno, na neki paparazzi nacin i sada gleda da ne uprlja obraz i cast. Ono sto mi se mota po glavi je da Milojev tim iz LS deluje mnogo opasnije od ovog a imali smo GODINE da ga nadogradimo. Sad kupuj na gomilu,pripreme i odmah na Halanda>Nerealno. Klub mora imati strucni koncept razvitka a ne ovo - kako ko dodje menja stil, formacije i prica o nekim statistikama kao da je 1991 i niko nema kompjuter. Zvezda je istorijski, klub sa jakom prepoznatljivom desetkom i silom od igraca na poziciji 9, sa jakim timskim duhom,napadackim stilom i freneticnom atmosferom. Atmosfera je tu , gde je sve ostalo?
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Milojevićev bunker tim?
h

halo

pre oko 1 godinu

Pobogu Darjane, i u ovakvim momentima moraš da botuješ za senatore Srnića i Mihailovića.
t

tutankamon

pre oko 1 godinu

Slavoljub Srnić VEZNI Od 83. - Uneo je mir u Zvezidinu igru. ...a nemir u srca navijaca i mozzart komentatora :)
k

kakav jadnik ....

pre oko 1 godinu

najteze je kalcopolisti mukici botovskoj uzimao bromazepame pa sad mu lakse posle 0:0 , pa leci komplekse :)))
y

yorker

pre oko 1 godinu

najteze je kalcopolisti mukici botovskoj uzimao bromazepame pa sad mu lakse posle 0:0 , pa leci komplekse
3

3579

pre oko 1 godinu

Је л играо Пешић?

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Eno ga i dalje se koprca i gica u dzepu Svete Markovica!!!
h

halo

pre oko 1 godinu

Da ne želi slučajno Balon Dor što je zatvorio velikog Aleksandra "Halanda" Pešića :DDD
d

da se ne zezamo

pre oko 1 godinu

Pesic u Metalcu ne bi pravio razliku al stvarno zaistinski
o

okoko

pre oko 1 godinu

miajilovic dobija crveni prvu utakmicu prvih 30 min u bili kojoj utakmici lige prvaka. Njegovi klizeći sa ledja iz utakmice u utakmicu sve su "bolji" Ne igra se tako defanziva
h

halo

pre oko 1 godinu

Najbolja stvar koja se desila Mijailoviću ove sezone je što smo ga doveli prekasno da bi ga registrovali za Evropu, čovek bi od Srnića napravio Kantea da je dobio priliku da svoje krpljenje rupa demonstrira protiv Monaka i Trabzona.
А

АМОС

pre oko 1 godinu

Ова утакмица је показала колико је ЗВЕЗДИ потребан један озбиљан ресет. Уз дужно поштовање стварно мислим да је ово велика срамота да се не добије овакав ФКП. Ако је до сада било разумевања, за ово данас нема оправдања!!! Без намере да браним Милојевића, напротив али за ову утакмицу су играчи сами требали да повуку, без тактике и празних прича, изађу и победе, посебно што је првенство готово и наредних четири, пет месеци немају ниједну утакмицу под притиском! Стварно срамота! Дефинитивно сам става да се са тројицом, четворицом треба поздравити и самим тим променити крвну слику тима са најављеним новим играчима и тренером!
p

petkomir

pre oko 1 godinu

Kamo sreće da se može pozdraviti sa svima sem trojice-četvorice. Ovo je deponija jalovih i nezainteresovanih polufudbalera. Čuj, Katai Magiko je neko oko koga bi trebalo da se vrti igra. Da je iole normalnije vreme, s takvim pristupom dečko ne bi igrao ni treću ligu.
R

Ringišpil

pre oko 1 godinu

Da li ste znali? Crvena zvezda je jedina ekipa u Super ligi koja nije pobedila Partizan na Jna ove sezone?
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Darjanove ocene su uvek "zanimljive" da ne upotrebim ostriju rec. Daje Azarovu 5.5 zato sto je sutirao jednom u blizi ugao (facepalm). Srnic nesto "povezao"? Nista on nije povezao nego je Partizan u tom periodu vec fizicki pao. Mijailovic ispade igrac utakmice. Daj covece...
h

halo

pre oko 1 godinu

Odavno je poznato da se Darjan prodao Terzi da bi mu ovaj valjao informacije iz prve ruke, a ovaj zauzvrat da gura njegovu agendu, pa tako senatori Srnić, Mijailović i takvi malo malo dobijaju hvalospeve ovde, a nekom poput Azarova koji Terzi deluje nije nešto mnogo traže i dlaku i jajetu. Tako su i prošle sezone činili sve u svojoj moći da Ohija maksimalno ocrne, a od Pešića pravili Halanda za sirotinju kada je dolazio.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Lepo je bilo videti u studiju Sefa Nikolica i grofa i podsetiti se kako smo nadmudrili drzavu i pobedili sistem 2017! Zao mi grofa sto je onako propao nakon svega toga, nisam mogao da ga prepoznam! Sta ucini Nikolicu Mare?
B

Boliiii

pre oko 1 godinu

Boli Liga Šampiona!
s

svakacastdecko

pre oko 1 godinu

Svi su imali kakav takav doprinos, meni licno Kanga i Mijailovic najbolji. Ubedljivo najgori Pesic koji je zbog nekog razloga igrao citavih 83 minuta alo...
m

mabre

pre oko 1 godinu

Kakav crni mijailović, ok spreči neku kontru povlačenjem ili klizećim s ledja, čitaj crveni karton, ima dobar šut i to je jedino što vredi kod njega.
K

KvG

pre oko 1 godinu

A je l igrao Siljo Pesic?

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Jezivo da ovakav krs od tima koji je danas rasturen od miniranog i sabotiranog Partizana bude prvak sa 30 bodova prednosti! Nije cudo sto su u Evropi ponizeni kada ekipe nece da se igraju sklanjalice! Pod hitno ispitati ovi “brutalnu dominaciju” u ling longu! Hocemo kalcopoli u srpskom fudbalu!!!
?

?

pre oko 1 godinu

rasturen,koju utakmicu si ti gledao?.....A da pitamo Mateusa kako se namešta?
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Nije 30 bodova prednosti! Mi imamo toliko u odnosu na petoplasirani tim koji nam nije konkurent.
D

Doktor tvoj

pre oko 1 godinu

Rekao sam ti da ne preskačeš terapije da nebi dolazilo da ovakvih posledica a ti ne slušaš.. Onda se ubuduće sam leči ako je tako
b

brale

pre oko 1 godinu

Velika nula od ofanzive jer im je i rečeno da daju nula golova na utakmici. Očekivao sam 1:1 ali su rešili da bude manje zanimljivo. Njima je bod slamka spasa a da nas dobiju nije realno u 3 života. Ovo nije bilo ni blizu maximuma zvezde u ovom trenutku ali svakako da ovoj ekipi nedostaje nekoliko igrača na nekim pozicijama da bi bili iole konkurentni u LŠ i pre svega novi trener (on nije kriv što danas nije pobedio).
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Tesi se samo ..
G

Gobeljardo

pre oko 1 godinu

Ali Srnic uneo mir, raspad bez Micka, pa da li ste vi ljudi realni??? Trener je problem broj dva, dokle god su Terza i Mrkela tu ništa mi uraditi nećemo u evropi. A ovaj derbi je žali bože za gledanje, fudbal na nivou amatera. Još im fali publika, pa šta da vide???
S

SI0ba

pre oko 1 godinu

Napadač, zadnji vezni i desni bek pod obavezno(Problem koji traje godinama). Baš je Vigo tanak defanzivno, krivično da odgovara ko bude tražio da se otkupi za +2 miliona....Isto mislim da Ivanić i Katai zajedno mogu da igraju samo manji deo utakmice....mnogo nam je spora igra....i da se traži naslednik Kangi.... O Milojeviću ne treba trošiti reči,mislim da će nam sa B.B. ekipa biti dosta fizički spremnija i igra brža....Ovo se većinom odnosi na Evropu(za zamene),u našoj ligi smo dominantni i sa Srnićem na zadnjem veznom....
D

Dekica

pre oko 1 godinu

Azarov...Bespotrebno sutirao (sve u 20 min na terenu). Premudro data ocjena. Da li je i Docic bespotrebno sutirao protiv ovog istog golmana i da li time ni on nepostuje saigrace, a kapiten im je ???
n

nemač pojma

pre oko 1 godinu

sramota, prvaci a ne mogu da dobiju raspali partizan
K

Ko daje ocene?

pre oko 1 godinu

Pesic 3.5 Cokna 2
P

PROFESOR DR. DRAGIŠA

pre oko 1 godinu

Katai, Pešić, Rodić, za LIGU ŠAMPIONA, apsolutno NEUPOTREBLJIVI.
N

Nekac035

pre oko 1 godinu

Sta reci za tim koji ima toliku bodovnu prednost nad ostalima, a opet u derbiju najbolji igrac je golman. Nadam se iskreno da ce doci nov trener i da vec jednom istera Pesica i sve ostale koji vise nisu za zvezdu.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Nebitna utakmica, gostujući teren, standardno napaljeni protivnik...
G

Gost123...

pre oko 1 godinu

Za sve one koji su se prethodnih dana pitali zašto se smenjuje Milojević sa osvojenom titulom, ova utakmica je pravi odgovor. On ovakvu Zvezdu, koja je po svim objektivnim parametrima bar duplo jača od Partizana, nije uspeo da dovede do pobede u derbiju, a pre samo par dana Čukarički je dva puta uzastopno pobedio Partizan. Jednostavno, Zvezda je za ovu ligu prejaka, praktično bez igre će rutinski uzeti titulu, ali svaku iole jaču utakmicu nije odradila kako treba. Sva tri derbija su bila loša, a u Evropi čak i brukanja, jednostavno za bilo kakvo razmišljanje o nečemu većem potreban je bolji trener. Da li je to Bahar, ne znam, ali znam da Milojević to nije.
p

paniki 8098

pre oko 1 godinu

Kakav crni Mijailovic i kakav balans? Dok je ivanic bio u igri mi smo igrali,decko stane na loptu gura pas unapred,to sto nije sam zavrsio akcije nije on kriv jer je Pesicu dao idealne loopte. Ti si Darjane neznalica kao i Pesic.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Mene je sramota što naša liga ima direktno mesto u ligi šampiona 😂. Bravo za Borjana koji nas je sačuvao poraza večeras.
e

esex

pre oko 1 godinu

Ivanic mozda nije nista konkretno uradio ali se vidi da je najbolji igrac lige..katai u padu ozbiljnom u svakom segmentu..mozda je bolje da mitrovic pocinje a magiko zadnjih 20 min da igra..pesic igrac manje..kanga isto u padu..kangva ima znanje,vidi se kvalitet al ko da luta u trazenju najbolje pozicije..stoperi dobri,bekovi solidni..borjan i bukari najbolji danas...e sad starije na raniji zasluzeni odmor a ostale utakmice da igraju miladinovic,lekovic,erak,azarov,vigo,,mituljikic,mijatovic,prucev,kangva,mitrovic,rakonjac pa da ih vidimo..
Б

Белграно

pre oko 1 godinu

Никако не могу на одмор кад смо у купу у четвртфиналу и нападамо дуплу круну.
e

esex

pre oko 1 godinu

Belgrano.nisam mislio bukvalno..mada i sa drugom postavom bi osvojili kup lagano..
o

ok

pre oko 1 godinu

Tako je to kad igras dogovorenu utakmicu. Zato retko gledam fudbal jer kad ovi ovo dogovore. Obratite paznju na domundjavanje naivnih Pantica i Erakovica kod slobodnog udarca Azarova. Sto se mene tice Ivanic, Rodic , Kanga i Pesic odmah iz Zvezde zajedno sa trenerom koji nema ni znanje ni karakter.
П

Перо

pre oko 1 godinu

Све мање више у реду што се тиче оцена, једино за Пешића си дебело промашио. Ово није оцена 5 већ 1 и то кажем реално и објективно. Катаи брат стао са фудбалом још од финала купа прошле године. Каже легенда да га је неко и видео да је данас једном потрчао.
d

delija_severni

pre oko 1 godinu

Miloje, imao si sve spremno za ples u Humskoj. Osvojena titula, nikad slabiji Partizan, bez povreda. Mogao si da biras od totalne ofanzive sa dva napadaca do bacanja u vatru Mituljikica i Mijatovica. Ti si izabrao igru na rezultat. Ovako ne igra sampion!
Н

Никола

pre oko 1 godinu

Све похвале за ново ажурирање апликације. 👏
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

Svima 0, sa sve trenerom…
D

Dzoniiii

pre oko 1 godinu

Zvezda je igrala sa 10 igraca ili je namerno zaboravljen Vigo. hahahhaha
G

Gost 1999

pre oko 1 godinu

Vigo ?!
1

1122334455

pre oko 1 godinu

Zbog ove sramote u nedelju ima da bude manje od 5000 ljudi na stadionu.
K

Kakani

pre oko 1 godinu

Pešić još jednom dokazao da je nivo Mačve iz Bogatića. Ofanziva plač majke božje, da nije defanzive prsli bi smo od nikad goreg Partizana sa bar 3:0. Sramota, ako ne bude rekonstrukcije tima i otkaza neznalicama, mi nemamo šta da tražimo ni u Ligi Konferencije a kamo li LŠ
h

hula

pre oko 1 godinu

Opet ti kao i Jokso partizanovc. Sa tim plačem. Hula na Bogorodicu da pominješ njen plač u sportu. Ne plače ona ni za kakvim amaterima iz Srbije ili zemaljskog sveta. Joksić novinar je sa tim naslovom zavio partizan u crno. A i ti ćeš izgleda zvezdu. Povedite računa šta pišete i kako komentarišete.