Komentari na vest

Očekujte još tri pojačanja u Zvezdi

D

Dulenceeee

pre 1 dan

Tuturutu ekipa biće opet drz gaće sa Partizaiem a za LS samo hahahaha. Ni Pixi nas ne bi vodio za 2 milke po sezoni. Od prodaje ostala samo Madjija.
S

Stankovic

pre 1 dan

Merkato sto bi rekao Deki tece normalno, doveli smo sedam igraca plus Djiga potrosili nekih 7 miliona evra .Od pridoslica mislim da ce Dalsio ,Seol i Luka Ilic ostaviti znacajan trag . narocito Luka / novi Ivanic cak i bolji/ i visemilionskai prihod za Zvezdu. Seol vrlo interesantan i vredan igrac, a ni Dalsio nike los. Stojic ce biti blizu nivoa Dragovica,ali nam treba jos jedan stoper posto mislim da ce Lekovic I Djiga biti prodati.Verujem da ce Kraso otici pa nam je neophodan spic nesto drugacijih karakeristika, sto se tice zadnjeg veznog i krila nisam izgubio nadu da ce Ado, Lucic i Katai povratiti deo stare forme. Treba u izlog staviti Knezevica,Sljivica,Sremcevica, Mimovica, Jvanovica,Kabica, Djurica. . .Pozdrav.
D

Dragan Haribo

pre 1 dan

Kako Hvan ide kad su do juce pricali da ne ide? Opet žele zeka?
t

turgenjev

pre 1 dan

Zna li to krilo da igra napred jedan na jedan i da centrira u trku? Ako igra kao do sada na kontra nozi i kao uvučeno natalitet posao.
D

Don Vito Corleone'

pre 1 dan

Nije Cvetkovič blesav da dođe u Zvezdu, pod komandu ostrašćenih afro-fanatika Terzića i Milojevića, pa da prođe kao Kabić i Sremčević! Ista sudbin čeka i Jovanovića! Taj će se naigrati, kod pedantnog stručnjaka Milojevića, isto kao što su se ovog proleća naigrali Knežević, Maksimović, Šljivić i Mimović! Oni ne shvataju da nisu opcija! Opcija su strašni Afrikanci!
o

odsljamova

pre 1 dan

se vise ne mogu citati komentari ovde…..
f

fontana9

pre 1 dan

nista ne brini tu je magiko Katai dok njemu daju vestavko disanje svi ce na to obratiti paznju,mi dajemo gol i kraj.
Р

Реално

pre 2 dana

Банкомат ради 24/7
N

Naravno

pre 1 dan

UEFA radi za nas. Stalno nam uplaćuje novac ali na osnovu rezultata. Za razliku od Igokee koja je sa sedmog mesta otišla u evropu. Boli znam, uži tek će, ali Zvezda nije kriva što ste vi nesposobni.
Р

Реално

pre 1 dan

@Naravno Питај највернијег навијача. Приходе убирате после десет година, јер Творза, Кокеза, Агробанке итд никад нису постојали. Али банкомат постоји 24/7 ... Иначе, управа ПФК је изабрана од вашег највернијег навијача. Као и нови УО.
3

3 zvezde

pre 2 dana

neka azijska radilica, centralna militara i africki desni bek dragulj
A

Anti komuna

pre 2 dana

Fk nesvrstani. Oni sa druge strane brda su Kamerunci a vi ste nesvrstani. E moje komunjare otuzne mizerne..
G

GorostaseP.sacu.Mo.aK.rca

pre 1 dan

Ovo nije Severna Koreja ovo je Kuzma Koreja ona nije nesvestana, ali ti nisi bio u srednjoj skoli
7

7

pre 2 dana

Ko ne veruje gospodinu Mrkeli taj je grobar Sve reseno novi ugovor na 15 god za gospodina
M

Mi losiji

pre 2 dana

Nego prosle godine. Politika uvoza izvoza ce nas upropastiti. Ja vise nemam poverenja da ce ova struka napraviti neki ozbiljniji tim, i samo se radujem sto smo i takvi bolji od jsd. I to je za mene crvena linije
L

Levi bek

pre 2 dana

Martin Frese Nordsjeland,26 godina,istekao ugovor
T

To nije

pre 2 dana

Zvezda prestanite da se lazete od 45, to je sahovnica Hrvatska, Albanski korenu, tursko ime navijača i osnivači koji su pobili najviše Srba
T

Terza kombinacija

pre 2 dana

Da li se očekuje još neka uspešna saradnja sa Arthurlegacy Sports agencijom? Ipak se veoma često sa njima sarađuje .. Mustafa , Tanko , Boaci , Annan..
L

Logitech

pre 2 dana

Da je samo tri, kako su se zaleteli, panteri ce dovesti ceo prvi tim. Treba pojacati Romanticare da se ne bi borili za opstanak vec u povratnickoj sezoni.
M

Miksea

pre 2 dana

Dobar je Radonjić, samo ne znam da li je realno da se oživljava igrački po treći put? Kao klinac je mogao da se digne i proigra, sada je već rizik da li će taj plan uspeti.
Š

Škrabotina

pre 2 dana

Nema s Radonjom rizika. Dokazao je da ne ume kad se od njega zahteva išta osim pravolinijskog sprinta. Da ima motor od pre 7 godina, moglo bi. Pošto ga nema, dovoljni su Mića i Kata kao poluprvotimci na staroj slavi.
z

zuzu

pre 1 dan

Da nije igrao na levoj strani bio bi odličan igrač, a pošto nije nije ništa ni postigao.
R

Retro

pre 2 dana

Jel mrkela skautira
M

Mutommbo

pre 2 dana

Ja očekujem da Zvezda ove sezone afirmiše neke mlade igrače: Mimovića, Ðurića, Kneževića, Šljivića i Maksimovića.
P

Pedja108

pre 2 dana

Mimovic je pravi desni bek i voleo bih pre svgea da on bude desno, a Seol levo. Najzad i da Rodic odmori i da ulazi po potrebi. Tu kao zadnji vezni mogu biti Ilic, Mijailovic, Dalsio. Najbolje bi bilo da ostane Hvan i ove godine. Krilo mislim da ne bi trebalo gomilati, ako igra Olajinka i Puma, gde ces onda da stavis trece krilo? Sto se tice spica, doveden Sremcevic, ali ne igra, Serif nije za LS. Ako i dovedu Cvetkovica, on je takodje mlad, nije ni on za LS. Tu treba naci dobrog golgetera.
B

Bez straha C.Z.

pre 2 dana

Kako, brate, Ilić i Dalsio mogu biti zadnji vezni? Na osnovu čega? Ne bi me čudilo da je to plan kluba, ali to je samoubistvo. Mijailović previše limitiran za Evropu. Moje mišljenje i za domaće prvenstvo, ali ajde to i nekako. Potrebno je treće krilo za rotaciju. Kabić, Lučić i Katai su neozbiljna priča za rotaciju. Hoćeš špica koji u LŠ pravi razliku? Bez 10-15 miliona ga nema i toliko nećemo izdvojiti, a takav ne bi ni došao u Srbiju. Šerif startni špic i traži se mlađi koji će uskočiti u prvu postavu kada prodamo Šerifa, a to bi trebalo da bude na zimu.
T

Tradicija srpskog fudbala

pre 2 dana

Četvorka je zadnji vezni, šestica je štoper, to znaju svi koji su trenirali fudbal. Zašto novinari nisu trenirali fudbal, nego samo lastiš?
k

kvrbc

pre 2 dana

1 Golman 2 Desni bek 3 Levi bek 4 i 5 Centarhalf 6 Zadnji vezni 7 Desno krilo 8 Sredina 9 Centarfor 10 Kreativac, ofanzivni vezni, polušpic 11 levo krilo
E

Eseks

pre 2 dana

To je bilo vreme kad je postojao libero(br 5)...
8

8

pre 2 dana

Nadamo se da Radonjića neće ponovo da dovode , pored toga što je po inostranstvu menjao klubove kao čarape - pa ljudi on se tamo preko nije trudio da igra šta će tek u Zvezdu da radi kad dođe na gotovo .
8

8

pre 2 dana

I lučić je valjda krilo njega ste zaboravili
a

asas33

pre 2 dana

Ma sta tri, daj pet. Pa, prihod ovali ste 100 miliona, ma sta 100, najmanje pola milijarde.
M

Moki 83'

pre 2 dana

prema.nasim saznanjima od izvora bliskim Marakani,Hvan ostaje u Zvezdi. u U slucaju da Zvezda ne udje u LS odlazi,ako Zvezda bude igrala Ligu sampiona Hvan ostaje u Zvezdi.
P

Preža

pre 2 dana

Sa mučenim Spajićem u LŠ???
A

Aman vise

pre 2 dana

Zvezda mora da popuni rupe u odbrani, Stoper, bek i zadnji vezni u napadu imamo dovoljno cak i previse igraca .
9

95

pre 2 dana

Meni se svidelo kako igra onaj Slovenački bek koji nam je dao gol na EP. Čovek se ponavlja celu utakmicu,ubacuje iz drugog plana i defanzivno je odličan. Idealan za nas
Н

Надам се да неће опет да испадну...

pre 2 dana

Ако после прошле сезоне, и јесени и пролећа, не виде да мора да се доведе задњи везни и да то, све и да не игра десног бека, не може сам Мићко да изнесе, поготово не као прва опција, онда стварно не знам чему да се надамо. Лево крило је покривено, десно није.
1

123123123123

pre 2 dana

Ocekujte pojacanja a prvesntvo krece vec za 20 dana. Uigrace se do pocetka marta.
p

pietrys

pre 2 dana

istina da kakav god sastav imali uzimamo sve lagano, jer prekoputasi su ocajni i konkurenciju nemamo, jer da imamo ne bi prekopitasi bili drugi nego cetrvrti -peti,a mi bi morali jos bolje igrace da imamo...
Б

Бибарс

pre 2 dana

Још Ибрахим Мустафа и Рашид Сумаила и пали се машина.
P

Preža

pre 2 dana

Udarila vrućina, e si mi dobar?
Ј

Јосиф

pre 2 dana

И дежменкасти Габахолан Салами!
Б

Бибарс

pre 2 dana

Јел вам стигла она румунка Разваљена Марина?
G

Gostina

pre 2 dana

Jel ti citas sta pises? Potsmevas se coveku koji je jos uvek na EP,klubu koji je uzeo zaredom gomilu pehara i vas unakazio do te mere da vam je bolje da vas nema? Ti mora da si prezupcio jer ja drugo objasnjenje nemam kad se potsmevas boljem od sebe..to je samo zavist i nista drugo.

Fear The Beard

pre 2 dana

Duhovito,priznajem.Slatko sam se ismejao sad,bravo.Ne mogu da se setim kad sam se vise smejao.Jedino kad god gledam geomadu vise se ismejem.
L

Lalo

pre 2 dana

Treba gurati Mimovica od sledece sezone, ono sto je do sada pokazao uopste nije lose. Samo vise da ne gledamo Rodica i Mijailovica na bekovskim mestima. Planirana i dovedena pojacanja ne deluju lose, mada za LS nam je potreban bolji zadnji vezni.
B

Bane1989Ns

pre 2 dana

sto traze napadaca kad imaju malog Jovanovica???
P

Pa ako neznas

pre 2 dana

Kakve veze ima mali Jovanović sa napadačem.Brzonogi krilni igrač
E

Eseks

pre 2 dana

Prelazni rok tek pocinje al meni se za sada ne svidja.Ne bih komentarisao ove sto su dosli jer cemo ih tek videti na delu..Ono sto mi se ne svidja je preveliki roster i previse igraca na nekim pozicijama dok na nekim drugim slabo stojimo poput zadnjeg veznog i levog beka..Gore bocno imamo Kataia,Olajniku,Lucica,Pumu,Ivanic i Kraso isto mogu tamo a prica se da cemo tu jos dovoditi,niko ne spominje sesticu i levog beka...Videcemo..
J

Jos

pre 2 dana

2345 pojacanja od po par miliona jer su nate oni u plusu.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 2 dana

Svaki trener voli da što manje menja tim i sistem igre koji forsira. Kontinuitet i nadgradnja ekipe donosi siguran rezultat. Miloje je došao pred početak prolećne sezone. Napravio igru i došao do prve postave i 4-5 rezervi.Iz prve postave otišli su Dragović, Stamenić i Bukari. Umesto njih dovedeni su Stojić, Dalsio i Puma. Seol je doveden da pojača bekovske pozicije i biće starter na desnom beku kako bi Mijailović mogao da se vrati u vezni red gde je konkurenciju pojačao Luka Ilić. Golman Ilić je doveden umesto Popovića dok su Anan i Jovanović zalog za budućnost. Prva postava:Glazer-Seol, Spajić, Stojić, Rodić-Hvang, Dalsio-Puma, Ivanić, Olajinka-Ndiaj rezerve:Ilić, Mimović, Điga, Mijailović, Luka Ilić, Kanga, Krasi, Katai i još jedno krilo koje treba da stigne. Za našu ligu još Guteša, Leković, Radojević, Knežević, Šljivić i Sremčevića plus povređeni Degenek i Lučić. Ako se prodaju Hvang i Kraso doći će vezni i špic. Jovanović i Anan idu na pozajmicu kao i kadeti. Dok svi koji su bili na pozajmicu idu opet ili se prodaju. Ja sam zadovoljan, tim se nije puno menjao, dovedeni su odgovarajući igrači i Miloje samo nastavlja tamo gde je stao i to će doneti dobar rezultat.
X

XoX

pre 2 dana

Na krilu imamo igrače na pozajmicama Mitrovića i Kabića uz Sremčevića i Lučića. Slažem se da to nije kalibar za LŠ, ali smatram da treba dovesti beka, zadnjeg veznog i napadača, kome bi Šerif bio rezerva. Pokupiti najbolje iz liga Balkana, ako već hoćemo da budemo najbolji na Balkanu. Tako možemo da nađemo još nekog Hvanga.
I

Ipak

pre 2 dana

Mitrovic je prodat, nije pozajmljen.
B

BokiUSA

pre 2 dana

Moras da razumes da je Serif opcija jedan. Placen je 4 mil. Sad se forsira da bi se utrapio. Inace on nije napadac za CZ...
J

Jaa

pre 2 dana

Samo toliko?

Fear The Beard

pre 2 dana

Prvo da napisem,kako se meni cini da ce Zvezda da sklopi tim,a onda cu da napisem sta ja mislim.Mimovic ce biti desni bek,Seol ce biti levi bek.Uglavnom.U situacijama kada Seol bude desno,Rodic ce levo.Mijailovic ce po potrebi na desnog beka,mada mislim da ce uglavnom biti zamena za Dalsia.Tako da mislim da Zvezda nece dovoditi bekove,ni zadnjeg veznog,a ni stopera,jer mislim da su procenili da ce Spajic,Stojic i Djiga,uz Lekovica biti dovoljni.Dovesce krilo uz Pumu i Olajniku,i to ce biti to,i dovesce zamenu za Serifa.I u vezi " osmicu".I to je to,krilo,rezervnog napadaca i veznog,i to verovatno nakon EP.U zavisnosti od ishoda kvalifikacija za LS,ako udjemo,dovesce stopera i jos jednog veznog.Po meni,sta ja mislim da treba je sledece.Spic,devetka,koji ce da 20+ golova,ne neko ko se otvara,cita igru,razume igru,i slicno,ne neko ko radi za tim i ostale baljezgarije.Spic,golgeter,20+ golova.Treba nam zadnji vezni,zver,trkac,stena.I treba nam stoper,sa Spajicem da igra,i brzo krilo.
m

molim?

pre 2 dana

Želim da verujem, ako ne zbog igračkog potencijala, onda čisto iz finansijskih, da će Mimović da dobije šansu, kako u evropskim, tako i u domaćim mečevima. Sad ne možemo da znamo da li će doneti zaradu kao Kosta, ali mlad igrač, na toj poziciji, sa dobrom minutažom je svakako tražen na tržištu. Drugo, videćemo koliko su 'ozbiljne' najave da za Đigu daju 20 miliona. Realno, kod nas se nije do kraja afirmisao, ali u nekim mečevima je pokazao zavidne fizičke i tehničke mogućnosti, a pošto je mlad, ima šanse da napreduje. Meni bi, opet kažem, ako je to realno, da on bude prodat, a da Leković dobije šansu, pa da i on podigne cenu kroz evropske utakmice. Zamena za Hvanga postoji jedino ako je to Marin, u suprotnom, da se ne lažemo, u našim redovima ga nemamo. Takvi igrači koštaju, a primer sa Hvangom je dobar pokazatelj, tako da, dreši kesu, plati šta košta, i dovedi Marina. Ovo sa povredom Pume malo brine, krilo nam svakako treba, pored Olajinke, mi nemamo dobrog krilnog igrača. Da li će to biti Radonjić, ili neko drugi, na primer onaj Tekpetej, ili kako se već zove, videćemo. Ostanak Hvanga i dolazak Marina bi bio pun pogodak, bez obzira koje takmičenje da igramo. Za LŠ nema garancije i da se uloži 100 miliona, mislim, na prolazak grupe, dok bi u LE, sa takvom ekipom, ipak bile veće šanse da se dobaci na proleće. Dolazak Dalisa i Ilića je svakako dobar, imaju kvalitet i sad imamo jači vezni red nego prošle godine. Glazer, Mimović, Leković, Spajić, Seol, Marin, Hvang, Ivanić, Olajinka, Rodrigez, Ndijae. Uz Rodića, Stojića, Mijailovića, Dalsia, Ilića, Katai, Radonjića i Krasoa, tim je jači u odnosu na prošlu sezonu. Naravno, ima prostora za mladog golmana, mladog igrača na sredini terena, na krilnoj poziciji i u napadu.
B

BokiUSA

pre 2 dana

Marin ne dolazi. Izjavio je da ne zeli da napusta italiju. To se forsira na mozzartu zbog textova samo..
a

alooo

pre 2 dana

Ovi sto komentarisu i pisu gluposti, zaboravili da smo prosle godine imali osiguranu ligu sampiona pa smo mogli da trosimo
h

halo

pre 2 dana

Dan nakon što se ajatolah kluba pohvalio kako smo zaradili stotine i stotine miliona evra i kako ih samo očekuje još, ti misliš da će neko pasti na "kme kme nemamo para" izgovor :D
L

Labrador

pre 2 dana

seol jong vu nije svestan da ce da igra levog beka, desnog beka, krilo, stopera, zadnjeg veznog..
R

Roler

pre 2 dana

Zvezdas sam, ali ovo sto rade zvezda i ofk nema smisla i treba zabraniti.
g

gluposti

pre 2 dana

sta to nema smisla?
2

2:6 (2:0)

pre 2 dana

Na šta tačno mislite?
f

fontana9

pre 2 dana

ovog Pumu da prekrstite u Tigar,da ne odstupite od tradicije,te Arkanovi tigrovi te ekonomski tigar,te Aca tigar medju tigrovima sa paukovim mudima.
I

IMATE VI VASEG

pre 2 dana

YouTube VIDJU PUMU pa tamo komentarisite.
a

as777

pre 2 dana

A Muju da prekrstis?
j

jjj

pre 2 dana

Prema onome sto sam video svidja mi se omaleni Nemac. Isto tako, Cumic je jako dobar igrac i verovatno bi ga Rusi pustili, tako da za krilo ima resenja. Problem je po meni zadnji vezni, tu nam treba defanzivno koristan igrac. Dalsio je brz i kondiciono spreman, ali nije zadnji vezni. Treba nam neki Sanogo ili Jovicic.
Z

Zvezdan Bozinovic

pre 2 dana

Nama je potreban Ilija Najdoski 2
J

Joey

pre 2 dana

Glazer- Mimovic - Spajić - Djiga - Seol - Hwang - Marin - Ivanic(Kraso) - Enalija - Cirkovic - Endija
m

molim?

pre 2 dana

Lepo, baš lepo i nadam se da će tako i da bude.
T

Televizor

pre 2 dana

Skaut sin Danilo.
l

ludilo mozga

pre 2 dana

najjaci je ovaj pored toliko rupa u tomu kaze "treba nam spic" kao da Serif ne postoji majko mila
2

225883

pre 2 dana

Svi ste zaboravili lucica, i njega imamo. Samo kupujemo krila i gomilamo igrace.
B

Boners

pre 2 dana

Nismo ga zaboravili ali kad neko nema pojma onda ne racunas na njega. Krilo bez brzine, tehnike, suta, centarsuta...
s

sta vi pisete...

pre 2 dana

Ovi sto komentarisu i pisu gluposti, zaboravili da smo prosle godine imali osiguranu ligu sampiona pa smo mogli da trosimo i ulazemo
G

Gost1234

pre 2 dana

ejbretenkre-a zasto druze komentarises Zvezdu a navijas za Partizan??))) Mada ajde to je manje vise ok, nego zasto se predstavljas kao zvezdas??????????! Kad cete vise poceti da gledate u vase dvoriste?????????????
J

Japp

pre 2 dana

Dovedite Cirkovica iz tsc to je pravi igeac,brz,borben zna da da gol
D

Druxi

pre 2 dana

Ne mogu da ga dovedu, igra za TSC.
e

edo555

pre 2 dana

Jasno je kao dan da ce Rodic igrati levog beka a koreanac desno,Mimovic ce cekati da Rodic dobije kartone pa da koreanac predje levo uz Mijailovica pored desne aut linije cekace po koji minut.A Mrkela sa vestackim zubima kad prica kao Aki iz Vratice se rode kad ih zaustavi policija .Druze daj malo zivosi govoris ono sto smo vec citali u novinamaSmori covek kad prica
f

fontana9

pre 2 dana

Rodic je zacementirao mesto onim pljuvanjem po novinama.Magija je cudo.
4

4

pre 2 dana

Treba dovesti jednu pravu "četvorku" zadnjeg veznog, nekog Jovičića koji plus zna sa loptom.

Fear The Beard

pre 2 dana

"Sesticu".
o

osnovno poznavanje fudbala

pre 2 dana

Tako je, zadnji vezni je 4, štoper je 6. Šabanadžović 4 z vezni, štoper 6 Ilija Najoski Gromovnik.
B

Bum 92

pre 2 dana

Ne mora da potpisuju nikog,i ovi sto su došli da ih vrate,samo Hvan da ostane
t

tim ce biti

pre 2 dana

Glazer- Mijailović - Spajić - Stojić - Seol - Hwang ( Marin) - Grujić - Ivanić - Puma - ? (iznenađenje) - Olayinka
a

auu muko

pre 2 dana

ti vec izbacio Serifa iz ekipe?
F

Forever Young

pre 2 dana

Kako nas Tvorza loži godinama na istu foru. Prodaje mlade igrače, plus prodaje najbolje igrače nosioce, svake sezone od Evrope, prodaje igrača, sponzora, itd itd itdddddd uzme 80 miliona evra, pa nam dovodi igrače Tsca, Apoela, Familkaoa itd itd itdddddd. A pritom svake sezone priča kao ćemo biti sve jači i jači, kako ćemo napraviti iskorak u Evropi itd itd itdddddd. Ide na tu kartu jer zna da su oni mučenici iz jsd u teškom bunaru i da će Zvezda opet osvojiti titulu, da ima još neku ekipu koja će se boriti za titulu, drugačije bi on radio, ne bi nam onda pričao bajke.
L

Lord 76

pre 2 dana

A nas narod se prima kao saucesce. Ali ako, i treba, sa takvima sto mu veruju i treba tako. Ovce jesi i uvek ce biti za sisanje. Samo lud covek moze da misli da ovi sto su dosli mogu da zamene igrace koji su otisli...
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 2 dana

Najjaci utisak od svega je kada se Mitar Mrkela sa onim vestackim zubima kezi kao lasica dok predstavlja nekog anonimusa sa Kipra ili neke egzoticne zemlje i kada ga pitaju o pojacanjima a on onako bitan kaze, znate moj stav da ne komentarisem dok se igrac ne dovede. Majstore ti sa svojim autoritetom, harizmom i znanjem mozes samo da dizes rampu u parking servisu i to samo po danu, jer se nocu ne vidis u mraku.
@

@

pre 2 dana

Vide se samo zubi
Z

Z. Terza

pre 2 dana

Zna sve kako treba sa finansikske strane. Marketing, finansije i ostalo, covek pojma nema o fudbalu. To se do sad videlo 100 puta. Ima srece sto zvezda sad ima pare pa moze da napravi dva tima i osvaja ligu. Inace covek blage veze o fudbalu nema. Da vodi psz koji ima neogranicen budzet i igra jaku ligu, zavrsio bi 5i na tabeli. Ajde sto on ne zna, nego je okupio dudume oko sebe koji jos manje od njega znaju. Cupkamo u mestu vec vise od 5 godina, a imamo pare, imamo potencijal da napravimo iskorak u evropi sto svaki navijac zahteva. Liga nam je buranija, nek zavrsi 3 na tabeli, al nek igra finale le ili lk. Dosta vise prodavanja magle o osvojenim titulama. Imamo budzet 70m, napredak ima budzet 3m, pa najbolje oni da osvoje ligu. Ako napravis tim koji ce nesto napraviti u evropi, osvojices sa tim timom i ligu. Isto vazi i za ostale timove. Ako vosa napravi tim da udje kroz kvalifikacije u lk, ne moze sa tom ekipom da zavrsi kao 5a na tabeli. Samo nam prodaju price vezane za banana ligu, a u evropu kad izadjemo vidimo da to nije banana liga nego banancina od lige. Napravljena je ta lk za slabije timove, a nas ni tamo nema, bruka. Evropa je merilo!
@

@

pre 2 dana

Da osvojite ll?😁😁😁, mozda sa vasom sudijskom organizacijom, surbatovicem i onim lesom od predsednika, kad bi nekako mogli da ih uvucete u uefu
@

@z.terza

pre 2 dana

Pa jeste merilo, 7 godina, 3 grupe LS, ukupno 8 bodova i 3 proleca u ligi evrope, neki sa mnogo vecim budzetima ne mogu ovo da postignu
G

Gost1234

pre 2 dana

Takvima kao ti je preporuka da promene klub za koji navijaju!!! Nemoj druze da nas opterecujes svojim prisustvom!!!! Navijaj za PSZ, ili za Partizan sto da ne…….
R

Raša P

pre 2 dana

Voša dobila Ajaks na žrebu i ti nju navodiš kao primer za tvoje ideje. Pa treba joj jedno 30 miliona evra da bi mogla da se nada,a ni to nije garancija. Zvezda radi izvanredno!!! 10 godina 8 titula, u Evropi stalno u grupi. Jedini klub u Srbiji koji može da pobedi nekog velikana!!!
S

Skeva123

pre 2 dana

Kakve kombinacije nijedan tranfer sto su napravili ne izgleda potreba nego svaki je kombinacija i gleda da se izvuce sto vise para iz Zvezde zarad privatnih interesa. Za Pumu neko rece ima covek problema sa povredama, a nijednu krstenu sezonu iza sebe, samo jedan gol u Portugalskoj ligi i to za 3 fiktivna miliona, Stojic se dovede po prevelikoj ceni (dali u procentima vise od miliona evra), onda Novo Pazarsko cudo da se pojaca OFK i uzme jos koji milion. U vakom slucaju ovde kazu da ljudi prizeljkuju da klub zaradi manje pa to je zato sto klub nista ne zaradjuje ako bi kojim slucajem zaradili 100 miliona ponovo bi na razne kombinacije potrosili vise od pola.
R

Raša P

pre 2 dana

Koliko zabrinutih komšija. Više stručnjaka na Zvezdinim vestima nego na protestu protiv VV. Titula sigurna, kup za uigravanje mladih, LŠ zavisi od žreba. Prelazni rok kao i uvek, može bolje a može gore. Sumnjam da znamo bolje nego struka. Moja jedina želja je Cvetković!
G

Gost1234

pre 2 dana

Bravo za komentar!!!!! Sve pametnjakovici koji kartu ne bi kupili za utakmicu ni da im pistolj prislonis na glavu!!!!!!!!!!! Mali Cvetkovic moze da bude vrhunski spic, sve ima, talenat, stav, zelju, bezobrazluk. Mislim da bi komotno mogao da igra u Zvezdi….
A

AcoAco3333

pre 2 dana

Imamo mi jos jedno odlicno krilo na leboj strani koji se vise ne spomimje a to je mladi Vladimir Lucic! Odlican igrac iako ga ovi tastatura navijaci ne vole ali po meni je to igrac sa velikim potencijalom i nadam se da je povreda ligamenta proslost i da ce dobiti svoju sansu u ovoj sezoni!
N

Nenad1246

pre 2 dana

Nit je mlad nit je pokazao taj svoj potencijal. Darko Lazović je u njegovim godinama već petu sezonu bio nosilac Crvene Zvezde i najveća šteta što nije uzeo titulu sa Zvezdom od svih igrača koji su igrali,a ona sirovina Gobeljić ih ima pet. E to je nepravda.
B

BicuSlobodan

pre 2 dana

Šteta što je Mijailović desni bek ali vidim da je uz Mimovića to planirano. Ako ode Hvan treba nam zamena za njega. Sremčeviću dati malo veće minute da pokaže zašto je doveden i pametno je da treći špic bude mlad naš igrač, ne znam što bi dovodili mlade napadače kad imamo Kahvića i ostale igrače iz podmlatka. Takođe Šljiviću dati više minuta u ovoj sezoni. Ako mislimo da pravimo transfere moramo forsirati i mlade igrače u kombinaciji sa iskusnim.

Fear The Beard

pre 2 dana

Za Sremcevica znam pouzdano,da nisu zadovoljni kako trenira.To je glavna zamerka.Na svakom drugom" specijal" treningu pada.Onda ide sa strane,crta mu se sta i kako,ali ne ide.
a

ale ale ale ooooooo

pre 2 dana

TREBA NAM SPIC!!! Nismo imali spica od prvog mandata Boacija! Tu nam treba najskuplje pojacanje u istoriji kluba! Vracanja Boacija, Pesica, dovodjenja cirkuzanata Tomanea, Dionija, Kulibalija! Zvuci neverovatno da Zvezda ne moze da nadje spica vec 5-6 sezona!!! Da li mi LS napadamo sa Sremcevicem i Cvetkovicem??? Mada, kada se deficitarna pozicija LEVOG beka, trajno resava dovodjenjem DESNOG beka, nista ne moze da cudi!!!!!
a

auu bre

pre 2 dana

Serif ti nije spic? majko mila sta ti buncas
z

zaks

pre 2 dana

@auu bre Jeste, imamo Šerifa, ali ako se povrijedi ili dobije žute, nemamo drugog kvalitetnog.Mali Sremčević je još zelen, ni u našoj ligi ne pravi razliku.Po meni tu treba pod mus dovesti kvalitetnog špica, razbijača , ne žaliti pare , a da Šerif bude drugi špic.
P

Pera genije

pre 2 dana

Nastavljamo po starom oprobanom Terzićevom receptu dovodi one što se tale i od kojih samo gospodin ima vajde. Dosadašnji prelazni rok: Korejac će verovatno biti pojačanje, oni su jednostavno takav narod daju uvek sve od sebe, Stojić i Ilić da ali za našu ligu, pazi sad "Puma" igrao u Istri nije ga Dinamo pazario a u njihovoj ligi sve što valja prođe kroz njihiv filter, Benfika B, ni njih nije zainteresovan a nama je dobar za LŠ? Ova dalje boranije može odmah OFK kod tatinih dečaka. Jadna nam majka!
E

Ehhh

pre 2 dana

Sa Degenekom treba raskinuti i dovesti iskusnog Srpskog stopera koji ima evropsko iskustvo , Tako bi normalan klub uradio ali mi nismo normalan klub
@

@

pre 2 dana

Zar nije Degenek( pravo srpsko prezime) srbenda, sumadinac, krajisnik?! Nesto ko prosinecki ili miodrag beodedicI
G

Gost1234

pre 2 dana

@-od vas grobara se i ocekuje da prezirete sve srpsko……….
G

Gost1234

pre 2 dana

@-od vas grobara se i ocekuje da prezirete sve srpsko……….
B

BOCZ

pre 2 dana

A kada ce doci levi bek??? Jer Seoul NIJE LEVI BEK vec DESNI !!! Jbt da li je moguce da su ovi nasi strucnjaci toliko nesposobni i ne mogu naci krstenog levog beka nego moramo i dalje da trpimo Rodica. Msm hvala njemu na svemu ali on vise nije za beka a kamoli za startera. Znam da je moje misljenje nebitno, ali uopste nisam zadovoljan u kom pravcu ide ovaj prelazni rok. Ovo nije tim kadar za LS a upitno je da li bi prosli grupu u LK. I znam da svakim potezom sve vise nerviraju Zvezdine navijace jer se svakog leta lazu o nekom iskoraku.
?

??

pre 2 dana

Prodajemo igrace za velike pare, terza se hvali sa nekih 70m, a dovodimo igrace bez obestecenja. Pa koliki su to godisnji rashodi zvezde, jel pokrije nesto igranje u evropi? Opet ce micko na desnog beka, opet necemo imati stopera i najbitnijeg zadnjeg veznog. Ne znam kako ce napred da upare ilica i ivanica, a na krilu ako dovedu radonjica imacemo njega, pumu i olainku. Pored tih krila ima jos mladih, kraso i kataji je tu. Opet cemo na nekom delu terena imati nagomilane igrace, a na drugom necemo imati igrace koji igraju prirodnu poziciju (bek i zadnji vezni). Bice tumbanje igraca kao kod bahara i trazice im poziciju celu sezonu. Ponasaju se kao da 15 igraca pocinje utakmicu. Pitanje je dal oni znaju sad koji ce igraci igrati prvu postavu i sta nam fali
D

Definitivno

pre 2 dana

Sa Degenekom treba raskinuti i dovesti iskusnog Srpskog stopera koji ima evropsko iskustvo , Tako bi normalan klub uradio ali mi nismo normalan klub
v

v1ad

pre 2 dana

Sta pricas za Hvanga? Ne daje se tek tako 6ica igracu koji hoce da ide. Covek ocigledno ostaje. Od Radonjica nadam se da nema nista, dosta mu je Zvezda jednom spasila karijeru, samo ako bi hteo da bude rezerva Olajinki i Pumi, a nece hteti.
G

GABI GO

pre 2 dana

Kako može da kažete da ćemo biti slabiji a još nije počela sezona a niste ni sigurni kakovog kviteta su igrači došli da li su lošiji kvaliteta ili bolje nego što smo imali a ja mislim da ćemo biti mnogo bolje nego što smo bili i tako da nema potrebe da se sad kritikuje nešto. A traži se lijevo krivo a ne desno.
E

E to je tragedija

pre 2 dana

Imamo 5 stopera, Degenek povredjen , propao igrac na zalost. Stojica koji je sa TSC primao petarde i u ligi 3 gola cesto , Spajica koji jedini na nesto lici, Djiga kikser koji je dosao iz druge lige Francuske, i imamo Lekovica koji je ispao u trecu spansku ligu, Da li je to odbrana za ulazak u LIgu sampiona? Oni gledaju samo napad a odbranu ko sisa.
9

95

pre 2 dana

Друже смири се оставио си 10 коментара, скоцкаће то Милоје немој да бринеш, знам ја да си ти одличан стручњак али препусти то Милоју…
M

Milantom

pre 2 dana

Ekipa tesko da je i za Ligu Evrope a o Ligi šampiona da ne pričam!!
d

dzoniiiii

pre 2 dana

Evo Porto hoce da se oslobodi Grujica i svaki normalan klub bi ga pokupio...
D

Drvo

pre 2 dana

Ima platu dva miliona
d

dobro i

pre 2 dana

zašto mu ne bi dali platu 2 miliona? das za svog igraca koji vredi a ne da dovedes pet polovnjaka sa kipra ili iz druge portugalske
1

1233

pre 1 dan

Evo odmah cu ti reci posto ga znam licno, on se nikada ne bi vratio da lomi noge ovde po ovoj ping pong ligi i da mu Terzic pravi njegove kombinacije. To 90% bivsih igraca misli tako da dok ne ode ova bagra nema leba
S

Sta mi radimo

pre 2 dana

Ako je ovaj Koreanac Desni bek , Onda ce Rodic biti levi bek i dalje
e

e

pre 2 dana

Pa bolje Rodic levi,nego Mijailovic desni.
@

@e

pre 2 dana

Mrtva trka prijatelju
Z

ZZ Crew

pre 2 dana

Pa sto ne objavite da dolazi Dzeko?
.

..........

pre 2 dana

Najbolje bi bilo kada bi se doveli Radonjić, Grujić i Ristić, pa Seol mogao na mesto desnog beka, a Mijailović da pokriva u vezi, ali od toga nema ništa, jer će se gurati ovaj Dalcio, a moja želja je Gnezda Čerin, koji smo videli na EP kako guta vezni red. On i Grujić bi bili dovoljno dobar tandem u vezi, pogotovo za utakmice visokog intenziteta. Za očekivati je tim: Glazer - Mijailović - Spajić - Stojić - Seol - Dalcio - ? - Puma - Ivanić - Olayinka - Ndiaye što i ne deluje spektakularno a npr Glazer - Seol - Spajić - Stojić - Ristić - Grujić - Čerin - Puma - Ivanić - Olayinka - Ndiaye već deluje mnogo bolje. Iskreno, najviše očekujem standardno od Ivanića, ali i Ilića, Kneževića i Olayinke ove sezone
v

v1ad

pre 2 dana

Gde ti je Hvang u ovom timu? Najboljeg igraca si izbacio. Veza ce nam najverovatnije biti Dalsio, Hvang, Ivanic sem ako ne dovedemo Razvana Marina ili nekog drugog zadnjeg veznog. Grujic i Ristic se nigde ne pominju ozbiljno.
A

A ne racunas

pre 2 dana

..broj stranaca😂
L

Lapsa

pre 2 dana

Znaci nastavljamo svoje putesestvije kako u Evropi tako i u ligi sa Mickom na desnom beku..
R

Rs1

pre 2 dana

Pa imali smo Kahvica koji je nas igrac mi ga poklanjamo ofk-u.Sremcevic mora negde na pozajmnicu to je neminovno trebaju mimu minuti,Jovanovic u Graficar,Maksimovica poslati na dvojnu negde zbog minuta..Knezevicu dati vecu sansu,Sljivic isto na dvojnu.
Г

Гост Зрењанин

pre 2 dana

Опет уигравање скроз нове екипе скоро,адаптација играча,где и да су сви доведени погодак сигурно ће се неко теже снаћи,требаће више времена.Иста прича годинама,уз исто обећање годинама да неће бити тако. Више бих волео ЛЕ ове године где можемо бити конкурентсији и то ће домаћа публика(Маракана) много значити за бодове јер смо слабији него прошле године.
t

tesko ludilo

pre 2 dana

Jedino navijaci zvezde otvoreno moze da kaze da bi zeleo da zvezda manje zaradi i da igra manje takmicenje... Totalno ludilo
Г

Гост Зрењанин

pre 2 dana

И да буде мање топовско месо за ЛШ але..
d

dokle vise

pre 2 dana

Dokle vise dovodjenje klinaca kada ti ocigledno fali stoper , Zadnji vezni Bek? Uvek ovo rade, ne potpune tim do kraja i onda se vidi rupe protiv jacih ekipa
d

dokle vise

pre 2 dana

Dokle vise dovodjenje klinaca kada ti ocigledno fali stoper , Zadnji vezni Bek? Uvek ovo rade, ne potpune tim do kraja i onda se vidi rupe protiv jacih ekipa
d

dokle vise

pre 2 dana

Dokle vise dovodjenje klinaca kada ti ocigledno fali stoper , Zadnji vezni Bek? Uvek ovo rade, ne potpune tim do kraja i onda se vidi rupe protiv jacih ekipa
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 dana

A stoper? Uz duzno postovanje, stojic nije zamena za dragovica…
Д

Д1989С

pre 2 dana

Па Драго ако ћемо реално прошлу сезону није ништа специјално одиграо, по мени Стојић је боље одиграо прошлу сезону од Драга, више асистенција, голова а притом је играо у слабијој екипи (није исто да ти Цвеле или Вулић изводи корнер или Канга, Катаи…). Стојић по мени може чак бити и бољи од Драга има добар килер пас кроз средину, добру дијагоналу тј дугу лопту биће од користи, то је барем показао у Тсц, чак већину тих пасова нису умели да искористе играчи Тсц-а али надам се да ће Звездини умети јер су доста бољи играчи… Све у свему видећемо кроз време
m

megisa89

pre 2 dana

Od prodaje Bukarija i Stamenića zaradili oko 12 miliona i dovode polovnjake za dž. umesto iskeširaš tu sumu za 2 ili 3 dobra igrača. Realno ovo je tanko za LE a kamoli za LŠ.
D

Dokle više

pre 2 dana

Dokle vise dovodjenje klinaca kada ti ocigledno fali stoper , Zadnji vezni Bek?
l

ludiloooo

pre 2 dana

Dokle vise dovodjenje klinaca kada ti ocigledno fali stoper , Zadnji vezni Bek?
s

strasno

pre 2 dana

Naravno stoper se ne spominje, to samo govori o znanju fudbala kada misle da Djiga,Stojic i Spajic imaju kvalitet da uvedu u LS
O

Ovaj

pre 2 dana

Trener je uveo tim u LS sa jos slabijim igracima. A da umesto sto kukamo podrzimo klub, kupimo clansku?
h

halo

pre 2 dana

Znači krilo da odmeni Olajinku koji će dobiti "ponudu koja se ne odbija" od Slavije, još jedan grejač klupe da pravi društvo Sremčeviću i možda krštena zamena za Hvanga. Vau kakav prelazni rok, treba stvarno znati spremiti tim za LŠ tako što dovedeš nula ne LŠ pojačanja, nego ovo vrlo upitno da bi i za LE bili dovoljno dobri.
А

Апелиотес

pre 2 dana

Где је играч од 8 мелеона, шта се дешава са Радоњићем, шта ћемо са 40 играча у ростеру, ко је извршио приватизацију у Словачкој и где је Исусова рука?
Г

Г

pre 2 dana

Дај престаните више да терате Хванга, кад буде прешао пишите о томе а не овако сваки дан одлази а нигде нема понуде.
G

Gost1147

pre 2 dana

Za sad pametno iskorišćen prelazni rok,dobro ibalansirana pajačanja i odlasci. Naravno vezni koji dođe mora biti bolji od Hvanga,takav igrač se dovodi posle EP,špic kao Cvetković bi bio top pojačanje,koliko čujem krilo iz Gornjika sledeće nedelje potpisuje.
D

Djape45||

pre 2 dana

Napadač različitih karakteristika u odnosu na Šerifa, brzo krilo, i još bar jedan igrač u vezi. Ja vidim Grujića u Zvezdi, Porto ima nameru da ga proda a dečko sigurno vredi tih 8,9 miliona koliko traže za njega. Kad odrešiti kesu ako ne sad.
0

090

pre 2 dana

BRUKA STA RADITE OD KLUBA..ŠERIF DA BUDE PRVA OPCIJA U SPICU..MENE VIDETI NECETE NA UTAKMICAMA
A

Ala lazes

pre 2 dana

Pa ti nikad nisi ni bio na utakmicama
M

Miko92

pre 2 dana

Pa ti i ides na utakmice tvog partizana
p

ponašaj se

pre 2 dana

Bar će biti manje seljačina na tribinama
l

lol12

pre 2 dana

Au koliko cemo biti slabiji nego prosle sezone...