Aleksandar Dragović i Marko Obradović (©MN Press)
Aleksandar Dragović i Marko Obradović (©MN Press)

Obradović putem Majdevca – iz Pazara u Napredak

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.06.24. | 10:34

Još jedan špic iz redova tima kraj Jošanice stiže pod Bagdalu

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Prošle sezone Napredak je doveo Andriju Majdevca, doduše, posle njegovog potpisa za mađarski Debrecin, a prethodni klub napadača bio je Novi Pazar. I ponovio je Čarapan dobru sezonu iz kluba sa Jošanice i u Kruševcu. Ovog leta Kruševljani žele da naprave istu sliku u ofanzivi – Marko Obradović, dojučerašnji špic plavo-belih, dolazi u Lazarev grad.

Izabrane vesti

I ništa čudno u tome, s obzirom da Majdevac ove sezone mora nazad put Mađarske, pa se Napredak pobrinuo da pitanje upražnjenog mesta u napadu reši što brže, a kako je najavio, do puta u Sloveniju na drugu fazu priprema. Izbor je pao na iskusnog Obradovića (32), koji prošle sezone u dresu Pazara na 25 utakmica postigao šest golova. Nije ga bilo u plej-autu Mozzart Bet Superlige, a prethodne superligaške mečeve uglavnom je počinjao kao rezervista.

Crnogorski napadač ponikao je u Zemunu, bio i u mlađim kategorijama Partizana, a u Superligi nosio još dres Spartaka. Ostavio je trag i u inostranstvu, s obzirom da je oblačio boje klubova iz Belgije, Kazahstana, Bosne i Hercegovine, Belorusije, Rusije i Uzbekistana.

Pod Bagdalu dolazi kao slobodan igrač, a potpis ugovora se uskoro očekuje.




tagovi

Letnji prelazni rok 2024Napredak KruševacMozzart Bet SuperligaMarko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara