Komentari na vest

Obeštećenje za Milsona poraslo za 500.000, poznato i šta aktivira preostali milion u bonusima

D

Dupla Kruna 4x

pre 9 dana

Milson iznudio Penal protiv Bode-a i tako Zvezdi direktno doneo LS i 30-40 mil zarade od UEFE,tako da decko zasluzuje kvaku obevanu paru iz bonusa! A ovi navijaci malog jsd nogometnog kluba sto spinuju protiv Terzica neka nas redovno gledaju ispred TV-a kako igramo LS i zaradjujemo pare,jer to je nesto sto oni nikad vise nece docekati posto u Evropi sluze za sprdnju svim ekipama pa cak i onim Amaterskim poput Lucerna🤣
G

Gost65

pre 9 dana

Ovaj je prevazišao Šilju Pešiću, prepotenko bez osnova. Sutra očekujem informaciju od pouzdanog izvora kako uprava razmazra ponudu od 7 mil od novog saudijskog drugoligaša Al Mufljuzija koji traži pojačanje u napadu za ulazak u prvu ligu.
d

dr.Terza

pre 9 dana

@Gost65... Fejnord 8, Dinamo 9, Nordsjeland 6..itd itd dobi ste cak 23 komada od samo 3 prosecna tima,tako da...🤫
G

GOST35678

pre 9 dana

Baš me zanima ko ga je skautirao i koliko smo ga pratili. Nama je Silas skup, Hvanga, Nedeljkovića i Mijatovica smo skupo prodali, a za te pare kad se odbiju menadzeri i provizije doveli munju Milsona. Svaka čast!!
N

Nordsjeland x6

pre 9 dana

Vi niste nista platili za Milsona,vama su deca iz Dinamo Kijeva naplatili sa 9 komada pa vam sad ostalo samo da igrate kup Seje Kalaca posto ste ispali iz svih takmicenja koja postoje u celoj Evropi!
G

Grobarcina

pre 9 dana

Dok Zvezda sa doktorom fudbala Terzom na celu evo igra cak 4-tu LS u zadnjih 6-7 god,nas jsd mali klub delja decurlija iz Dinama sa cak 9 komada,tako da svako ko prica o Zvezdi i dr.Terzi treba prvo Dinama da se seti....
T

TO DA

pre 9 dana

ste svi terzićevi botovi lopovi,lupeži i secikese je opšte poznata stvar, i ne morate da se dokazujete baš toliko, ali probajte ubuduće to da radite sa mali više stila, ovako je to baš bljutavo,,,, ,,,mislim da se potpisujete sa Grobarčina ili NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,,,,, mada iskreno, teško je biti dupeuvlakač sa stilom.
P

Podrska za Terzu

pre 9 dana

@to da... A jel boli cak 9 god bez ijedne titule i 20 god bez odigrane ijedne LS tamo u vasem malom jsd klubu koga redovno 9taju decurlija iz Dinama cim proviri u Evropu! Pozdravio vas dr.Terzic sa cak 4-tom LS ove godine,budite svi ispred TV i gledajte Zvezdu u LS takmicenju koje vi igrali niste preko 20 zadnjih god za redom,cisto da podsetim!
P

Podrska za Milsona

pre 9 dana

Dinamo 9, Nordsjeland 6, Fejnord 8 = ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecna tima,pa to je Najveci Negativan Rekord ikada u fudbalu bez konkurencije!
S

Sta je problem?

pre 9 dana

ZARADICEMO CAK 30 MIL SAMO OD ULASKA U LS,TAKO DA NE VIDIM PROBLEM DA SE MILSONU PLATI JOS 500K BONUS,POSTO JE IZNUDIO PENAL ZA PROLAZAK U LS!
S

Sta je problem?

pre 9 dana

ZARADICEMO CAK 30 MIL SAMO OD ULASKA U LS,TAKO DA NE VIDIM PROBLEM DA SE MILSONU PLATI JOS 500K BONUS,POSTO JE IZNUDIO PENAL ZA PROLAZAK U LS!
@

@Repac grizojajac

pre 9 dana

Ne njake, baxuze jedan, pola igrača ne znaš kako se zovu! Crno beli rasistički baxuze!
S

SRETA NUMERA

pre 9 dana

Milson je klasičan primer transfera ugradnja kombinacije, Dečko je limitiran, igrač za Bugarsku ligu. Protiv Tekstilca je 7 puta imao situaciju 1 na 1 i ni jednom nije prešao njihovog beka, mož' misliti kako će to izgledati u LŠ.
G

Grobarcina

pre 9 dana

Dinamo 9 komada to je nasa nada!
C

Cccc

pre 9 dana

Valjda je taj neko gledao tog Nelsona Kako dribla i sprint a na krilnoj poziciji dali levo ili desno i po tom ga doveli. Ja sto sam do sad video on nije nikog predriblao niti prošao na krilu ni u LS ni našoj ligi.

Realno123

pre 9 dana

Izborio penal i dovoljno za ulazak u ls
R

Repac grizojajac Plandište@Gost13

pre 9 dana

@Gost13 – za razliku od tebe, ja sam igrao fudbal i na tvoju žalost mogu lako da prosudim za nekoga ima li štofa za fudbal, ili ne! Od svih stranaca u Zvezdi, u LŠ mogu igrati samo Glazer, Krunić i Elšnik! Drkušića moram videti još na barem dve utakmice, a što se tiče fudbalskih cepanica iz Afrike, oni su na nivou opštinskih liga, po znanju! Oni su opasnost po Zvezdu u LŠ! U grupu fudbalskih cepanica iz Afrike, ne svrstavam Katompa Mvupa (zvanog Silas), jer ga nikada nisam gledao, niti čuo za njega! Neka se pokaže na tri utakmice (Benfika, Inter i Monako) u septembru i oktobru i tada ću te obavestiti (preko Mocarta), da li je Štutgart pogrešio, što ga je držao na klupu za rezerve i potom ga posuduio Zvezdi, ili su neki menadžeri ponovo predriblovali dunstere iz Zvezde!
H

Hannibal

pre 9 dana

Za početak, Elšnik je spor, trom i nedefinisan fudbaler. Niti je "desetka", niti "osmica", a svakako ne može biti box-to-box s obzirom na brzinu. U odnosu na njega, Kanga od pre par sezona je bio Maradona lično, a verujem da i sad ima vrlo konkretne prednosti pre svega kad je pregled igre u pitanju. Silas je ozbiljan fudbaler, u Bundesligi je pružao izuzetne partije, a mali Điga je izrastao u odličnog štopera. Olajinka je neuporedivo korisniji od bilo kog domaćeg krilnog igrača, a odgovorno tvrdim da će Šerif ostaviti podjednako dubok trag kao svojevremeno Boaći. Tvoj rasizam govori samo o tebi, jer da imaš malo svesti, shvatio bi da su upravo stranci iz Afrike donosili razliku u Zvezdi prethodnih sezona. Ben, Kanga, Sanogo, Boaći, Bukari...svi su ostavili veoma dubok trag u našem fudbalu, tako da i ovi sadašnji Afrikanci zaslužuju makar podršku dok se ne vidi jesu li prava pojačanja ili nisu.
B

Boners

pre 9 dana

@Hanibal Elsnik nije ni spor, ni trom, to sto su na Mozzartu napisali da je kao Milijas ne znaci da je to istina. Olajinka je krilo bez brzine, tehnike, kondicije, protiv Sitija crkao posle pola sata. Nije mi jasno da ga nisu vratili u Cesku. Serif bolji u Evropi, ne plasi se nikog, snazan, dosta brz, ume da se zagradi, u domacem prvenstvu gde non stop napadamo dolazi do izrazaja njegov nedostatak tehnike.
1

11193

pre 9 dana

20 m evra za transfere a gde su plate a menadžeri a premije a porez pa ovi iz FK Rio zvezde tinto imaju 150 m evra budzet godisnje, kako sve moze samo treba da voliš vodju i da budeš ljubitelj litijuma e bednici pokolenja ce vas se stideti
U

U prolazu

pre 9 dana

Meni se ovaj igrač svidja. Ima on prostora za napredak. Polako ,treba strpljenja,tek je stigao. Uz dobar rad sa njim,malo sreće, može on vratiti uloženo. Samo se kod nas sudi igračima poslije par utakmica. Sjetimo se Djige,Erakovica...
G

Gost13@Uvek realno

pre 9 dana

@ Uvek realno – Moraće Dilson malo da pojača rad, da ukapira dribling, odnosno rešavanje situacije “1 na 1”! Kada to nauči, biće Dilson top igrač. Samo ne znam, neki kažu da se dribling ne može naučiti, jer čovek se sa njim rodi ili ne rodi. To je kažu oni prirodan dar! Isto kao što tebe niko ne može da nauči da pevaš. Sa tim se rađaš ili ne rađaš! Dilson se očigledno nije rodio sa prirodnim darom za dribbling, ali jeste zato njegov menadžer koji je veoma efikasno predriblovao ove dilrtante koji vode Zvezdu! Dilson je još jedan promašaj u nizu, isto kao Nedaje, Olanjika, Dačio, Puma, Seul, Radonjić!
D

Dkdjcjhdud

pre 9 dana

Al ovo Dalčio! Kao ,,on toliko ne zna da mu nisam zapamtio ni prezime". Ne njake, ovi igrači su Zvezdu uveli u LŠ!
N

Na

pre 9 dana

mestu tzv.levog krila,klub ima sest resenja-Radonjic,Katai,Ivanic,Olajinka,Milson,Lucic(povredjen) ........ Ivanic ce igrati u sredini,Katai isto u centrali neku tzv. desetku (ako bude dobijao sansu) i opet imas tri krila na raspolaganju ......Zvezda kao Celzi,samo dovodi a dali ce doprineti nema veze ......
I

Igorgost

pre 10 dana

Tačno se vidi da je cela poenta transfera Milsona bila da se što više novca izvuče iz Zvezde i prebaci "negde".
R

Repac grizojajac Plandište@Maestro

pre 10 dana

@Maestro – napisao si jednu antologijsku rečenicu: “Mnogi su startu kudili i Glazera,Hvana,Djigu,Bukarija pa je vreme pokazalo dal su pogodak ili promasaj”. Onda, prosudi sam dal su pogodak ili promaša, jer pogledaj gde su sada! Glazer i Ljiga u Zvezdi, Bukari u jedan klub iz MLS (jačine naše PLS), a Hvang je tek potpisao za Fajenord i još se nije dokazao!
G

Gost13

pre 9 dana

Glazer i Djiga su jos u Zvezdi i igrace LS. A ti mozda vidi tamo da odigras kup jablanickog okruga mozda pa sudi. A ako, ne daj boze, za Zvezdu navijas, nemoj da gledas, leba ti.
С

Сале2323

pre 9 dana

МЛС јачина наше ПЛС?!?! Ајде рођаче не брукај се леба ти, млатиш ко Максим по дивизији. Не остављај овакве коментаре више, срамота је за тебе!
@

@repac

pre 9 dana

Sve ovo sto si napisao nekako moze da se svari, ali poredjenje MLS sa PLS ozbiljno konkurise za najdebilniji komentar na ovom sajtu, a konkurencija je dosta ozbiljna. Samo u prethodnih deset godina smo bar tri puta mogli da vidimo vedete JSL lige protiv MLS, i MLS je uvek bio bolji. Od terena, preko organizovanosti, pa sve do kvaliteta igre dve lige ameri nas razbijaju u svim tim poljima. Van Evrope su mozda i najjaca liga na svetu. Argentina i Brazil mozda imaju vecu strast, ali je organizovanost debelo na strani Amera. Mozda je ovo malo duzi tekst, ali trenutnoMLS ne moze da se stavi u istu recenicu sa PLS.
D

Dkjdncnc

pre 9 dana

Kome Hvang da se dokaže? Baxuzu sa takvim nickom? Hahahahha...Idi vidi jel majka pristavila prženice.
D

Dekia

pre 10 dana

Da ne sudimo decku pre zore sto se kaze. Jedino sto meni kod njega smet je brzina. Za sada nije prosao ni jednog cuvara jedan na jedan. Ali ajde, ima vremena, tek je pocelo.
O

Ojo@Dekia

pre 10 dana

Nema što da mu sudiš pre zore, u ovih nekoliko utakmica Dilson je pokazao da nije u stanju da reši jednu jedini situaciju "1 na 1". Nije mi jasno čemu on služi, osim za ugradnju u ugovor! Da ovi dunsteri koji vode Zvezdu misle da će Dilson nešto pomoći u LŠ, ne bi dovodili Radonjiča i Katompa Mvupa! Još jedan promašaj iz kolekcije leto-zima, kao Kulibali, Nedaje, Olanjika, Dačio, Bakajoko, Rišairo i ostale fudbalske cepanice. Napred Zvezda u LŠ, sa fudbalskim cepanicama iz Afrike!
t

tuneki

pre 10 dana

pre godinu dana placen 700 hiljada zasto tad nije doveden nego kad je 10x puta skuplji
P

Psihozza6

pre 10 dana

Zato se možeš bolje ugraditi na 6mil nego na 0.6 mil...kapiras?
M

Maestro

pre 10 dana

Drugari,daj da sacekamo da se zavrsi sezona da se podvuce crta pa onda ili da hvalimo ili da nekoga kudimo po zasluzi...Mnogi su startu kudili i Glazera,Hvana,Djigu,Bukarija pa je vreme pokazalo dal su pogodak ili promasaj.
4

474747

pre 10 dana

I ako pere zube svako jutro jos 200.000 bonus
G

GISKA 88

pre 10 dana

Svi pricaju o penalu nad njim... A, niko ne pominje da je bio faul nad njim u Norveskoj, posle koga smo prepolovili zaostatak. Zvezdinu mrtvu igru je,dosta poboljsao... u momentima, kad nam se smesio i treci u mrezi. U svakom sl. njegov veliki doprinos. Ne kazem da ce biti ubojit kao Koroman svojevremeno, ali ne kazem ni da nece... Dezurni pljuvaci, pustite momka da igra, sezona je duga.
U

Uvek realno

pre 10 dana

Otplatio je tih 500.000 svakako. Penal je nad njim napravljen. Za buduće vreme neka malo pojača. Ima konkurenciju u Olayinki, Radonjiću, Kataiju, Lučiću (izlazi iz povrede)....
G

Gost13

pre 10 dana

Lucica sto dalje od postave.
A

Alberto Bueno

pre 10 dana

Lik nam nije nitrebao realno ako se spremalo dovodjenje radonjića i silasa jer ovo do sad je baš bilo loše ali ajde da damo dečku vremena ako se ne probudi ove pare nikad nećemo vratiti
Ц

ЦЗ НС

pre 10 dana

Цијеним да ће бити бољи од Радоњића, вријеме ће све показати. Немам ништа против ни да Радоњић буде први избор - једноставно, одлична резерва ко год да буде ће тјерати оног ко игра да гризе!
R

Raša P

pre 10 dana

Nikako mi nije jasno zašto je ovo vest. To rade apsolutno svi klubovi sveta, bonusima nagrade uspeh kluba.
B

Bundesbach

pre 10 dana

Jedino se kod nas pravi presek drugog Septembra, i proglasava se ko je promasaj a ko nije. Komedija.
Z

Zn

pre 10 dana

Kakvo gomilanje krilnih igraca i to goooodinama, a takodje isto tako godinama jedan bek za celu sezonu. Totalno nejasno. Milson - sta reci, zna fudbal vidi se, ali ono sto se trazi za taj novac, dribling, igrac vise i to, ni jednom nije napravio, od Tekstilca do Bodoa, nikog nije pretrcao. Kako se to skautira za toliki novac i obestecenje, kao pijani milioneri
m

madmix

pre 10 dana

nigde ne pišete o aktiviranju bonusa za Kostu,1.5 miliona sledi ako odigra još jednu za reprezentaciju al to nije zanimljivo kao rashodi pa može da se prepucava u komentarima
N

Nik Sloter

pre 10 dana

6 mil. za ovog.Bukari prodat za te pare,a ovaj ne moze ni da mu prismrdi,a uz to jos levo krilo,kojih imamo 7.Toliko o planskom dovodjenju igraca.I Puma ceo zivot levo krilo,sad ga stavili desno,pa ne valja.Isto tako i Olajinku gura desno,a covek ceo zivot igra levo.Tek sad u zadnji cas dovedeno krilo koje kosta 10 mil i to pitanje da li je kadar da zameni Bukarija.
K

Komentator

pre 10 dana

Da li je Silas koji je došao iz Štutgarta (nije imao epizodnu ulogu u Bundesligi) kadar da zameni Bukarija ? Dobro pitanje
n

navijac zvezde

pre 10 dana

Moraju da se rese Pume kako znaju i umeju
E

Eseks

pre 10 dana

Toliko se plati igrac koji ce igrati a ne grejati klupu.Nisam protiv Milsona niti sam protiv Radonjica al samo jednog su trebali dovesti.Na kraju krajeva levo mogu igrati i Olajnika,Ivanic,lucic,Jovanovic..
K

Komentator

pre 10 dana

To je tačno, nagomilali smo igrački kadar, ali treba imati u vidu da smo ušli u LŠ i samim tim što smo dobili skoro 30 miliona nam se ukazala prilika za još neko pojačanje na krilu, odnosno Radonjić. Jedino je ovde problem što Pumu nisu (za sada) uspeli da prodaju, ali šta da se radi. Ionako će Olajinka možda otići na zimu.
M

Makijan

pre 10 dana

Nad njim je napravljen penal, ko zna kako bi se utakmica odvijala dalje. Vrlo pismen igrac ima odlicnu igru 1na1 nije klasican brzanac. Razlicit od svih krila koje imamo sto je lose za protivnike jer imamo razlicit arsenal oruzija. Samo je nespreman to se vidi. Ocekujem puno od njega u nastavku olako nekoga otpisujemo..
E

Eseks

pre 10 dana

Niko ga ne otpisuje,samo komentarisemo da imamo na nekim mestima previse igraca a na nekim samo jednog ili nijednog poput zadnjeg veznog npr
Z

Zn

pre 10 dana

Kako 1 na 1 druze? Kako? Pa ni jednog igraca ni na jednoj utakmici u Zvezdi nije predriblao, pa sta je 1 na 1?
m

milo123

pre 10 dana

nije samo taj penal. U Norveskoj je takodje preokrenuo tok meca (zajedno sa Duarteom). Nakon toga Mimovic daje onaj gol koji je bio kljucan. Milson se isplatio, pa nazivajte ga promasajem do sutra. 30 milki rodjaci.
М

Миша

pre 10 dana

Управа одлази!
K

Komentator

pre 10 dana

Druže, nije ovo vest o Partizanu :)
A

Apoel

pre 10 dana

Za Milsona se ne slazem da je promasaj, tek cemo videti ali primeti se da zna, samo da se jos malo privikne i uigra. Dok kod Pume bih rekao da se vidi da je promasaj. Nema neku brzinu, igru 1 na 1, nema sut... jedino ima dobar centarsut i snagu u duelu ali to je nedovoljno!!!
Х

Х Х

pre 10 dana

Слушао сам интервју Елшника, када су га питали ко је технички најбољи играч у екипи, рекао је Милсон. На питање ко је најбржи ,опет је рекао Милсон. Милсон само тренутно није у форми и треба му мало времена да се адаптира, сигуран сам да ће бити велико појачањ и продаја преко 10 милиона. Може да игра на све 3 позиције иза нападача у позицији 4-2-3-1, има најмање 45 утакмица, биће и повреда, а и одлично је да имаш таквог играча да уђе са клупе, када противник падне физички и ослаби концентрација. Нек реши једну утакмицу у ЛШ, исплатио је пола свог обештећења.
A

Acaaaaaaaa

pre 10 dana

Hmm, ne deluje da ima toliku brzinu...ima lagan korak, pa pomisli čovek sad će da pretrči igrača i onda ništa, ne uspe da se odvoji...to je utisak protiv Bodoa na Marakani...
Х

Х Х

pre 10 dana

Ни мени не делује, ал ваља неко ко тренира са њим боље зна? Сад кад су дошли Силас и Радоњић вероватно није више најбржи.
m

milanchelobrt

pre 10 dana

On se vec isplatio,za onaj penal sto je napravljen na njemu

Bojank91

pre 10 dana

Ako ćemo realno - on će to i da isplati
G

Gosttt

pre 10 dana

Ali, Walla Sports, jedan od najpouzdanijih izvora... Kao sto je i Mocart jedan od najpouzdanijih izvora u Srbiji... Sve cifre koje se plasiraju u javnost su one koje neko zeli da mi cujemo, a stvarnost je daleko drugacija...
C

CaleB pravi

pre 10 dana

Ludilo mozga....Ja sam bio ubedjen da smo ovu tarabu platili 2.5 mil. a ne 4.5 mil.....i to inicijalno. Ne zelim cak ni da razmisljam o cifri koja moze biti i 6.5 miliona. Jedina je sreca sto ove lude kombinacije nase uprave, ne idu iz dzepa navijaca, pa prema tome - ni iz mog dzepa. Igrom slucaja, nad njim je napravljen onaj penal, ali u situaciji dok je BEZAO od gola, a ne isao ka njemu. Sav njegov ostali performans je bio za plakanje ili smejanje.
Z

Zvezdale

pre 10 dana

Milson ima smisla za fudbal,ima to fudbalsko u sebi samo da se opusti i pokaze sta sve zna
G

GetoSportBebo

pre 10 dana

Dečko je preozbiljan igrač i dribler. Nije mi jasno doduše ovoliko gomilanje po krinlim pozicijama. Verovatno će da odu Olajnika i Silas naravno jer sa njim nema šanse da bude produžen ugovor, pa će krinli tandem činiti Milson i Radonjić sledeće sezone.
Г

ГостГост

pre 10 dana

Преозбиљан дриблер који није никога још увек пробио. Даје голове тако што неке одбитке ћушне у празну мрежу. Пенал над њим против Бодоа направљен случајно у ситуацији кад је био потпуно безопасан по гол противник.
Ј

Јјјј

pre 10 dana

Ма добро је да све знате шта и коме Звезда додатно плаћа
А

Армата

pre 10 dana

Милсон је заправо Бразилац. Игра за Анголу. Даје голове и за њих. Има технику. Сад ће бити на позорници гдје ће бити примјећен ако буде се показао може бити излазни трансфер 12 плус милона
t

trpadzija

pre 10 dana

Brazilac rodjen u Luandi(gl. grad Angole). Druze Angola ti je nekadasnja Portugalska kolonija,zato to "brazilsko" ime,decko je cisti afrikanac kakvi dolaze na kilo u zvezdu. Ne brukaj se vise za danas leba ti..
м

муаму

pre 10 dana

Није шија него врат. Поента је да је добар фудбалер ко хоће то да види. Припреме није прошао, недостаје снаге али то ће доћи
B

BokiUSA

pre 10 dana

Naj placeniji igrac Zvezde sigurno. Nije mi jasno zasto je toliko predplacen. Mozda njegove godine obecavaju. Medjutim Izraelska liga jeste kvalitetnija od nase medjutim ne mnogo I samim tim postavlja se pitanja zasto je predplacen. On I Puma 10 mil a nece da opepele prvi tim. Mozda nekog izguraju nebili da uvalili...
Z

Zanimljivo

pre 10 dana

Hvala sto nas obavestavate o svakoj cifri u zvezdi dok za partizan nemate nikakve informacije
R

Realni batica

pre 10 dana

Kako smarate vise sa ovim komentarima, sta ti imas od toga da li su necije plate objavljene ili ne? Brt, radis za 400 evra minimalac, to sto klub za koji navijas posluje transparentnije od nekog drugog ti nece zivot uciniti kvalitetnijim. Da si pametan, a ocigledno nisi, srecu bi sam stvarao, a ne bi je trazio u uspesima fudbalskog kluba.
9

9291

pre 10 dana

za sada loš transfer, ali ko zna moze biti i dobar na kraju.. Ne moze se ni ppgoditi svako pojacanje, real npr promasi sa azarom a plati ga 100 mil.
@

@9291

pre 10 dana

Samo što su Terzić i co promašili sa bar 40 od 50 dovedenih fudbalera...
J

Jalatan

pre 10 dana

@@9291 do sad Terza doveo 161 igrača za nekih 12 godina
m

milo123

pre 10 dana

@brojevi: ljudi, kad cete shvatiti da ne mozes imati rezultate ako si promasio kako kazes 40 od 50. moze jednom da ti se posreci da ti se omakne, kao sto je Partizan na nadahnuce Klea i kasnije lose sutiranje penala Anderlehta usao u LS, ali Zvezda traje ljudi. I ti promasaji donose rezultate. Zovite ih kako hocete na kraju, Zvezda ima vrhunske rezultate. Dokaz toga je da nam se liga odmah survala cim je Zvezda zatrokirala prosle godine.
r

rea

pre 9 dana

@milo123, koje to rezultate ima Zvezda sa Terzićem poslednjih 12 godina, naspram uloženog? U državi ti je titula servirana svake godine zbog svevišnjeg koji je gospodar iste, u Evropi rezultati isti kao Partizan (možda Partizan čak ima i 1 prezimljavanje više u tom periodu), a Partizan za 10 godina nije uložio 10 miliona koliko Terzić u dovođenje jednog fudbalera.
B

Bogdan12345

pre 10 dana

Biće dobar Milson, zapamtite!
B

BokiUSA

pre 10 dana

Daj boze ali sumljam. Da na njega ozbiljno racunaju nebi dovodili ova poslednja tri pojacanja. Posebno Radonjic. Puma promasaj I to debeli , zamenili ga Milsonom a obojicu Radonjicem. Sve u svemu ako izvucemo polovinu ulozenog sve nogama od guzicu...a to vazi I za Serifa ...
S

Srdjan88

pre 10 dana

Moze Milson igrati i iza napadaca. Nije on striktno lijevo krilo. Radonjic je dosao realno za sitne pare i donosi brzinu koja je neophodna u LS i za tranziciju kakvu cemo tamo igrati. Imace Milson minute i u LS sigurno. Fizicki nije jos dostigao 100%, kada to uradi siguran sam da ce pokazati da je jedan od najboljih igraca u timu.
@

@BokiUSA

pre 10 dana

Nije sumljam nego sumnjam. Milson nije zamena za Pumu, nego igrac koji igra na suprotnoj strani terena. Slazem se da obojica idu u drugi plan.