Obamejanu ponuda da igra za 40.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.07.24. | 13:36

Naravno, sa Bliskog istoka...

Ambiciozni saudijski prvoligaš Al Kadisija nastavlja da lovi zvezde po Evropi. Nije joj uspelo sa Maurom Ikardijem, vrlo izvesno neće ni sa Alvarom Moratom, pa su se okrenuli trećoj opciji - to je Pjer Emerik Obamejan (35)!

Nije prvi put da se iskusni Gabonac pominje u kontekstu selidbe na Bliski istok, međutim ono što je novo jeste suma koju je Al Kadisija spremna da izdvoji za njegovo angažovanje. U pitanju je istih onih 40.000.000 evra što je bilo spremljeno Morati, pa se Španac zahvalio, jer smatra da i dalje ima šta da pokaže i dokaže u Evropi.

Izabrane vesti

U Marselju su još pre nekoliko dana rekli da bi voleli da zadrže Obamejana, ali da mu neće praviti problem ukoliko reši da prihvati ponudu iz Arabije. To bi trebalo da znači da bi ga Olimpik pustio za simbolično obeštećenje, ili možda čak i bez nadoknade, bez obzira što Obamejan ima ugovor još dve godine.

Prema navodima francuskih medija, Al Kadisija bi mu pomenutih 40.000.000 isplatila kao neto iznos u periodu od dve godine.

Deluje kao ponuda koja s ene odbija...

Podsetimo, taj saudijski klub sa klupe vodi španski stručnjak Mičel, a nedavno je doveo i bivšeg igrača i kapotena Real Madrida, Naća Fernandesa.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara