Alesandro Bastoni (©AFP)
Alesandro Bastoni (©AFP)

Novi veliki štoper iz Italije? Inter odbio Sitijevih 50.000.000 za Bastonija

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.11.20. | 11:13

Mančini ga već poredi sa Bonučijem i Kjelinijem

Alesandro Bastoni u uzletu, 21-godišnji štoper Intera ovih dana je jedna od glavnih tema u italijanskoj fudbalskoj javnosti pošto je impresionirao igrajući za Azure, iako se prvi put našao na spisku selektora Roberta Mančinija. Nakon što je obavio dobar posao odmah su počele spekulacije o tome može li Bastoni da izraste u igrače kakvi su Leonardo Bonuči ili Đorđo Kjelini, koji su godinama nosili reprezentaciju?

Jer već dugo Azuri pokušavaju da im pronađu naslednike. Bezuspešno. Zasad.

Izabrane vesti

Bastoni je mlad momak koji je odigrao tri utakmice za 10 dana, svaku bolje od prethodne. On može mnogo da napreduje, može da postane novi Bonuči ili Kjelini. Ima mnogo dobrih igrača, samo moramo da ih pustimo da igraju“, uverava Mančini.

Nerazuri su odmah shvatili da će dobra izdanja podići Bastonijevu reputaciju, pa se već piše o tome da su mu spremili novi, petogodišnji ugovor. Bez obzira na to što mu aktuelni ističe tek 2023. Ipak, ako bi Bastoni uspeo da se izbori za mesto u Mančinijevom timu za Euro – i pride tamo dobro odigrao – Inter bi bio pod pritiskom.

Uostalom, Korijere delo Sport u današnjem izdanju piše da je Inter već ovog leta odbio konkretnu ponudu Mančester Sitija od 50.000.000 evra. Odgovor iz Milana je bio: Bastoni nema cenu. Nebitno što ga je 2017. godine klub doveo iz Atalante za 31.000.000 evra.

Vrhunski štoperi ne rastu na drvetu i kad ih već imaš treba ih negovati.



tagovi

Alesandro Bastoni

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara