Nemanja Stevanović (©Starsport)
Nemanja Stevanović (©Starsport)

Novi ugovor Partizana i Nemanje Stevanovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.08.20. | 11:08

Ostaje u klubu

Interesovali su se klubovi iz Turske, ali Nemanja Stevanović sudeći ostaje u Humskoj. Na zvaničnom sajtu Partizana objavljeno je da je 28-godišnji golman iz Loznice potpisao novi ugovor sa Partizanom, na dve sezone.

Izabrane vesti

"U Partizanu sam već četiri godine i slobodno mogu reći shodno onome što sam doživeo i prošao da je to kao nečijih petnaest života i karijera. Bilo je tu svega, uspeha, padova, pozajmica, vraćanja, nepravdi, razočarenja, pobeda i tako u krug. Ovde nikada nije dosadno. Partizan je velika životna i fudbalska škola", rekao je Stevanović.

I zaista je on svašta prošao, bio po pozajmicama u Teleoptiku, Radu, Čukarićkom, branio je u finalu Kupa Srbije - i pobedio - mada se čini da je ove sezone Stevanović tek treći izbor šefa stručnog štaba Sava Miloševića, pošto u prvenstvu zbog pravila o bonus igračima gol crno-belih brani mladi Aleksandar Popović, dok bi u evropskim mečevima na liniji trebalo da bude provereni Vladimir Stojković. Ipak, nema loših emocija, sva trojica se drže zajedno.

"Drži nas ista muka, šalim se naravno… Stalno smo zajedno, zdrava konkurencija je uvek dobro došla. Lično, uvek sam se najviše družio sa kolegama, golmanima. Pop je mlad, talentovan golman. Na njemu je da radi, trenira i da opravda ukazano poverenje".

S druge strane, Stojkoviću je već 37 godina, ugovor mu ističe narednog leta i čini se da se crno-beli polako pripremaju za život posle Stojketa. I čini se da u njemu ima mesta i za Stevanovića. S tim da on sam priznaje da je hteo da ode.

"Istina je da sam želeo da se okušam u inostranstvu. Imao sam interesovanja iz Turske, ali se neke stvari nisu poklopile. Nisam više mogao da čekam ni zbog sebe, ni zbog Partizana. Sada sam u Partizanu, dajem se 110 odsto na svakom treningu i utakmici, kao što sam uvek i davao, pa ćemo videti kako će se odvijati sezona. Tu sam uvek da pomognem klubu na najbolji mogući način".


tagovi

Nemanja Stevanović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara