Novi ugovor Levandovskom - na četiri godine

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.08.19. | 22:43

Trebalo bi da stavi paraf do kraja sledeće sedmice

Bajern je navikao na Roberta Levandovskog. Kao što se stalno očekuje od Bavaraca da će pobediti, tako se negde podrazumeva da će golove dati Leva. Zato su i logične informacije iz Nemačke. Kako piše Sport Bild, Levandovski će dobiti novi ugovor u Bajernu i to će se dogoditi brzo. Do kraja sledeće sedmice Poljak će potpisati novi ugovor sa Bajernom do 2023. godine.

Dakle - na četiri godine.

Izabrane vesti

Posle poraza Bajerna u Superkupu Nemačke od 0:2 počeli su razgovori između Levandovskog i Bajerna. Tada je Poljak dobio uverenja da će novi ugovor biti uskoro na stolu.

Ovaj 31-godišnji igrač je do sada postigao 194 gola na 245 utakmica za Bajern otkako je stigao iz Borusije Dortmund 2014. godine. Postigao je najmanje 40 golova u četiri od poslednjih pet sezona. 

Levandovski ima trenutno ugovor do 2021. godine, a čak su se pojavljivale i infomacije da bi mogao da napusti Alijanc Arenu.

Ipak, Bild piše da se Levandovskom dopalo to što je Filipe Kutinjo stigao iz Barselone i da ga je i to poguralo ka novom ugovoru.

Prošle sezone je dao 40 golova na 47 utakmica u svim takmičenjima u sezoni u kojoj je Bajern osvojio šampionat Nemačke. Ići će i ubuduće Levandovski i Bajern ruku pod ruku. Nije vreme za rastajanje.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara