Radonjić, SMS i Lazović (©Starsport)
Radonjić, SMS i Lazović (©Starsport)

Novi udarac za Srbiju: Lazović, SMS i Nikolić imaju koronu

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.11.20. | 11:14

Otpali za meč sa Rusijom

Na svu muku, uvukla se korona u fudbalsku reprezentaciju Srbije. Najpre je Filip Đuričić morao da otkaže dolazak na okupljanje, potom je Luka Milivojević otpao uoči meča sa Škotskom zbog virusa, potom je utvrđeno da se zarazio i Aleksandar Kolarov, kada se vratio u Italiju, a sada je stigla vest da su još trojica igrača „pokupila“ virus.

Verona je zvanično objavila da je Darko Lazović pozitivan na koronu, te zbog toga neće biti u konkurenciji za sastav večeras sa Rusijom. Moraće srpski fudbaler u izolaciju, pa ni klub neće moći da računa na njega neko vreme.

Izabrane vesti

Potvrda je potom stigla i od Fudbalskog saveza Srbije, koji je otkrio da pozitivan test imaju i Sergej Milinković Savić i treći golman Đorđe Nikolić.

Dan pred utakmicu protiv Rusije prilikom redovnog testiranja na virus COVID – 19 otkriveno je da su još tri igrača pozitivna. Reč je o Sergeju Milinković – Saviću, Darku Lazoviću i Đorđu Nikoliću. Uz njih je na COVID – 19 pozitivan i jedan fizioterapeut. Što se tiče ostalih reprezentativaca i stručnog štaba rezultati su negativni.

Kao i u slučaju Luke Milivojevića medicinski tim FS Srbije odmah je postupio u skladu sa merama i protokolima UEFA i Vlade Republike Srbije tako da su sva trojica reprezentativaca i fizioterapeut napustili Sportski centar u Staroj Pazovi i do daljeg će biti u kućnoj izolaciji”, stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

Selektor Ljubiša Tumbaković će zbog toga biti primoran na nove izmene u timu, pošto je bilo predviđeno da Milinković-Savić zauzme mesto ofanzivnog veziste protiv Rusije.



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeSergej Milinković SavićDarko LazovićĐorđe Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara