Novi udarac za Jang Bojs, protiv Zvezde ne igra pojačanje od 2.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.08.19. | 14:57

Marvin Špilman neće igrati ni u Beogradu

Treneru Jang Bojsa Gerardu Seoaneu sigurno ovih dana nije lako, pre svega zbog stanja sa povredama u njegovoj ekipi. Danas je dobio novu lošu vest - Marvin Špilman neće moći da igra protiv Crvene zvezde ni u Bernu, ali ni u Beogradu.

On je prvobitno bio pod znakom pitanja za prvi meč, ali se ispostavilo da je povreda dosta teže prirode. Momak koji je Tunu plaćen 2.000.000 evra podjednako uspešno igra na desnom i levom krilu, ali se povredio u kup meču i sada ga nećemo videti na delu.

Izabrane vesti

Kažu Švajcarci da su to loše vesti pred prvi meč Jang Bojsa i Zvezde. U pitanju je levi skočni zglob Špilmana zbog kog će biti van akcije u narednih šest sedmica jer je povredio ligamente. Teža povreda od očekivane. Dakle, nećemo ga gledati sigurno ni u Beogradu u revanšu.

Podsećamo i Gijom Oro će preskočiti prvi okršaj sa crveno-belima. Umesto njega Zvezdu će napasti 26-godišnji Žan-Pjer Nsame, Kamerunac koji je protekle sezone stao na 15 golova, ali se nije baš nadavao po Evropi.

Od ranije znamo da protiv Zvezde neće moći da igraju ni štoper Mohamed Ali Kamara, pa ni zadnji vezni Sandro Lauper, koga je Seoane prinudno spuštao na centralnog beka.

Miralem Sulejmani je pod znakom pitanja, mada pisanja švajcarskih medija idu u smeru toga da on neće igrati u sredu uveče.

Loše vesti za Jang Bojs, a mogle bi da budu dobre po Crvenu zvezdu. Prvi meč se igra sutra od 21 čas u Bernu, a očekuje se veliki broj navijača crveno-belih u glavnom gradu Švajcarske.

FOTO: Printskrin


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara