Novi transfer Čukaričkog i jedan levi bek manje u Superligi

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.06.24. | 21:41

Nemanja Tošić promovisan u Cirihu

Pozicija levog beka deficitarna je na domaćoj fudbalskoj pozornici sezonama unazad, a spisak bočnih defanzivaca u superligaškoj konkurenciji od danas je kraći za Nemanju Tošića.

Dosadašnji fudbaler Čukaričkog promovisan je kao novo pojačanje Ciriha, a švajcarski klub je obelodanio da je ugovor potpisan na tri sezone uz opciju produžetka za još godinu dana.

Izabrane vesti

Tošić je prelaskom u švajcarski klub, gde je zadužio dres sa brojem tri, stavio tačku na četiri godine provedene na Banovom brdu tokom kojih su Brđani ostvarili zapažene rezultate.

U dresu Čukaričkog, u koji je stigao posle epizoda u Sinđeliću i Mačvi, levi bek je odigrao je 113 mečeva i postigao šest golova.

Nekadašnjem đaku Crvene zvezde ovo je prvo inostrano iskustvo, a sa Cirihom ga očekuju izazovi već ovog leta s obzirom da je klub prethodnu sezonu završio na četvrtoj poziciji i tako obezbedio kvalifikacije za Ligu konferencije.

Cirih će evropske izazove početi od drugog kola kvalifikacija gde će se susresti sa boljim iz dvomeča Šelburn - Sent Džozefs.



tagovi

ČukaričkiNemanja TošićCirih

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara