Komentari na vest

Novi talas italijanske škole PRO trenera: Klasići Kolarov, Fabregas, Hamšik...

m

miile

pre oko 1 sat

u OFK ,ali odmah...da spremi tim za LŠ
J

Joksa1986.

pre oko 2 sata

E to je razlog zasto je fudbal otisao gdje je otisao. Sve dok se nekome licence dijele po "zasluzi" nema naprijed. Ja da bi je dobio treba mi otprilike jedno 15 godina ogromnog rada i jedno 50-60 hiljada evra za troskove, a neko je jednostavno "dobije" a da je i nece ,cisto da je ima eto onako kao prestiz, zbog CV...🤦🤦🤦

Ghostwalker

pre oko 3 sata

Gledao sam dosta intervjua ranije gde se jasno vidi da covek ne samo da je znao da igra nego i kapira fudbal, takticki,mentalno i jos zavrsio za trenera A licence u Italiji a ne kod nas za kovertu xy novcanica. To znaci da vrednuje i postuje sebe kao i da ima sigurnost u to sto radi . Predvidjam mu odlicnu inostranu karijeru i vec sada mogu da vam kazem da nikad nece trenirati srspki klub ili bilo koju nasu reprezentaciju jer covek ima integritet. Ono sa Ivanovicem su ga stavili pred svrsen cin i izabrao je da proba da pomogne timu a ne da se povuce kao kukavica vec je preuzeo odgovornost i doneo nam jedine bodove na tom svetskom prvenstvu svojim golom iz sl udarca. Sve najbolje Koki!
N

Nik66

pre oko 3 sata

Koki?🤣🤣🤣 Da, Kolarov je pravi materijal za trenera... Poseduje znanje, lako edukuje i prenosi isto, vrstan je pedagog, vrlo elokventan i nadasve poseduje fudbalski temperament i mentalitet. Zivote...
К

Комша

pre oko 1 sat

Па кад има интегритет и неће у наш муљ, зашто је пробио габарите и прекршио разне забране градећи зграду у Мишарској улици, која је зона успореног саобраћаја поред две школе?!
h

halo

pre oko 3 sata

Odlično, eto još jednog koji će da se uči na Zvezdi kad Miloje ode, superiška.
K

Kleo

pre oko 4 sata

Kolarova, ako postane profesionalni trener, sto dalje od Srbije, i jos dalje od reprezentacije. U faci mu vidis da je los covek i da je otvoren za sve moguce kombinacije.
f

fsaf

pre oko 4 sata

u21 ili seniorsku,mozda Partizan(iako je navijac Zvezde,jos plus ide na utakmice KK Partizana
C

C c c

pre oko 4 sata

Niko da pogleda Španiju, a tu je najbolja fudbalska skola u svetu... Kolarov ce biti jos jedan u nizu koji ce mladje narastaje uciti katenaću i bunkeru, a ne tehnici...
v

vvz

pre oko 4 sata

Kolarov buduci selektor reprezentacije!
Z

Znik

pre oko 4 sata

Dejan Stankovic-energican, pomalo detinjast, bez smisla za taktiku, ispod prosecan trener sa jacim imenom zbog igracke karijere. Veljko Paunovic-nikad nije radio na ozbiljnom nivou. Marko Nikolic-energican, bez imalo smisla, paranoican, ispod prosecan trener. Jokan-nesto je iole pokazao ali daleko od nivoa za zreo fudbal. Ivic-tu je da tumara po osrednjim ligama, zanemarljiv. Sve u svemu, svi nasi treneri su uspeli da budu gori nego nasi fudbaleri.
b

baninjo dunga

pre oko 4 sata

a ti si zvezdojner
L

Ludilo mozga

pre 44 minute

Dok si ti taj gospodar prstenova i cuvar tajne fudbalske daleko iznad njihovog nivoa:))))))))
p

prrvvo

pre oko 4 sata

prvo da uzme skolu fudbala, pa nekoliko godina pionire i kadete da nauci posao kako treba. pa tek onda neki manji seniorski klub pa onda da ga uzmemo u razmatranje i to ako se pokaze da je nesto naucio u praksi.
T

Tocilo

pre oko 4 sata

Ma ko ce bre toliko dugo cekati na pravi posao, ima jedna precica. Das kol'ko treba, podrzis koga treba i samo nebo je granica.
h

halo

pre oko 3 sata

Kako ide ono, lep je svet kada sanjamo :D Pre će biti Milojević će za nekih godinu godinu i po opet da poželi da ode na odmor kao posle prvog mandata i tu uskače Kolarov da se ponovo neki početnik uči na račun kluba :D

gemathegreat

pre oko 3 sata

@Tocilo Pa kad je Sava mogao da se uči na vama ja ne vidim nikakav problem ni za Kolarova, pride je srpski trener.
v

vroom

pre oko 4 sata

Za Kolarova nismo sigurni ni da je savladao sva slova, pa zar to trener da bude....