Novi špic na Milanovom radaru, ali sve zavisi od Girasijevog kolena

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.07.24. | 09:10

Reprezentativac Gvineje od sinoć je u Parizu...

Razleteo se Milan na sve strane u potrazi za novim napadačem. Sinoć smo preneli informaciju kako nije prošla ideja čelnika Rosonera da zamene Luku Jovića za Tamija Ejbrahama, a ovog jutra Đanluka di Marcio tvrdi kako je uspostavljen kontakti sa Borusijom iz Dortmunda, jer je sedmostrukom šampionu Evrope u fokusu i Niklas Filkrug.

Milioneri su doveli nemačkog reprezentativca u finišu prelaznog roka prošlog leta za 17.000.000 evra i nije tajna da su više očekivali od njega. Postigao je nekadašnji igrač Verdera 16 golova u svim takmičenjima, još 10 namestio, međutim u Bundesligi od sredine februara samo jedan pogodak.

Izabrane vesti

To je nateralo Sebastijana Kela i Svena Mislintata da počnu da razmišljaju o novoj opciji u špicu, pa se tako došlo do Serua Girasija. Problem je nastao kada je na lekarskim pregledima otkriveno da Gvinejac ima nezalečene ligamente kolena i da bi zbog toga mogao da odsustvuje sa terena i do tri meseca.

Odjednom, praktično završen posao, preko noći se iskomplikovao, tako da Milan mora da čeka razrešenje ovog slučaja kako bi dobio konkretan odgovor iz Dortmunda vezan za Filkruga. U načelu, Borusija je raspoložena za prodaju 31-godišnjeg centarfora, ali samo pod uslovom da drugo lekarsko mišljenje pokaže kako bi Girasi mogao značajno ranije da počne da trenira punim intenzitetom.

Napadač Štutgarta otputovao je juče u Pariz gde će raditi na rehabilitacij i obaviti dodatne preglede kod doktora u koje Nemci imaju najveće poverenje. Pa ukoliko se ustanovi da bi mogao da bude spreman do kraja avgusta, Rosonerima će biti otvoren put do Niklasa Filkruga. U suprotnom, gotovo je izvesno da snažni napadač ostaje na Vestfalenu.

Podsetimo, Girasi je tokom proleća bio na meti Milana. Možda ne bi trebalo isključti mogućnost da se Italijani vrate u igru za drugog strelca Evrope? Ukoliko procene da bi mogli da ga čekaju da se potpuno oporavi...


tagovi

Niklas FilkrugLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Dortmund
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara