Komentari na vest

Novi potpisi na Marakani: Omladinci produžili saradnju, kadeti potpisali profesionalne ugovore

d

dr finansija

pre oko 5 sati

dajte ih u reprezentaciju protiv Svajcarske ,odmah
P

Popsi

pre oko 5 sati

Veoma važan dan za mlade igrače Zvezde! Čim je Zvezda odredila Direktora Omladinske škole g. Nikolu Jelića, da potpiše ugovore sa mladim igračima, uz jak vetar velikih očekivanja, u pitanju je ozbiljna stvar. Reč g. Jelića se veoma poštuje u Zvezdi! Gospodin Terzić uvek pre početka priprema konsultuje g. Jelića za njegovo mišljenje o promociji mladih igrača u prvi tim. Zahvaljujući tim stručnim konsultacijama sa g. Jelićem, mnogi mladi igrači su promovisani u prvotimce, gde zasluženo odrađuju minute u zaustavnom vremenu, na svakoj 6-7 utakmici, kod šefa struke g. Milojevića! Velika stvar za naše malde igrače je što mogu da kradu znanje od sjajnih galaktikosa iz Afrike, jer imaju od koga da nauče. Podrška za g. Jelića i njegov samopregoran rad!
m

metalika moj dobar

pre oko 5 sati

da terza se konsultuje koga ce da potpise haha tako je i Radule nikad jaca levica bio pred potpisom pa kad nije pristao na % odperjao u Grafos united pa Surdulica City . A pre njih se Milan nudio sa 5 milki
S

Sf

pre oko 6 sati

Čekaj zar nisu "blindirani" Ovi Zvezdini dečaci? Kako to? Gde je sad blindiranje? Kako ste jadni. Mogli ste i da ne objavite vest. Kakvi ste.
s

sasomange.rs

pre oko 5 sati

ovo su glineni golubovi iliti zalog za kupovinu sirovine tipa kulibali, silas, bakajoko ,itd .
D

Don Vito Corleone*

pre oko 7 sati

Bravo za Zvezdu! Tako se radi! Naši mladi igrači Stojković, Ivković, Baucal i Tošić su dobili snažan vetar u leđa, ovim potpisom ugovora! Veoma je bitno što je i sam Direktor Omladinske škole Crvene zvezde, drug Nikola Jelić, čestitao mladim fudbalerima i savetovao ih da još napornije rade u cilju postizanja što boljih rezultata i razvoja. Iz ovog motivacionog govora druga Jelića, njegove reči su pravi melem na dušu mladih igrača i oni će se čvrsto držati njegovih saveta, koji će im mnogo značiti u njihovoj daljoj karijeri u rfk Grafičar, jer ipak konkurencija u Zvezdi je ipak velika u liku “kapitalaca” koji dolaze iz Afrika!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 6 sati

@Mali kradljivac mog Nika. Smaraš, promeni ploču ova ti se pokvarila. Svi su te odavno provalili, samo ti nisi provalio da si provaljen. Tvoji jsd kapitalci su još 5X veća tragikomika od kapitalaca Zvezde. 0:4
K

Konceptualni dizajner

pre oko 7 sati

“Novi potpisi na Marakani: Omladinci produžili saradnju, kadeti potpisali profesionalne ugovore”! Zar ima neko ko veruje u ove priče za “Laku noć deco”! U ove bljuvotine koje dolaze iz C. Zvezde mogu da veruju samo Miki Maus i Paja Patak! Pogledajmo samo nevesele sudbine Šljivića, Sremčevića, Jovanovića, Kabića i Kneževića, (koji je u međuvremenu otišao), koji nisu mogli dobiti šansu od škart igrača iz Afrike, koji su na nivou rekreativaca, nekog Dalča, Olanjike, Nedaje, Miltona, Đige, Katompa Mvupa! Sa ovim škart igračima iz Afrike smo primili samo 6 (šest) laganih komada u dve utakmice u LŠ! Napred Zvezda, sa rekreativcima iz Afrike, dok u isto vreme potpisuju bezvredne ugovore omladinci i kadeti!
d

dr finansija

pre oko 4 sata

druze tebi jos nije jasan sistem gospodina optuzenog . Promovises ovu decu da uzmes neku kintu ,kad uzmes onda preko svojih menadzera dovodis krseve i izvlacis tu istu kintu koju si dobio za decu . Razumes ili i da nacrtam :)
D

Don Vito Corleone'

pre oko 8 sati

Ove je to ok, samo što npr u Barseloni kada klinci iz omladinaca udju u prvi tim, oni ulaze tu da bi ostali i igrali maltene celu karijeru, dok kod nas klinci ulaze u prvi tim kao roba na pijaci da bi se što brže prodali. Eno pola reprezentacije Španije igrači koji su iz Barsine škole. Zato sam skroz ravnodušan kada klinci iz naše škole ulaze u prvi tim Zvezde jer znam da one najbolje medju njima neću gledati u Zvezdi duže od godinu dana.
L

LK 1962

pre oko 7 sati

Ali je zato Toza sve lepsi i lepsi
D

Dex911

pre oko 6 sati

E sad jbg,poredis Zvezdu i Barselonu. Barselona spada u top ekipe a koliko god voleli Zvezdu moramo priznati da Zvezda to nije.Pre svega finansijski. Mladi igrac Barse kad zaigra za prvi tim osim mogucnosti za osvajanje velikih trofeja ima i mogucnost velike zarade dok sa druge strane omladinci Zvezde ili Partizana,Vojvodine ..svejedno koji klub, to nemaju. Koliko god igrac voleo Zvezdu ili Partizan tesko da bi bilo ko zeleo da provede celu karijeru u Srbiji i ostane bez evropskih trofeja i velikog novca a imao je i talenat i priliku da to ostvari sa Bajernom,Barsom,Realom,Sitijem...
v

vzz

pre oko 8 sati

spremni da gledaju bonuse Djigu i Pruceva hahahah
t

tim za svajcarsku

pre oko 5 sati

rajkovic .tosic, stojkovic, erakovic baucal ,ivkovic, birmancevic , mesi , mitar , lukic, sms
j

just

pre oko 8 sati

a seniori 20 stranaca,vecina smesnog kvaliteta svi mladi igraci sklonjen od pedantnog strucnjaka Sljivic sklonjen,ali igra za u21 bez utakmica.... jedini dobio sansu Maksimovic,na insistiranje Terzica