Lazar Marković (Star Sport)
Lazar Marković (Star Sport)

Novi peh za Partizan: Marković ponovo povređen

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.10.20. | 16:34

Kapiten napustio teren posle pet minuta igre

Peh za pehom za Aleksandra Stanojevića i Partizan. Nakon što su u ranoj fazi večitog derbija izgubili Sejdubu Sumu, utakmica šesnaestine finala kupa Srbije sa OFK Bačkom donela je povredu Lazara Markovića već posle pet minuta igre. Ofanzivac Partizana je kao kapiten izveo ekipu na teren, ali je ubrzo završio učešće ne ovom meču pošto je dobio udarac u nogu od protivničkog fudbalera. Tako je nastavljena crna serija povreda nekašnjeg fudbalera Liverpula.

Ove sezone u Superligi odigrao je svega šest od 11 duela, upisavši 353. minuta na terenu. U preostalih pet duela sa terena su ga udaljile povrede, a upravo tu se kriju oba prvenstvena poraza crno-belih - 3:2 protiv Novog Pazara i neuspeh identičnim rezultatom protiv Vojvodine. Daleko od toga da je u takmičarskoj 2019/20 situacija bila bolja. Marković je tada upisao svega 10 prvenstvenih nastupa, a propustio je dvocifren broj utakmica zbog problema sa primicačem.

Izabrane vesti

Kapitena je u šestom minutu zamenio Denis Stojković, a crno-beli su nepunih stotinak sekundi kasnije poveli protiv ekipe sa stadiona Slavko Maletin Vava.


tagovi

Lazar Marković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara