(©Starsport)
(©Starsport)

Novi Pazar s publikom čeka Lalatovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.08.24. | 13:58

U prodaji 2.000 ulaznica za meč protiv lučanske Mladosti na Atletskom stadionu

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara/

Četiri od mogućih šest bodova učinak je fudbalera Novog Pazara u prve dve utakmice Mozzart Bet Superlige 2024/25 na Atletskom stadionu kao privremenom domu čete Nikole Trajkovića. Pobeđen je Spartak (3:2), pa igrano nerešeno sa OFK Beogradom (0:0), a u subotu (17.30, Arena Sport 3 Premium) na obale Jošanice i Raške stiže često neugodna lučanska Mladost sa novim šefom struke, ali i ljubimcem dobrog dela Pazaraca - Nenadom Lalatovićem.

Izabrane vesti

U odnosu na mečeve sa Subotičanima i Romantičarima biće publike, koja će po isteku kazne izrečene Plavima između dve sezone, a zbog propusta u organizaciji vojevanja sa niškim Radničkim (2:1) pri spuštanju zavese na takmičarsku 2023/24, konačno biti u prilici da bodri Adema Ljajića i drugove.

Zanimljivo je da su Pazarci i minuli šampionat otvorili dvostrukim domaćinstvom bez publike, samo što su bili za bod slabiji nego ovog puta. Vođeni Draganom Aničićem, na praznom Gradskom stadionu dobili su kragujevački Radnički 1923 (2:0) i izgubili od IMT-a (3:4). Ta dva susreta bili su uvod u sezonu sa ukupno osam epizoda kući pred praznim tribinama, čime je izjednačen neslavni klupski rekord iz 2022/23. Novi Pazar vozi svoj 11. superligaški reli, a za to vreme je čak 33 puta dočekao goste bez navijačkog vetra u leđa.

Atletski stadion će, dakle, prvi put biti otključan za fudbal, ali je kapacitet kudikamo manji nego na raskršću "Oslobođenja", "Veljka Vlahovića" i "Kosančićeve". Na raspolaganju je samo zapadna tribina sa 2.300 stolica.

"Pustićemo u prodaju svega 2.000 ulaznica, počev od petka u 10.00 na biletarnicama Gradskog stadiona. Tog dana će se karta prodavati do 16.00, a u subotu od 10.00 do početka utakmice sa Lučancima. Naravno da će vlasnike sezonskih ulaznica čekati njihova mesta", rekao je za Mozzart Sport generalni sekretar pazarskog superligaša Fikret Međedović.

Veruju Pazarci da će već narednog rivala, tim Jedinstva iz Uba u sedmom kolu Mozzart Bet Superlige, dočekati na Gradskom stadionu, gde uveliko traju radovi na postavljanju hibridne podloge. Do tog ogleda ostalo je nešto više od dve sedmice.

"Uvereni smo nekih 90 odsto da je ovo poslednji meč za prvenstvene bodove u našem trening kampu na Atletsm stadionu. Nadamo se da ćemo elitnog novajliju iz Uba ugostiti na Gradskom stadionu", kaže Međedović.


tagovi

FK Novi PazarMozzart Bet SuperligaNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara