Novi Pazar pred praznim tribinama dočekuje Partizan

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.10.24. | 14:35

Pazarci dva meča bez podrške navijača, prvi već u ponedeljak protiv Parnog valjka

Utakmica 12. kola Mozzart Bet Superlige između Novog Pazara i Partizana, koja je na programu u ponedeljak 21. oktobra, biće odigrana bez prisustva publike, piše Sportklub.

Isti izvor navodi da je Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Pazarce sa dva meča pred praznim tribinama, zbog incidenta na meču sa Radničkim 1923 na stadionu kraj Jošanice u 10. kolu domaćeg šampionata.

Izabrane vesti

Pazarci pored utakmice sa crno-belima, neće imati podršku svojih navijača ni u utakmici sa IMT-om 2. novembra. Sa druge strane, Kragujevčani neće imati organizovanu podršku navijača na dva naredna gostovanja.

Sportklub piše da je svega bilo u Novom Pazaru 28. septembra, a najviše uvredljivog skandiranja, viđeni su transparenti politilčke i uvredljive sadržine. Posle meča je izbio i ozbiljan incidnt, kada su domaći navijači pogodili golmana gostiju Marka Miloševića upaljačem, a ovaj ga potom bacio nazad na tribinama. Prema saznanjima istog izvora, upaljač je povredio jednog od navijača Novog Pazara, pa je na licu mesta intervenisala i hitna medicinska služba.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara