©Starsport
©Starsport

Novi Pazar dve utakmice bez publike

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.03.23. | 18:33

Klub kraj Jošanice kažnjen zatvaranjem tribina zbog incidenata na susretu sa Kolubarom

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Novi Pazar sa dve utakmice pred praznim tribinama zbog loše organizacije utakmice sa Kolubarom, saznaje Sport Klub.

Prema navodima istog izvora službena lica utvrdila su niz propusta na meču sa Lazarevčanima. Sa tribina su se čule uvrede, političke poruke i parole, a poseban akcenat stavljen je na ponašanje navijača sa severne tribine.

Izabrane vesti

"Verbalno veoma nasilno i uvredljivo, krajnje neprimereno odnosili su se prema fudbalerima Novog Pazara, pozivali ih na svojevrsni „raport“ i ono što daje posebnu inkrimišuću notu jeste vređanje pojedinih igrača i njihovih porodica na verskoj i nacionalnoj osnovi“, stoji u obrazloženju odluke komisije koju koju je preneo Sport Klub.

Propisana kazna podrazumeva da će klub sa Jošanice bez podrške sa tribina dočekati Radnik u 29. kolu Mozzart Bet Superlige, ali i prvog protivnika koji im bude gostovao u plej-ofu.

Prilikom određivanja kazne otežavajuća okolnost za Pazarce je bila činjenica da su po sličnim osnovama kažnjeni i u junu prošle godine kada im je određeno zavaranje tribina na šest utakmica.

Podsetimo, posle susreta sa Kolubarom dogodio se i incident u kojem je napadnut golman Filip Kljajić, posle kojeg je čuvar mreže napustio Novi Pazar, a za njim i Rasim Ljajić, prvi čovek kluba.



tagovi

FK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara