Novi panter u Arabiji – Milan Borjan

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.08.24. | 02:45

Reprezentativac Kanade zvanično u Al Rijadu

Za vikend najavljeno, ubrzo realizovano. Otisnuo se Milan Borjan u arpski svet i u tek započetoj sezoni gledaćemo ga na egzotičnoj destinaciji.Srspki golman je u noći između utorka i srede zvanično predstavljen kao novi golman Al Rijada. Kako su društvene mreže uzele maha, ni Saudijci im nisu mogli odoleli, pa su na Tviteru predstavili bivšeg kapitena Crvene zvezde na sledeći način:

Izabrane vesti

"Novi panter je u Arabiji – Milan Borjan“.

Jasna je to sugestija na panterske reflekse reprezentativca Kanade, koji je zadužio dres kluba predodređenog za opstanak u društvu najboljih timova te države. Al Rijad je minuli šampionat završio na 14. mestu u konkurenciji 18 ekipa, pošto se prethodno u elitu vratio prvi put posle 2005.

Šef stručnog štaba Al Rijada je Francuz Sabri Lamuši, koji je po okončanju igračke karijere počeo da se bavi trenerskim poslom, a ranije je vodio Ren, Kardif, Notingem Forest.

Borjan je u novu sredinu stigao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, sa kojom je osvojio šest titula i tri Kupa Srbije. Prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, sa kojim je postao šampion Slovačke.



tagovi

Milan BorjanFK Crvena zvezdaAl RijadSaudijska ArabijaSaudijska Arabija 1Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara