©MN Press
©MN Press

Novi levi bek na treninzima Crvene zvezde

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 08:33

Vladan Milojević prvom timu priključio talentovanog Adema Avdića

Crvena zvezda je pobedom nad IMT-om napravila novi korak na putu do odbrane trona, te će već od danas fokus u Ljutice Bogdana biti preusmeren na gostovanje Radniku. Pripreme za susret u Surdulici od danas su na dnevnom redu crveno-belih, a spisak igrača na treninzima pred završne izazove biće širi za jedno ime - Adema Avdića.

Prema saznanjima Mozzart Sporta mladi levi bek privukao je pažnju stručnog štaba i dobio poziv da se iz omladinske selekcije preseli u redove prvog tima. Perspektivni bočni fudbaler rođen 2007. godine u Loznici dete je Zvezdine škole i jedan od članova elitne škole crveno-belih, a odlične igre u Omladinskoj ligi Srbije, u konkurenciji sa starijim igračima, bile su povod da bude nagrađen pozivom Vladana Milojevića.

Izabrane vesti

Iz perspektive rukovodstva i stručnog štaba Zvezde mladi Lozničanin je materijal za levog beka dostojnog prvog tima, te će u narednom periodu biti u prilici da steče dodatno znanje uz Milana Rodića i Viktora Radojevića, trenutne opcije na pomenutoj poziciji.

Avdić, koji je redovni član kadetske reprezentacije Srbije, ove sezone je među perjanicama omladinskog tima crveno-belih za koje je na 12 utakmica upisao tri gola, a šira javnost je u njegove kvalitete imala prilike da se uveri tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za kadete nedavno održanih u Gruziji gde su Orlići pobedama nad domaćinom (2:0) i Turskom (3:0) obezbedili mesto na završnom turniru.

Levi bek član je talentovane "klase 07" iz koje se zvezdašima već predstavio niz bisera poput Veljka Milosavljevića, Andrije Maksimovića i Veljka Vukojevića.



tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara