Gobeljić blizu kluba 100: Biću još dugo Zvezdin vojnik

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.02.20. | 13:57

"Verujem da ćemo se na kraju ove sezone zajedno sa našim navijačima radovati duploj kruni", poručio univerzalac crveno-belih

Defanzivac Crvene zvezde Marko Gobeljić blistao je posle pobede nad Vojvodinom (2:0), a već u sredu njega i saigrače očekuje duel protiv Inđije. Univerzalac crveno-belih istakao je kako je zadovoljan dosadašnjim radom, kao i da je srećan zbog pogotka protiv Novosađana koji mu je možda jedan od najlepših u karijeri.
"Nismo u prvih desetak minuta ušli dobro u utakmicu, ali vrlo brzo smo došli do naše igre i prvog gola. Ekipa Vojvodine ima potencijal i karakter, pokazali su da su opravdano u vrhu tabele. Napravili su nam u poslednjih deset minuta nekoliko prilika, to ne sme da nam se ponavalja. Na greškama učimo. Već u sredu nas očekuje utakmica sa Inđijom gde moramo da pokažemo još bolju igru", naglasio je Gobeljić.

A gol? Lep, jedan od lepših ove sezone...
"Svaki gol u Crvenoj zvezdi mi mnogo znači, posebno kada je ovako efektan. Nadam se da će ih biti još više. Možda jedan od najlepših otkako sam došao na Marakanu. Tu je i onaj gol u Kruševcu iz prošle sezone, koji je takođe sjajan. Proslavio sam pogodak sa Radonjićem. Video sam da je tu ispred severa, pa sam mu rekao da ću doći do njega ako postignem pogodak"...

Izabrane vesti

Gobeljić je došao do kote od 98 odigranih utakmica u crveno-belom dresu. Mogao bi vrlo brzo da uđe i u "klub 100".
"Sjajan podatak. Skoro tri godine sam u klubu, osećam se predivno i svakim danom sam sve srećniji. Nadam se da neću stati na tom broju i da ću još dugo biti Zvezdin vojnik. Međutim, bitan mi je učinak celog tima, jer smo mi pre svega jedna velika porodica. Moramo da ostanemo maksimalno fokusirani, bez obzira što imamo malo veću bodovnu prednost. Gledamo samo sebe, da u svakoj utakmici budemo još efikasniji, jer samo tako možemo mnogo. Verujem da ćemo se na kraju sa našim navijačima radovati duploj kruni", podvukao je desni bek srpskog šampiona.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara