Nova vest iz Rima: Pavlović čeka glavnog doktora

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.08.19. | 10:38

Odmori odložili potpis

Mesađero je zapalio vatru, plasirajući vest da je supertalentovani štoper Partizana Strahinja Pavlović pao na medicinskim pregledima, uoči definitivnog prelaska u Lacio. Međutim, prema saznanjima MOZZART Sporta iz Rima ljudi u Humskoj, kao i sam Strahinja Pavlović, nemaju razloga za brigu. Naprotiv.

Mesađero: Pavlović pao na medicinskim pregledima u Laciju!

Izabrane vesti

Tačno je da izdak Partizanove škole fudbala, rođen 2001. godine, nije kompletirao medicinske testove, ali iz sasvim drugog razloga. Naime, kako saznaje naš portal glavni doktor Lacija je na odmoru do ponedeljka, a da bi Pavlović stavio potpis na petogodišnju vernost Nebeskoplavima, čeka se njegovo zeleno svetlo. Takođe, na redovnom godišnjem odmoru su pojedini specijalisti koji takođe treba da pregledaju stasitog srpskog defanzivca.

Dakle, transfer težak 5,5 miliona evra trebalo bi da zvanično bude obelodanjen posle vikenda, kada bi pomenuti doktori trebalo da daju zeleno svetlo.

Prema ranijem dogovoru Lacio će za otkup Strahinje Pavlovića platiti crno-belima 5,5 miliona evra. Ali će jedan od najstandardnijih igrača srpskog osvajača Kupa ostati u Humskoj na jednogodišnjoj poziciji.

(Foto Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara