"Nenad Marinković"
"Nenad Marinković"

Nova krila Zmajeva – Nenad Marinković i Nikola Srećković

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.08.15. | 18:24

Voždovac doveo 12 pojačanja ovog leta

Nenad MarinkovićNisu samo Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina i Čukarički aktivni na fudbalskoj pijaci poslednjeg dana prelaznog roka. Rade na jačanju timova i drugi klubovi, a među njima je, posle Spartaka koji je doveo štopera iz Viljareala, i Voždovac, s obzirom da je u popodnenim satima završio dva posla.

Među Zmajeve je najpre sleteo Nenad Marinković, krilni vezista Partizana, koji nije imao zapaženu minutažu od početka sezone i tražio je sredinu u kojoj bi mogao da igra. Dobio je i oberučke prihvatio poziv da pojača ekipu Bratislava Živkovića. Reč je o pozajmici do kraja kalendarske godine, posle čega će se Nenad vratiti u Humsku 1 da vidi da li za njega ima mesta u planovima trenera Zorana Milinkovića.

Izabrane vesti

Posle Nenada Marinkovića, Voždovac je angažovao još jedno krilo - Nikolu Srećkovića iz Rada.

Na taj način Zmajevi su doveli 12. pojačanje u letnjem prelaznom roku, s obzirom da su prethodno na stadion na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici došli: Alen Mašović, Borislav Terzić, Petar Jovanović, Vladan Grujić, Nikola Beljić, Zoran Popović, Elmir Asani, Jovan Stojanović, Miloš Mihajlov i Marko Jovanović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaFK PartizanNikola SrećkovićNenad Marinković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara