Čelsi odredio cenu za Kantea, na potezu su Juve, PSŽ i Real

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.04.20. | 22:16

Francuz bi mogao ovog leta da napusti Stamford Bridž

Koncentracija Frenka Lamparda usmerena je ka razvoju mladih fudbalera iz klupske akademije, a to znači da za eke starije igrače iz šampionskih generacija neće biti mesta u daljim planovima.

Možda deluje iznenađujuće, ali Frenk Lampard neće imati ništa protiv ako Ngolo Kante napusti Stamford Bridž tokom leta. Međutim, čak i ako nije na vrhu liste prioriteta perspektivnog stratega, to ne znači da će svetski šampion sa Francuskom otići tek tako.

Izabrane vesti

Francuski list Ekip tvrdi da je Čelsi postavio cenu za Kantea na 70.000.000 evra i da će zasad od iste teško odstupiti. Kako je tržište jako pogođeno krizom zbog pandemije virusa korona, cena će verovatno pasti u nekom trenutku dok se isto ne oporavi, ali u Čelsiju razmišljaju da bi s novcem od prodaje Francuza mogle da se pokrpe neke rupe, prvenstveno u odbrani.

Dok Čelsi maše sa etiketom na svom vrsnom vezisti, na oprezu su Juventus, Pari Sen Žermen i Real Madrid. Nije tajna da je Kante godinama jedan od najtraženijih vezista svoje vrste i da ga pogotovo cene njegovi u Parizu, zbog toga se u Čelsiju nadaju dobroj prodaji.

Kante je u Čelsiju zbog povreda postao tek treća opcija, a Mateo Kovačić je i te kako uspeo da nadoknadi njegov izostanak, što se Lampardu dopalo. S Kanteovim odlaskom stvorio bi se veći prostor za supetalentovanog Bilija Gilmura, za koga je Lampard nedavno izjavio da je “najveći biser kluba“. Podsetimo, nekadašnji as Čelsija pokušava da stvori tim u čijoj će osnovi biti engleski, odnosno ostrvski igrači i da kostur zadrži na okupu dovoljno dugo da bi zavladao Premijer ligom.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara