Komentari na vest

Nova epizoda sapunice Mesi: Barsa u nemogućoj misiji vraćanja Argentinca

A

Auuuuu..Leskovačka

pre oko 3 godine

Leo,potpiši negdje,da svi skinemo teret sa pleća!I Bogu i narodu se popela na vrh glave ova saga.Ne moram da čitam,ne tera me niko ali naslovi u čelo gađaju.
N

Napapijri

pre oko 3 godine

Messi legendo ako citas ovo haha ne volim te ali jesi najbolji ikada koji je krocio na fudbalski teren. Ostani u toj smrdljivoj barsi odplesi jos 2 sezone i potvrdi samo da si najbolji ikada.
G

Gost111

pre oko 3 godine

Nisam simpatizer ni Barse ni Psg-a ali bas bi bilo lepo da Mesi ostane u Barsi.
m

marko2235

pre oko 3 godine

Goat
C

CaleB pravi

pre oko 3 godine

Citav ovaj cirkus mi je ogadio kako Mesija, tako i Barsu...Sve je tu gnjilo i trulo, i mucno mi je da gledam coveka koji se ponasa kao neka placipicka, koja ne bi umela da igra fudbal nigde drugde osim u - Barsi. Odvratna spanska sapunica se izgleda nastavlja. Ljigavi na terenu, a izgleda i van njega - to mi je slika Argentinaca. Istu sapunicu smo imali i sa Aguerom i City-jem, koji se sada "odjednom" povredio, i nece igrati do ko zna kada.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

E ovi se vec sprdaju i to zbog toga sto je Mesi izjavio da je laz da su mu ponudili da spusti za jos 30%.. pa sad loptu u njegovo dvoriste .. neka potpise za neku Barsinu filijalu pa neka ga Barsa pozajmi.. valjda ima neka fora majku mu.. tako vam i treba kad nemate bar jednog Srbina u klubu da vam preslozi pravila saveza i zaobidje sve sto treba ;)
E

Eh

pre oko 3 godine

Ovi se sprdaju sa narodom, izvode neke skečeve... Evo mene celog života ubeđen da je Juventus najveća lopovska organizacija u svetu fudbala, ali izgleda da su to ovi likovi. Ovaj momak je, nesumnjivo, najbolji fudbaler ikada, ali isto tako je i mentalno derište.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

34 godine... on ce mozda jos dve igrati na nekom nivou posle vec verovatno pada , pa gde da ides druze ? ostani tu imas para da neznas sta ces sa njima ,ostani i postani najvece bozanstvo Barselone ikada . Ostani potpisi i za manje pokazi ovim prokletim danasnjim klincima da postoji i ljubav i lojalnost a ne samo prozdrljivost njih i njihovih menadzera
b

banjo10

pre oko 3 godine

Druze potpisao bi on i za dzabe ugovor na 2 sezone,bez dinara,samo sto pravilo La lige je da igrace ne moze da potpise ugovor manji od 50% od prethodnog sto je bio.Znaci ako je zaradjivao 20 miliona po sezoni,on moze max da smanji svoju zaradu na 10 miliona.A to ne ulazi u Finansijski fer play La lige.Zaradio je para za tri zivota,nije mu do toga.
F

FM

pre oko 3 godine

Pa lako se zaobidje to. Potpise ugovor za 1 euro po godini sa Numansiom, Barsa im iz zahvalnosti kupi nekog igraca za 10 miliona, a ovi posalju Mesija na pozajmicu u Barsu da se kali.