Rade Krunić (©FK Crvena zvezda)
Rade Krunić (©FK Crvena zvezda)

Nova crveno-bela 'šestica' – promovisan Rade Krunić: Najsrećniji sam čovek na svetu

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.09.24. | 14:26

“Prelep je osećaj doći na Marakanu, slikati se sa dresom, biti predstavljen u klubu koji voliš”, kaže novi vezista Crvene zvezde

Furiozan finiš prelaznog roka imala je Crvena zvezda. Vratila je Nemanju Radonjića za Ligu šampiona, angažovala na pozajmicu još jedno krilo – Silasa, ali i dovela zamenu za Hvan In Boma. Nije isti profil igrača kao reprezentativac Južne Koreje, ali bi Rade Krunić i te kako mogao da bude uticajan.

Krilni napadači su uveliko promovisani na stadionu “Rajko Mitić”, a danas je i – Rade Krunić. Novi centralni vezista je bio sa državnim timom Bosne i Hercegovine u Ajndhovenu, potom i Budimpešti, da bi se po završetku reprezentativnih obaveza zadužio crveno-belu 'šesticu' i stavio se na raspolaganju Vladanu Milojeviću.

Izabrane vesti

Vezista iz Foče je stigao u Beograd. Danas će odraditi prvi trening, a za vikend bi protiv Napretka mogao da debituje, te ostvari snove.

“Najsrećniji sam čovek na svetu. Prelep je osećaj doći na Marakanu, slikati se sa dresom, biti predstavljen u klubu koji voliš. Još samo da istrčim pred pune tribine i da ostvarim i taj san. Nadam se da će navijači doći u subotu u velikom broju da nas podrže”, poručio je Rade Krunić.

Velika očekivanja od reprezentativca Bosne i Hercegovine imaju na Topčiderskom brdu.

“Rade Krunić je ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu. Reč je o igraču kog smo godinama hteli, i koji je i sam veliki zvezdaš, o čemu je mnogo puta i govorio. Odličan je fudbaler, dolazi sa visokog nivoa, igrao je u Italiji za Milan i Empoli, a došao je u Zvezdu iz Fenerbahčea. Adaptiran je dakle na visok nivo fudbala i tip je igrača koji nam je apsolutno potreban. Krunić je neko ko može odmah da doprinese rezultatima Zvezde i siguran sam da će biti deo budućih uspeha našeg kluba, te dorpineti da budemo još kvalitetniji”, podvukao je Mitar Mrkela.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024FK Crvena zvezdaRade Krunić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara