Ćavi (©Reuters)
Ćavi (©Reuters)

Nova briga za Ćavija - Alehandro Balde

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.10.23. | 10:44

El Klasiko kuca na vrata, a Barselona ima još jednog povređenog igrača

Reprezentativna pauza je nešto što treneri velikih klubova najmanje vole. Iako dobijaju dodatne dane za uigravanje tima, uvek postoji rizik da im se neki od igrača vrati povređen. Taj peh zadesio je Ćavija, koji već ima glavobolju uoči veoma bitnog okršaja sa Real Madridom 28. oktobra.

U prvom poluvremenu duela sa Škotskom Alehandro Balde je osetio problem u primicaču, zbog čega je zamenjen za drugo poluvreme, a selektor Luis de la Fuente je nakon meča saopštio da neće putovati sa nacionalnim timom u Norvešku, već se vraća u Barselonu.

Izabrane vesti

Mladom beku ovo je druga povreda od početka sezone, pošto je letos imao problem sa zglobom zbog kog je takođe morao da pauzira. Koliko će trajati novo odsustvo biće poznato tek nakon detaljnih lekarskih pregleda, ali situacija u katalonskom klubu pred nastavak takmičenja nije dobra.

Povrede u poslednje vreme muče Levandovskog, Rafinju, Pedrija, Džamala, De Jonga i Kundea, za kog je jedino definitivno da će preskočiti okršaj sa Madriđanima jer mu zbog problema sa kolenom, kada je Gavi pao na njega tokom meča protiv Granade, predstoji mesec dana neigranja. Za ostale postoji nada, negde veća negde manja, da će moći na megdan Realu.

Najveća strepnja vlada za Roberta Levandovskog i Frenkija de Jonga koje muči zglob, ali bi Poljak trebalo da zaigra u El Klasiku, a navijače Barselone raduje i vest da Holanđanin u ponedeljak skida steznik i vraća se treninzima.

Vodeći Real trenutno beži tri boda, ali pre velikog derbija Katalonce čekaju i mečevi sa Atletik Bilbaom u Primeri i Šahtjorom u Ligi šampiona, za koje je sigurno da Ćavi neće rizikovati izvođenjem rovitih igrača na teren.


tagovi

ĆaviBarselonaAlehandro Balde

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara