Norveški uragan već zbrisao Farane: Dva komada za četiri minuta (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.11.19. | 18:25

Skandinavci se bilduju i oštre za baraž sa Srbijom

Ko prati reprezentativni fudbal zna već da je selekcija Norveške potencijalni rival Srbije u baražu za Evropsko prvenstvo sledeće godine, a na domaćem terenu u Oslu selekcija Larsa Lagerbaka večeras je nastavila da bilduje samopouzdanje i gradi lepu atmosferu pred utakmice odluke. Rival joj je selekcija iz komšiluka Farska Ostrva, a već posle 15-ak minuta igre domaćini imaju laganih 2:0.

Za samo četiri minuta motivisani Norvežani spakovali su dva komada autsajderu i pokazali da nemaju problema sa otvaranjem utakmica u kojima su izraziti favoriti. Strelci su bili defanzivac Reginijunsen posle kornera u četvrtom minutu i vezista Iver Fosum u osomom. 

Izabrane vesti

Zanimljivo da napad domaćina opet predvodi Džoš King iz Bornmuta kome društvo pravi Serlot iz Trabzona, dok u timu (čak ni na klupi) nema mlađanog Erlinga Brauta Halanda iz Salcburga, vodećeg strelca Lige šampiona. 

Ko zna, možda posle ishoda duela Rumunije i Švedske večeras Norvežani ostanu i u trci za direktan plasman na EURO do poslednjeg kola, ali njima je evidentno bitno da nastave sa dobrim rezultatima i euforijom koju je pokrenuo remi sa Španijom prošlog meseca (1:1).

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara