Zapadna obala dobija novog vladara?

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.03.20. | 13:03

Hilal Al Kudsu se drma tron u Palestini

Tron se glanca za novog prvaka. Hilal Al Kuds posle tri vezane sezone, izvesno, neće biti na njemu, pošto su ga skupo koštali kiksevi u protekle dve runde. Lider Markez Balata je 12 bodova daleko, iza njega su još dva tima i vrlo je teško očekivati da će prosuti pristojnu zalihu u samom finišu šampionata Palestine.

Ima branilac titule meč manje, ali ga danas igra na terenu trećeplasiranog Ahli al Halila, koji je dva boda ispred Kudsa, na čijem stadionu je u prvom delu sezone izvojevao remi. Domaćinstvo u sudarima ovih ekipa poslednjih sezona ima ulogu, pošto je evidentno da je gost slavio samo jednom na osam proteklih odmeravanja snaga.

Izabrane vesti

Hilal al Kuds ima svoju računicu. Ukoliko pobedi sve do kraja, a već naredne runde dočekuje vodećeg Markeza, možda i može do odbrane krune. I neće se predati uprkos dobroj formi u kojoj se nalazi gost. Al Halil je nanizao tri slavlja, odnosno četiri pobede na pet prethodnih prvenstvenih duela i takođe veruje da može da zakomplikuje završnicu sezone.

Premijer liga Zapadne obale ulazi u intersantan finiš. Markez Balata je pod pritiskom i sa nestrpljenjem iščekuje ishod današnjeg susreta. Da li će se Ahli al Halil primaći na sedam ili Hilal al Kuds na devet bodova, nije svejedno. Jer već u narednom kolu stiže u goste Kudsu...

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara