Harvi Barns (©Reuters)
Harvi Barns (©Reuters)

Njukasl na potpis do drugog kapitalnog pojačanja, Barns za 45.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.23. | 09:47

Levokrilni ofanzivac na potpis do selidbe na Sent Džejms Park

Problematika finansijskog fer-pleja tera Njukasl da proda Alana Sen Maksimana u Saudijsku Arabiju, a dok se čeka konačno razrešenje klub sa Sent Džejms Parka na pragu je dovođenja novog pojačanja za Ligu šampiona.

Harvi Barns nalazi se na potpis do transfera u redove Svraka, javljaju ostrvski mediji. Jako je Njukasl započeo prelazni rok dovođenjem Sandra Tonalija iz Milana za 64.000.000 evra, a kako stvari stoje uskoro će Edi Hau dobiti i drugo kapitalno pojačanje za povratak u elitno takmičenje.

Izabrane vesti

Dugo su se dve strane "rvale" oko obeštećenja za potencijalnog reprezentativca Engleske, a na kraju će Njukasl za Barnsa isplatiti paket od 45.000.000 evra sa bonusima. Lični uslovi dogovoreni su ranije, tako da se samo čekalo da klubovi pronađu zajednički jezik i izgleda da su konačno uspeli.

Barns je dete Lestera, ceo svoj sportski život proveo je u sistemu bivšeg šampiona Engleske, uz pozajmice u MK Dons, Barnsli i VBA, ali je poslednjih godina redovan prvotimac Lisica. Prošle sezone skupio je 40 utakmica u kojima je zabeležio 13 golova i tri asistencije. Ipak, nije mogao da pomogne ekipi da izbegne ispadanje u niži rang, što mu je teško palo...

Sa Njukaslom imaće šansu da se takmiči u elitnom takmičenju i ponovo napadne visok plasman na tabeli.


tagovi

Harvi BarnsLetnji prelazni rok 2023NjukaslLester Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara