Komentari na vest

Njegoš Petrović na Karađorđu

G

Ga 2

pre 8 meseci

Ne znas ti nista🙂ili se pravis lud🙂ja sam bio na par utakmica kad je Partizan igrao sa Pazarom i nije to bas tako da kao Vole Partizan🙂tamo svi vole i navijaju za Novi Pazar I to je realnost(ja sam mislio kao ti dok nisam otisao i video ,kontao sam da ima grobara jer mnogi novopazarci su igrali u partizanu)🙂10-15 hilj.Novopazaraca i 400 grobara iz beograda i to je bilo 2011 i 2013 god.postuju oni partizan I zvezdu,tj navijaju kad igraju u evropi🙂 ali kad igraju sa Pazarom ih ne podnose😃vole ljudi svoj grad I lokalni klub.
G

Ga 2

pre 8 meseci

Partizan se voli u Novom Pazaru?🙂ne znas ti nista dete🙂pogledaj malo na Youtube vide kad gostuje partizan u Novom Pazaru🙂max 400 navijaca partizana je na stadion i to iz Bg🙂on vore samo Fk Novi Pazar i nebitni su partizan I crvena Zvezda🙂igrao mi je drugar dole i znam o cemu pricam(vise od 95% gradjana N.Pazara i okoline voli / navija za svoj lokalni klub)..mnogi su novopazarci igrali za partizan pa gotive vise partizan od zvezde kada je večiti derbi🙂ali kada taj partizan igra sa Novim pazaru je nebitan kao I svi ostali klubovi.gledao sam utakmice I uverio se.video si kako je duljaj prosao kada je izjavio takvu glupost kao ti😃oni su kao Splicani ,tj vole samo svoj lokalni klub(vise deceniska tradicija🙂).

RonaldinhoGaucho

pre 8 meseci

Boga mi Vosa se pojacala fino
O

Orden I reda

pre 8 meseci

Loš skauting Mrkele treba ga je vratiti da mu oživi karijeru.Da ga uvaljaju Rumunima ili Jermenima.
B

Bond 007

pre 8 meseci

Zvezda dovodi strance a mi njene omladince ! A gde su nasa deca. ... Miloš Popović , Dejan Bogunović , Dragan Trninić , Luka Drobnjak, Siniša Tanjga, Branislav Milanov , Lukijan Abadžija , Aleksa Durasovic .... Nisu vredna paznje !
G

Grbavica

pre 8 meseci

Nema niko nista protiv njih, neka se nametnu.. Sta je sa Kabicem? Sta sada nije u redu? Sto ne igra?
G

Gost emisije

pre 8 meseci

Sve sto si nabrojao plus Toroman, PUSKIC, Bjekovic, Jelicic, Zukic, Ivanovic.. zajedno nisu ni pola Vukanovica, ponovicu, najbolja prodaja ove uprave je Kabic jer da je ostao otisao bi kao mnogi za dz, a vecina tih je bolja od njega..
Г

Горски вијенац

pre 8 meseci

догодине у Арсеналу....Тиват је сунчан град...
g

ga

pre 8 meseci

Његош Петровић располаже са три врсте паса. 1 - у назад. 2- противнику у ноге, 3- у аут
D

Dalas

pre 8 meseci

Ali je zato defanzivno los :) Tesko da ce on i Vojvodini biti pojacanje.
D

Doya_lik

pre 8 meseci

Ne brini ti drug za Vošu! Gledaj svoju muku i kako ćete da probate opet nekako ostati u ligi,a Vošica lagano top4 do kraja sez..čao
M

Mare 888

pre 8 meseci

Od njega ostala samo frizura.
m

matoriekspert

pre 8 meseci

Jel to beše onaj najtalentovaniji ikada što nestade ? Pa sad u Vojvodinu? Bolje da pređe na neki drugi sport nego tamo
Y

YYY

pre 8 meseci

Najtalentovanije beše FILIP STEVANOVIĆ,matoriseronj.
Z

Zvezdaš iz Kumodraža

pre 8 meseci

Prevara od igrača, menadžerska posla. Tako su ga umuvali u Zvezdu na mala vrata, slučajno dao golčinu u Belgiji, iskukan debi za A reprezentaciju, medijske dobro plaćene bombastične vesti kako ide ne znam gde, na kraju tim iz zone ispadanja za koji prakticno nije ni igrao. Biće preciznih dodavanja, ali u nazad. Srećno Vojvodini.
D

Doya_lik

pre 8 meseci

Da,da, brate, ono, bezmalo 100 tekmi u Španiji je tebi ništa!!? Auu...sedi, 1 ko vrata!
M

Miloschichi

pre 8 meseci

Ovo bese najtalentovaniji srbin u zvezdi od dejana stankovica? Decko koji ce u inter, celzi, siti, junajted.. ?! Smesno
S

Señor Azarte

pre 8 meseci

I ja sam se presekao. Zebnja nam se neka uvukla. Prodaju omladinu a senatori ostaju. Miloja ne voli mlade, oslanja se na proverene snage. One koji su tukli Liverpula. Jovanca je vidjen na Raji a skoro je bio i Mića Pavkov. Mogu guje kad je nebitno, kup a i stranci po malo. Mada nam ni oni ne trebaju. Neka vrati Sanoga i to je dosta. Ae bre, pa nije ovo kupleraj da dovode koga stignu. Samo proverene snage. Senatori, gardisti, Vujke, Pankov, Boki... delije rodjaci!
A

Antilopo cujes li me?!

pre 8 meseci

Samo da ne ulazi sa klupe da ne gledam njegova 3 skoka na jednoj nozi pri ulasku na teren
g

gera_mirocanac

pre 8 meseci

Pratim fudbal od '41, boljeg igraca od 24 godine nisam video koji igra na poziciji DM. Extra transfer
S

Sale555

pre 8 meseci

Uh dobro je. Kad sam video sliku, reko vraca se u Zvezdu.
Д

Далеко.било

pre 8 meseci

Све све али рећи да Нови Пазар нема помоћ државе је мало рећи малоумна изјава
D

Doya_lik

pre 8 meseci

Druže moooj ala si ti omašio komentar aiiiii... Kakvi more pazari bećari, ovde je Voša u pitanju koja posle ovih zadnjih pojačanja ulazi u top4 ekipe u državi!!! Lale caruju!
U

U pravu si

pre 8 meseci

U pravu si za Novi Pazar👍oni da nisu bili kaznjeni bez prisustva publike bili bi tu negde sa Zvezdom sto se tice publike.Gleda je moj ortak (on inace cesto putuje u Novi Pazar)utakmicu Novom Pazarar i Napredak i kaze da je bilo blizu 9-10 hilj. I da nigde nije doziveo taku atmosferu da ceo stadion navija 90+ minuta🙂oni dole zive za fudbal i svoj lokalni klub i tamo zvezda i partizan su nebitni🙂tamo ceo grad navija za fk Novi Pazar🙂 I Novi pazar je kao Split,tj zive za svoj grad I lokalni klub.
Е

Ењдис

pre 8 meseci

Е свака им част, да тако буде у свим градовима имали и лигу јаку, али и локалне клубове који могу да ураде нешто па и да освоје нешто по некада.
g

ga

pre 8 meseci

Није баш тако. Тамо је Звезда омражена, а Партизан се воли. Такво поднебље
n

nonameeee

pre 8 meseci

bilo je puno ponuda, ali nekako su nam se ambicije poklopile i cim sam cuo projekat kluba odusevio sam se...
O

Obradak2

pre 8 meseci

O cemu ja pricam?vojvodina 1500-2000 max(osim kad gostuju veciti i tad 70% stadiona navija za njih)🤦Novi Pazar (grad koji skoro 5 puta ima manjen stanovnika od Novog Sada i 18 -19 puta od BG) ima 7 hilj.gledalaca na utakmici (bez gostovanja vecitih,evrope,nema podrsku medija ,drzave i nije besplatna ulaz na stadion.).to je vernost 👍jedino oni nisu postala virtualni navijaci(navijaci drustvenih mreza).toliko navijaca nebi imali ni veciti da im nije derbija,evrope i besplatnog ulaza na stadion(a ima ih 5- 6 mil.u Srbiji)🙂modes da ih mrzis i sta vec....🙂Ali oni su najverniji navijaci u Srbiji🤷‍♂️
Н

Нема.подршку.државе?

pre 8 meseci

Нема подршку државе?!
T

Tegusigalpa

pre 8 meseci

Sve dodje na svoje pa se tako i ovaj "veliki talenat" vratio tamo gde mu je i mesto a ni tu nece praviti nikakvu razliku. Prosecan superligaski igrac i to je to. Za Vojvodinu, Lucane i slicno. Pravo pitanje za Terzu zbog cega je tako limitiran igrac uopste guran na silu? Zasto je ikada dobio sansu kad se iz aviona vidi da nema gotovo nista sto je potrebno za ozbiljan fudbal? Tu nema nikakve velike zarade ni za klub ni za Terzu. Jedino ako je cilj bio da se momku pomogne, ucini usluga ali Zvezda je prevelik klub za tako jadne kombinacije.
p

parlaonica

pre 8 meseci

odlično pitanje što se tiče terze, a možda odgovor leži u onom što je Deki izjavio, da se iznenadio kako su loši igrači u omladinskom pogonu, odnosno da imaju malo znanje... a dokaz svemu tome je ciklus nekih 95% fudbalera iz srpskih klubova, domaći šampionat, kratka odiseja vani kao veliki talenti, al brzo spušteni na zemlju i vraćeni tamo gde pripadaju svojim fudbalskim znanjem... eto, zato smo mi prosek reprezentacija u fudbalu
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

kako zasto ? pa radis sa onima od kojih imas interes. U nas fudbal Mesi da se ponudi mi ga ne bi uzeli ako mu menadzer ne pristane na nase procente- uslove
K

Kalabasas

pre 8 meseci

Znas li koliko naplacuju igranje u omladincima zvezde a tek to sto kazes guranje na silu ,potpuno druga firma..u ovoga deckonju je ulozeno 200000e min.da se neko prevari...ali....nije proslo mozda su na pozitivnoj nuli...ali posto je mlad hoce ponovo da zavrte....sada ce ici mnogo teze.
I

Istok FKV

pre 8 meseci

Dobro došao u Novi Sad!
С

Сале2323

pre 8 meseci

Збиља изгледа решио да иде као Звезда пре 7 година, када се враћала на своје стазе... Доводи домаће играче из иностранства, не импровизуј са странцима и гради тим полако од почетка, па временом како напредујеш, купуј све боље и боље играче... Преписује Збиља, само да и њему не буду дубоки џепови као Мађији и Мркели, па не затребају гуме за ко зна чију децу у клубу каква је ФК Војводина.
s

serMudro

pre 8 meseci

Da su Terza i Mita dobro znali svoj posao Njegoš bi sad bio kapiten u Zvezdi,ovako telci ne znaju ništa samo rasprodaše Zvvezdinu decu budzašto... majko mila stručnjaka...
T

Tubeki

pre 8 meseci

Vojvodina ima ozbiljan budzet za nase uslove, malo manje od Partizana Rezultati izostaju, mladi ne igraju Njima je jedini bonus Radulovic iz Zvezde Vukanovic, Savicevic i sad njegos igraju za po 300k godisnje,
F

Ff

pre 8 meseci

Kakvih 300hiljada, plate su od 100-180 hiljada za starije igrace provereno, pa mali Radulović ima 100 hiljada platu.
H

Hannibal

pre 8 meseci

Neće se ni Vojvodina sa njim usrećiti...
А

Александар1

pre 8 meseci

Војводина апсолутно има потенцијал да буде врло добар клуб. Да играју мало боље, било би и доста навијача за наше услове. Штета што се одустало од озбиљнијег реновирања Карађорђа (постоји лепа макета стадиона, хах), уместо националног стадиона, треба реновирати 5 наших највећих стадиона. Ово је већ обећавајући потез.
Ћ

Ћелави препотенко

pre 8 meseci

Сваки већи град у Србији има тај потенцијал. Сама идеја изградње стадиона је добра, али ако се усвоје неки критеријуми. За почетак, да они највећи добију модерне стадионе, Београд (национални-заједнички за ФКЦЗ и ПФК), Нови Сад, Ниш и Крагујевац. Други круг изградње стадиона треба да буду градови од 70-100 хиљада становника, Суботица, Панчево, Нови Пазар и Чачак. И трећи круг треба да буду градови од 50-70 хиљада, Зрењанин, Смедерево (реконструкција), Краљево, Ваљево, Лесковац (добио), Крушевац, Шабац, Врање и Ужице. Стадиони треба да буду попут тржних центара, самоодрживи, (ресторани, кафићи, биоскоп, продавнице познатих брендова) и у 100% власништву државе (д.о.о.) са професионалним менџментом. Неке клубове треба ребрендирати, све их трансформисати у д.о.о., а за почетак да буду у 100% власништву градова са могућношћу приватизације уколико има заинтересованих. Клубови треба да буду само корисници стадиона, и да се фокусирају на изградњу спортских центара попут Телеоптика и развој сопствених играча. Суперлигу и Прву лигу Србије треба смањити на по 12 клубова, и основати и трећи ранг такмичења такође са 12 клубова који би се попуњавао као садашња ПЛС из српских лига. Клубови треба да буду оснивачи и власници Заједнице, а профит од ТВ права и других прихода треба да деле међусобно на основу пласмана на крају сезоне.
@

@ Aleksandar

pre 8 meseci

Nije Vojvodina odustala od renoviranja stadiona čiji je projekat i maketa predstavljena i košta 24 m evra skroz pokriven za 18 h ljudi već država ne da nikom parw u AP Vojvodini da modernizuju stadione od Vojvodine i Spartaka al zato daje po gradićima zapadne i istočne Srbije od Loznice do Zaječar koji su trećeligaški vele stadione koji koštaju 30 m evra. Evo sad Dubočica na tom lepom stadionu igra pred 500 do hiljadu ljudi drugu ligu. A doprinos A P Vojvodine budžetu Srbije je 35 posto kao najrazvijenija deo dobija najmanje. Vojvodina ove g slavi 110 g i tražila je od grada 3 m evra da se stadion sredi za 4 kategoriju uefa da mogu da se u NS igraju Evro Kupovima. Dobili su od grada 1 2 m evra a od fss milion za hibridnu travu i fali još 2 m evra koje grad NS ima u dudžetu al gradonačelnik koji inače stvarno od malih nogu Vojvodinaš mora da pita centralu da li još može da da Vojvodini grad 2 m evra. Sramota ako se zna da je stadion pre 100 g izgradila FK Vojvodina na istom mestu a da su ga država i grad nacionalizovali 45 i nisu ga još vratili pravom vlasniku Vojvodini u restituciji
2

2305

pre 8 meseci

nemoj ni da renoviraju ako ce da bude sa atletskom stazom.treba mi dvogled na nasim stadionima ili je mozda bolje i da se ne vidi sve
U

Uplasih

pre 8 meseci

se pre neki dan kada je bio na odlasku iz Granade,da ga Milojevic slucajno nece vratiti u Zvezdu .....
C

Chiske1

pre 8 meseci

Fala bogu pa nece doci kod vas obzirom kakvo divno misljenje imate o njemu!
P

PedjaPFCCCC

pre 8 meseci

Auuuu Brate koji pad z Primere Divison u Superligu Srbije. Dal je moguce da sa 24 godina iz Spanske Liga da ga niko nije hteo, pa cak i Zvezda a trebao bi im 8ica ilj 6 dobra.
D

DuleesRS

pre 8 meseci

Jos juce ste pisali kako je cijenjen u Španiji i da ima 3 ponude na Piriejima. Sad Vosa ?! Sta nas lozite obicne citaoce, ko da cemo mi da ih placamo. Inace jako limitiran i nepouzdan fudbaler.
L

Laki 69

pre 8 meseci

Trebao je doći u zvezdu, da su imali sluha
R

Raša P

pre 8 meseci

Ostade Partizan bez Evrope!!! Pazar, TSC, Čuka a sada i Voša. Biće teška borba za Evropu!
c

cr24

pre 8 meseci

I oped, tako nemocni, jadni, slabi, ..Partizan jedini ostvari pobedu u Evropi, jedini od svih nasih klubova. Sram ga bilo.
Y

YYY

pre 8 meseci

@cr24,Ako ti nije problem,ako i ti nisi zaboravio,koga je onomad FKP jedinog pobedio.
D

DrvoMama

pre 8 meseci

Dao go Gentu prodao se na foru i kanal E moj petrovicu
S

Stari navijač Voše

pre 8 meseci

Nikolić, Brzić, Pantelić, Aleksić, Vučinić, Radović, Takač, Savić, Pavlić, Trivić, Pušibrk Pokažite mi i jednog igrača C. Zvezde ili Partizana? VOŠA OSVAJA TITTULU SA IGRAČIMA IZ VOJVODINE I SOPSTVENOG OMLADINSKOG POGONA. Uz dužno poštovanje prema Beogradskim klubovima, ovako je Vojvodina pravila uspehe ali to se nekima koji donose odluke u Vojvodini ne dopada.
R

Rasol

pre 8 meseci

Bilo nekad pa se prepričava... Tesko da to moze da ponovi bilo ko.
N

Nero Wolfe

pre 8 meseci

A Miloš Šestić?
L

Lusiliu

pre 8 meseci

Tada vojvodina nije bila utociste za igrace koje nece cz i partizan a oterani su iz inostranstva,a sada je upravo to bg otirac...
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Vuk Bogdanović iz Vojvodine u Ofk Beograd.
T

TodorrrRR

pre 8 meseci

Njegova seka sa Dusanom Vlahovicem
D

Dzaba

pre 8 meseci

Dzaba im sve kad nema ko da ih gleda🤷‍♀️TSC ima vise navijaca(backa ima 10 hilj.stanovnika,a Novi Sad 500.hilj.)da ne pominjem Novi Pazar koji je institucija za vas po tom pitanju.oni da imaju takvu finasijsku podrsku drzave, podrsku potala,medija,itd...imali bi 15,20 hilj. na svakoj utakmici i borili bi se sa vecitim za titulu.
O

ObradAK

pre 8 meseci

Prijatelju ne znam o čemu pričaš. Za sada po prosečnoj gledanosti Vojvodina treća tik iza Partizana uz veliku prednost nad četvrtim.
c

cr24

pre 8 meseci

TSC i Novi Pazar su institucije i za sve jedan BG klub ( grad od 2miliona stanovnika, i na desetine hiljada ljudi koji svakodnevno prodju kroz BG, a oped rupa i JNA nemogu par hiljada da skupe, o drugim BG klubovima po ovom pitanju nema smisla pisati)
B

Bida

pre 8 meseci

Lepo ja kazem svaki prodati iz rupe se brze bolje vrati takoce lazovic i nedeljkovic zivi jili pa videli
p

piro

pre 8 meseci

odakle prodat?
D

Dzi

pre 8 meseci

Zao mi Vojvodine.
E

Eseks

pre 8 meseci

Igrac koji zavisi i previse od ekipe..Ako je tim dobar onda i on igra,ako tim zakaze onda bude medju losijima..Trkac bez poteza koji menja tok utakmice,solidno pojacanje koje ce se uklopiti u sivilo raspale vose.
X

Xyz

pre 8 meseci

Vulic nije u Vojvodini, ali bitno da se napise nesto i ostavi komentar
S

S99

pre 8 meseci

A rece brat da vidi sebe u premijer ligi za koju godinu...

Bibras Natcho

pre 8 meseci

Nije nista pogrešio, premijer ligi Bosne i hercegovine...
d

duci 63

pre 8 meseci

Njegoš, Vukanovic, Vulic, Vukan Savićević .. dobi Zvezda jos jednu filijalu 😉😊
A

Archie

pre 8 meseci

Vulić je u TSC-u, a drugo kakve veze Njegoš ima sa Zvezdom sada?
S

Srpska Atina

pre 8 meseci

Kakav Vulic? Sa kim se ti grudvas druze?
T

TerzaStoperOFK

pre 8 meseci

Grešiš brate , ima je odavno
s

samo vosa

pre 8 meseci

Vojvodina scool, Katai, Ivanic, Pavkov, Pankov...
v

vorkapic

pre 8 meseci

Odlican igrac,bice pravo osvezenje za nasu ligu.
Š

Što se

pre 8 meseci

Gomilaju pozajmljeni igraču. I to na istoj poziciji ko Indio defanzivni vezni. Kad su rekli da se ima 4 m evra onda se kupe za 2 m evra 4 odlična igrača da odvedu Vojvodinu direktno u Evropu. I onda se vrate uložene pare i zaradi se još 3 m evra. E sad ko je četvrto pojačanje.trebalo bi da Vojvodina da otpusti Kajević Vukića i dovede rasnog golgetera
С

Сингидунум

pre 8 meseci

Вошин скаутинг се своди на бивше играче црвеног близанца. Следећи су Стојковић, Срнић, Чаушић и Гаврић.
П

Пеђа РС

pre 8 meseci

Па ти играчи би код вас били најбољи у екипи.
H

Hermano7

pre 8 meseci

@djape, obajsnili vam smo u derbiju ko je ko, ae pokrij se usima
H

Haha

pre 8 meseci

Vi ste u derbiju bili slabiji ali ste posteno dobili, iskoristili svoje sqnse, imali srece kod dve ofsajd situacije i kod stative, suta Kataija gde teze promasiti. Nisu Mladost i Tsc bolji od vas 4, 5 golova sto se za Dance vec ne bi moglo tvrditi.
G

Guh

pre 8 meseci

Još jedan talenat bajerna koji je imao dobrog menadžera i ništa više. Sledeći na redu za povratak su Eraković i Račić.
M

Monteroo

pre 8 meseci

Kad sam video s betisom ,njegos na terenu reko ljudi jel se to snima neki film,La Liga...ljudi jedu lopte u veznom redu... Ali evo dolazi njegos na svoje...klub po meri....drze ga menadzeri nizeg ranga koji u bg u nemaju pristup.
?

??

pre 8 meseci

Dobro pojacanje za vosu, ovo im je pravo pojacanje. Po mom misljenju dobar je u zvezdi bio, u granadi ne znam al 50 utakmica tamo je bar neko iskustvo. Mlad je i dalje 24 godine moze u vosi da zivne, a i vosa s njim
S

Stara Garda

pre 8 meseci

Podrška za ovaj transfer. Mlad, dobar igrač, u teoriji moze da se i zaradi posle na njemu. Najzad nesto i od sportskog sektora. Jos bek i ovo je ozbiljna ekipa.
C

CZ - sekcija KV

pre 8 meseci

jbg, koje smo sve mi krseve imali u ekipi
X

Xao

pre 8 meseci

I igrali LS sa takvima
A

ApsolutnoJa

pre 8 meseci

Kakav neocekivan pad u karijeri. Kad vidim sve igrace koji gostuju u podkastu Alesto vidis po prici da oni nemaju ozbiljnu posvecenost ka ovom sportu, sto je bas zalosno.

ГОШЋА

pre 8 meseci

Takodje se slazem, pogotovo neki “propalo” igraci koji su zavrsili karijeru i toboze su zadovoljni sto su igrali po Kazahstanu, Kipru..A ni tamo nisu uspeli da naprave neko ime

Zvezda ispred svih!

pre 8 meseci

Veliko pojacanje. Potrebna nam je jaka Voša. Srećno Njegoše!
h

halo

pre 8 meseci

To su Stankovićevi ljubimci, Mađarska, Kipar i Vojvodina.
N

Nemanja Joviccc

pre 8 meseci

potpisao za Portugalski tim
G

Gost999

pre 8 meseci

Da nije Santa Klara ili Famalikao?
m

mek

pre 8 meseci

Ovo u teoriji moze da bude bas dobro pojacanje. Njegos dolazi iz jake lige, plus ovde ce verovatno igrati na svojoj prirodnoj pozicji 8, gde ce uz njega biti defanzivniji Mateus.
G

Grajkula

pre 8 meseci

Guran, guran ali nije izguran...Pitanje da li je uzeo ozbiljnu lovu u Granadi...
R

Rodman93

pre 8 meseci

Kakvu lovu da uzme u Granadi u kojoj uzgred nije ni igrao ? Pa šta ja sve neću pročitati. Čuj lovu u Granadi...
k

kolodin

pre 8 meseci

Ogromne pare nije uzeo sigurno,možda malo više nego što mu Vojvodina daje.

ГОШЋА

pre 8 meseci

@ Rodman23 Druze on je u sezoni 21/22 odigrao 15 utakmica, sezona 22/23 26 utakmica, a ove sezone 10 utakmica. Sto je sasvim solidno s’ obzirom da i nije Bogzna kakav igrac
R

Rodman93

pre 8 meseci

Drugarice u ovoj sezoni nijednu nije počeo, Max mu je oko 30 minuta. Ostalo je u segundi. Ni tamo nema neki kontinuitet igara.
V

Veljko9

pre 8 meseci

Kao grom iz vedra neba