Dobre vesti: Žorž Žezus se izlečio od virusa korona

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.03.20. | 11:24

Novi test je bio negativan

Pre desetak dana pozitivan na virus korona, a danas - negativan. Dobre vestii za trenera Flamenga Žorža  Žezusa. Brazilski klub je objavio da je poslednji test bio negativan na virus koji sve više hara.

Prvi test je bio pozitivan, ali se odmah videlo da rezultati nisu jaki, pa je zahtevano da se odradi još jedan. I on je bio negativan.
Flamengo obaveštava javnost da je novi test bio negativan na Žesusa. Klub je svima zahvalan na podršci”, istakao je brazilski klub.

Izabrane vesti

Žorž Žesus i Flamengo imali su odličnu sezonu u kojoj su osvojili prvenstvo Brazila, Kopa Libertadores i Sudamerikanu.

Klub se zahvalio navijačima na podršci, a sigurno je da će ova vest smiriti ne samo Žezusa, već i sve ljude u i oko kluba. Takođe, ekipe iz Ekvadora koje su igrale protiv Flamenga mogu da budu mirnije.

I sam Žezus se obratio javnosti posle dobrih vesti.
"Dobio sam odlične vesti jer je moj test na COVID-19 bio negativan. Srećan sam i zahvalan na brizi i podršci za moje zdravlje. Nastaviću da se molim za sve koji su zaraženi i pogođeni ovim", rekao je Žezus.

Rekao je Žezus odmah da nije imao nikakve simptome, da se osećao normalno, pa je zapravo pitanje da li je uopšte i bio zaražen. Ali pošto je zvanično prvi test bio pozitivan, a ovaj drugi negativan, vodi se da se izlečio od virusa.

To je zapravo manje važno, najbitnije je da je ovaj sjajni trener dobro.

Žezus je od virusa korona izgubio bliskog prijatelja Marija Verisima (81) koji je bio prva žrtva virusa u Portugaliji.

FOTO:  Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara