Cujoši Vatanabe u prodoru (©Reuters)
Cujoši Vatanabe u prodoru (©Reuters)

Niz problema za Gent: Let za Beograd kasnio, Belgijanci u Humskoj bez dva važna igrača

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.08.24. | 20:12

Vuter Vranken neće moći da računa na Cujošija Vatanamea i Hjun Sok Honga

Nisu stvari za Gent krenule onako kako su u klubu zamislili. Let za Beograd je kasnio, a to je samo jedan od problema sa kojima se Belgijanci suočavaju. Ostali su kadrovske prirode.

Gent će sutra u Humskoj biti bez najboljeg igrača. Hjun Sok Hong nije igrao za vikend, neće ni u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencije, jer završava transfer u Tranzon. Na to je trener Vuter Vranken bio spreman, međutim, nije doputovao u Beograd samo bez jednog važnog fudbalera, nego bez dvojice.

Izabrane vesti

Iz konkurencije za sastav ispao je i japanski štoper Cujoši Vataname.

“Dva igrača nisu u sastavu tima, Cujoši Vanatame neće biti u timu zbog bolesti, takođe ni Hjun Sok Honga zbog transfera”, rekao je Gentov trener Vuter Vranken i nastavio:

“Novi igrači su fizički spremni, mogu da budu deo tima, mogu da startuju, oni su dodatna opcija. Imaju dobre tehničke kvalitete. Varila pokazuje kombinaciju tehničkih i individualnih kvaliteta, sjajan je na lopti. Bolje je da imate više izbora, nego da ga nemate. Bili smo dominantni u meču sa Silkeborgom, stvarali šanse, možda u nekom delu igre nije bilo toliko upečatljuvo, sjajno je što igrači ulažu strast na terenu”.

Olakšavajuću okolnost za Gent trebalo bi da predsatvlja činjenica da će tribine stadiona u Humskoj ulici biti prazne. Partizan se još jednom našao na tapetu UEFA, ponovo je kažnjen.

“Igramo protiv veoma dobrog tima koji se sjajno brani i koji ima jak individualni kvalitet gde mogu da reše meč. Imaju dobru radnu etiku, ali verujemo u svoje šanse. Teško je reći da li je prednost ili ne kada imate navijače na terenu, jer publika ovde može da bude ‘teška’, nekada je amosfera fenomenalna i izvor energije za domaćina, ali može da bude i dodatni pritisak”, podvukao je Vuter Vranken.



tagovi

Kvalifikacije za Ligu konferencijeLiga konferencijeFK PartizanGent

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara