(©Reuters)
(©Reuters)

Nisu uložili ni cent, zaradiće malo bogatstvo: Bajernu od transfera Mazrauija i do 20.000.000

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.07.24. | 13:43

Marokanac pred prelaskom u Vest Hem

Dugo se protezalo da bi Nusair Mazraui mogao da napusti Alijanc arenu, da mu nije sve po volji u Minhenu. Došao je taj trenutak. Iz Nemačke na – Ostrvo.

Bajern pre dva leta nije uložio ni cent za potpis marokanskog beka, Nusair Mazraui je iz Ajaksa stigao kao slobodan igrač, ali će zato minhenski klub zaraditi. Za današnje prilike ne ozbiljnu paru, ali spram uloženog – malo bogatstvo. Vest Hem je blizu finalizacije posla, a sve skupa na koncu bi čitava operacija mogla da iznosi skoro 20.000.000 evra.

Izabrane vesti

Bezmalo sve je utanačeno, javlja dobro obavešteni insajder Florijan Pletenberg. Klubovi su se dogovorili, dve strane su stisnule ruke. Transfer će biti težak 15.500.000 evra. To je fiksni deo. A, kroz bonuse bi Bavarcima moglo da legmne još 4.000.000. Ali, prvo će Vest Hem morati da ubedi Nusaira Mazrauija.

Bajern i Vest Hem imaju dogovor, ali ga još nisu postigli ljudi iz londonskog kluba sa Marokancem i njegovim zastupnicima. Treba da se utanače finansijski detalji. Teško da će Nusair Mazraui pristati na (mnogo) manje od onoga što je imao u Minehnu, a to je oko 8.000.000 evra bruto iliti 4.500.000 neto, što je značajnija brojka za izrazito ofanzivnog beka, koji je prethodne sezone kod Tomasa Tuhela znao da igra i po krilu.

Opasnost po Čekićare može da bude to što se Mančester junajted nije odjavio, i dalje je u trci za potpis. Jer, namera Erika ten Haga je da na Old Trafordu napravi ‘mali Ajaks’ ili tim od igrača koje je vodio u Holandiji i protiv koga je njegov tim igrao.

Minimalno prostora ostalo je Mančester junajtedu da krene u napad…


tagovi

Letnji prelazni rok 2024Bajern MinhenVest HemNusair Mazraui

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara