Komentari na vest

Ništa od Viljareala, Leković na pripremama Zvezde

p

pera3

pre 7 dana

Nadamo se da je napredovao..prema recima ljudi iz Viljareala jeste...on bi sa Spajicem trebao da bude bedem izpred gola..samo da onaj Djiga koji ne zna da ukliza ne igra..
Z

Zvlat BG

pre 7 dana

FK Crvena zvezda ili Terza & sinovi Import/Export D.O.O.
P

Pedja108

pre 7 dana

Ovo i nije tako losa vest. Lekovic je dobar stoper. sada je imao jos godinu dana igranja i sticanja iskustva. Pored Stojica, Spajica, Djige, sad je tu i Lekovic. Dalje ne treba vise stopera, taman je.
Š

Šahmat

pre 8 dana

Ovo je odlična vest.Mali je vrhunski štoper.
i

i djiga i on

pre 8 dana

Su prosek i nisu za zvezdu kakvu bi zeleli da imamo. Zvezda sluzi kao preduzece za uvoz izvoz igraca. Zato ima sve manje navijaca, pa uprava moli navijace da dodju.
M

Milan9111

pre 8 dana

Najveće pojačanje Zvezde !! Lekovic je klasa u odnosu na Erakovića !
S

Sedorf10

pre 8 dana

Jeste al' kad bi se zezali. Najvazniji parametar za stopera brzina je ubedljivo na strani Erakovica. Lekovic je spor kao puz.
S

Slaba odbrana

pre 8 dana

Slaba odbrana pre 21 dana Hoće tastatura stručnjaci punu cenu,malo morgen,nisu oni baš toliko ludi.Kifla i jogurt i to je puno kao i svi ostali što su prošli.Lepo sam rekao...
N

Nenad1246

pre 8 dana

Andrej Đurić i Leković pored fudbalske cepanice zvane Điga, nemaju nikakve šanse kod poznatih afro-fanatika i protivnika srpskih mladih fudbalera, drugova Terzićai Mrkele! Napred Zvezda sa Afrikancima, pa neka pada poseta na Marakani!
N

Nenad1246

pre 8 dana

Opet slepče prestali lekovi da deluje pa se vratile višestruke ličnosti pod tuđim nikovima, koristi bar vpn da ne bude uvek ista adresa. Idi nađi devojku/dečka šta got te pali živi malo izvuci guzicu sa maminog kauča sad će penzija da ti da nešto pa prošetaj nije baš zdravo mrzeti druge samo jer su drugačiji od tebe tako blesavog.
M

Moljac

pre 8 dana

decko se mora forsirati u tandemu sa Spajicem.Uz dva top beka i Izraelca na golu bice top odbrana 🫡

Zoran IVANOVIĆ

pre 8 dana

Dečko je novi Marko Materaci...ova sezona je njegova..
у

уживаће

pre 8 dana

навијачи у Зајечару у његовој игри....
D

Don Vito Corleone'

pre 8 dana

Opet invazija Hrvata na vestima o Zvezdi. Hoće mukice da svisnu od muke. Hoće od muke svoju cipelu da pojedu. Titulu u fudbalu nisu videli 7 godina, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona. Eno i u košarci se raspadaju svi igrači im beže iz kluba, ostali im samo 2 velika Zvezdaša Avramović i Trifunović.
G

Grkavi

pre 8 dana

Sta ste gledali Lekovica u Viljarealu B pa znate da ke bolji od Djige?Djiga je igrao Ligu Sampiona protiv Halanda i ostalih asova i zvezda,dok je ovaj igrao za tim koji je primio najvise golova u drugoj ligi,ali spin je cudo
J

JT

pre 8 dana

Mogu i ja tako da igram protiv Halanda. Isti bi bio rezultat.
A

Aca LJotic 89

pre 8 dana

Dobro neka se vrati u Crvenu Zvezdu neka odigra jos neku godinu i ako mu se tad ukaze prilika da ide neka onda ide.
F

Foca

pre 8 dana

Andrej djuric je za ovog tatinog sina Jap Stam!
k

kaodajebitno

pre 8 dana

A Andrej Đurić nije tatin sin? Njih dvojica dve cepanice koje uvaljuju i pošto ne mogu nigde da prođu vraćaju ih u Zvezdu. Ne zna se ko je veća kombinacija od njih, a nemaju pojma.
i

info011

pre 8 dana

Ciji tata da vise terzi ostaje u zvezdi
X

XD

pre 8 dana

Prvo je bio vanserijski igrač kokeg je Terzic prodao da bi uzeo procente a sada je panj koji se vraca jer Terzić hoce procente. Ko ima ovakve navijace ne trebaju mu protivnici. Logika ostala u kladionici.
G

Ggostt

pre 8 dana

I koja je poenta medijskog sponzorstva s mozartom? Na svaku vest o zvezdinim transferima namerno puštanje 50 grobarskih komentara a cenzura naših!?
i

ivannnn 8555

pre 8 dana

covece ima u sparti iz praga na sveckom je vitak ozbiljan stoper ili iz veleza levonogi stoper. dali neko igra jebeni menager ako su ovako nesposobni mogu tu da nadju....i malo yt ja sam pogledao snimke vitka kida
V

Visente Del Boske

pre 8 dana

Za ovog je Andrej Djuric Van Dajk licno.
N

Neznalica

pre 7 dana

Desi Ðuro, nisam te prepozn'o

GRKI GRK

pre 8 dana

#ejj ... Poradi malo kako izgovaraš reči.... Jeste Vuk Karadzic rekao -"Piši kao što govoriš" ali da bi ispravno pisao moraš ispravno da govoriš.
C

CaleB pravi

pre 8 dana

Sasvim ocekivano...Ovaj momak ne bi bio pojacanje ni za Graficar, a da ne pominjemo Zvezdu. Ko ga je gledao - jasno mu je.
j

jojo

pre 8 dana

Jos jedan dokaz da uprava nezna sta radi koja je ovo logika da prvo odkupe panjinu Djigu pa onda se Lekovic vrati. Prokleti procenti.......
C

CaleB pravi

pre 8 dana

Pa Djiga je za njega Tiago Silva licno....ne mogu cak ni da se porede.
D

Dejoooo

pre 8 dana

Nekazes da je Djiga tri puta kvalitetniji fudbaler.To je poenta

VecaBg1971

pre 8 dana

Pa nisu ni spanci veverice, tim koji je bio poslednji u 2 ligi, nije bas merilo kvaliteta a verovatno ni mali nije ostavio neki utisak. To sto smo se mi istripovali da svaki klinac koji ode napolje moze da se zavalja za 4...5 miliona, to je nas problem, tj. Tedzin. Prevarili smo Vilu za Kostu Nedeljkovica , nije svaki dan Bozic. Pazite sta vam kazem, taj Nedeljkovic ce posle polusezone otici negde na pozajmicu, ako ne i odmah, nece videti Birmingem.
a

ala lupetas

pre 8 dana

ti znas za Nedeljkovića? ti?
D

Dex15

pre 8 dana

A ko si ti da tu lupetas sa tim " pazite sta vam kazem? Ko si ti date iko slusa jado jadni
A

Amin14

pre 8 dana

Sjecam se kako ste za Vidica pisali kada je prelazio iz spartaka u Junajted
и

из Шпаније

pre 8 dana

у Зајечар....
7

7 titula i 4 Duple

pre 8 dana

Meni prosto milina citati kako u rojevima kao strsljenovi navijaci nogometnog jsd kluba napadaju Terzica sa laznih 'zvezdaskih' profila u fazonu Terza ce da 'upropasti klub' bla bla bla, bolji je vidic bla bla bla...itd Iz aviona se vidi koliko mrze Terzu jer je Uspesan a oni mu nista ne mogu, i ne mogu da ga oteraju iz Zvezde nikako pa su frustrirani! Mislim treba ih i razumeti,nije im lako, od kad je Doktor fudbala Terza na celu Zvezde oni titule videli nisu skoro punu DECENIJU a LS igrali nisu vise od 20 godina,zato ga i mrze i napadaju toliko,rezultati,titule i trofeji sve govore ko je Kralj fudbala na Balkanu a njegovo ime je Zvezdan Terzic, za koga je cak i legendarni Mamic rekao da je najsposobniji covek u istoriji Zvezde posle Dzajica!
M

Miso 031

pre 8 dana

Baš volim što se vratio on treba da igra a ne neki Djiga još jedna potvrda da Terza loše vodi Zvezdu kad se Terza skloni nismo ni svesni u šta smo mi upali a videćemo
V

Visente Del Boske

pre 8 dana

Posle njega potop,proci cemo gore nego OFK,a on ce da zbrise iz evrope.
D

Dupla Kruna 8-0

pre 8 dana

OVO JE JOS BOLJE ZA NAS,SAD CE MO DA GA PRODAMO ZA 5-6 MIL NAREDNE GODINE,ZIVI BILI PA VIDELI!
w

webb

pre 8 dana

guramo mlade igrace da se podaju a o ligi sampiona i pravom kvalitetu ne razmisljamo uopste
e

ejj

pre 8 dana

Pojacanje u Obrani ,Igrac tsc koji je primao petarde u Evropi i Lekovic poslednji u seriji B spanije, i onda mi kao hocemo ligu sampiona? Pa kako uci u LS sa ovakvom odbranom?
l

ludilooo

pre 8 dana

Pojacanje u Obrani ,Igrac tsc koji je primao petarde u Evropi i Lekovic poslednji u seriji B spanije, i onda mi kao hocemo ligu sampiona?

GRKI GRK

pre 8 dana

#ludilo ... Poradi malo kako izgovaraš reči.... Jeste Vuk Karadzic rekao -"Piši kao što govoriš" ali da bi ispravno pisao moraš ispravno da govoriš.
E

Eto ga

pre 8 dana

Viljareal B je inace bio poslednji u toj B ligi, Eto ko nam se vraca koja "stopercina" to je ta zamena za Dragovica .. Nema nista od lige sampiona sa ovakvom odbranom
M

Mutommbo

pre 8 dana

Meni se ne sviđa to koliko je brz, odnosno spor. Ali očigledno da dečko poseduje neki kvalitet kada je odigrao toliko utakmica u španskoj II ligi i to kao.pozajmljeni igrač uz opciju mogućeg otkupa. Ako je mogao tamo da igra, za našu ligu bez problema može da bude starter u svim utakmicama.
o

o tome razmisljas

pre 8 dana

a u evropi?
B

Boners

pre 8 dana

Kako se ne ugledaju Terzu, placa vise od ugovorene klauzule, placa povratak igraca posle isteka pozajmice...
d

dr.Zvezdan

pre 8 dana

@Boners... jel tesko podneti cak 7 god bez titule i 20 bez odigrand ijedne LS? 🤫
O

Ok

pre 8 dana

Konacno, normalan mladic kome treba dati sansu da igra za svoj klub. Dosta vise sa kratkim halfovima. Odbrana bez skoka. Probati njega i Spajica zajedno.
l

lupetas

pre 8 dana

sta ti decko pricas... Visina se vise ne gleda nego Brzina .
H

Hyypia

pre 8 dana

Ne budi smesan. Kiksara i prespor je za zvezdu. Da je dobar dao bi viljareal 4 milke.
@

@

pre 8 dana

Igraci poput Kange imaju glavnu karakteristiku brzinu.
e

etoo

pre 8 dana

Jako losa situacija, Stojic i Spajic nisu igraci za playoff Lige sampiona, Nije dosla zamena za Dragovica nego igrac iz domaće lige iz TSC koji prima ogromni broj golova
v

vlada1951

pre 8 dana

Spajić nije lošiji igrač od Dragovića
8

89

pre 8 dana

@etoo brate ostavio si 20 komentara istih sa razlicitih imena, kako te nije mrzelo??? Ozbiljna si Macola! Idemo u LS sa Stojicem i Spajicem, jsd u inat!!!
Х

Хсснс

pre 8 dana

Стојић је озбиљан играч што је показо против Шведске али и када је играо за ТСЦ у Европи..то што су примали голове није до њега него комплетног тима. Стојић је бољи од Драговића сада то је сигурно и биће најбољи централни бек наше лиге. Технички је добар али по скоку, брзини, постављању по свему је међу три од ових у репрезентацији сада што играју на ЕП.
9

95

pre 8 dana

@Xccнс није га џабе Звезда довела пре Еврпског, озбиљно појачање за Звезду, већина га људи није гледала па причају и лупетају све и свашта, али добро, има времена да се покаже и докаже у Звезди
g

gluposti

pre 8 dana

Krsina od igraca... u zvezdi nije pokazao nista zato je i otisao na pozajmicu i sad ga vracamo... Na prucevu i Ovome smo izgubili 5 miliona , sacuvaj me boze sta radi Terzic
7

7god bez titule

pre 8 dana

@gluposti... Terzic osvaja Titule i Duple Krune dok vi 😭 ispred skupstine🤣
r

rrrr

pre 8 dana

Hajde grobarcino,odmori malo
B

Bljak

pre 8 dana

Katastrofalna vest ,sad nista od stopera jace klase i nista ni od lige sampiona..Lik je obicna rupa zato je i otisao na pozajmicu, a ovi sto ovo predstavjaju kao pozitivnu vest nemaju pojma o fudbalu ,
Z

Zaza Paculia

pre 8 dana

Ajde mi ti sada iskreno objasni, sta cemo mi ovakvi kakvi smo u Ligi Sampiona?? Play off LS i ligaska faza Lige Evrope, sa nasim koeficijentom nam u startu donose preko 10m Eura. Imamo 8 utakmica, imamo realne sanse da prodjemo dalje, skupljajuci bodove, i uz prolazak u nokaut fazu, mozemo da uzmemo jos oko 5-6m sigurno, i ono sto je jos vaznije, da pojacamo koeficijent, jer ce nam od sledece sezone trebati svaki bod da lakse preskacemo kvalifikacije, i pravimo sto bolji tim.
m

miki bg

pre 8 dana

tako je magistre sto bi zvezda uzela 3 ili 3,5 milona kad ce sad greje klupu pa na zimu ga das u ofk beograd za DZ. pa uzmes ti pare, terza novi pink panter
s

sta reci

pre 8 dana

Viljareal B je inace bio poslednji u toj B ligi, Eto ko nam se vraca koja "stopercina" to je ta zamena za Dragovica .. Nema nista od lige sampiona sa ovakvom odbranom
@

@

pre 8 dana

A gde su igrali ovi sto nisu na ic pre dolaska za milione eur pre nas. Samo Bukarija su negde prodali za neke pare. Pustite momka da odigra pa onda komentarisite.
P

Pakao srb

pre 8 dana

Vratio ga Terzic da ga po vec vidjenom sistemu i principu mnogo bolje proda. Posle EP sledi poziv u reprezentaciju kod Piksle, ubraja 2 nastupa, ovde naravno krece forsiranje tekstovima i ode on negde za 5-6 miliona.
B

Bljak

pre 8 dana

Katastrofalna vest ,sad nista od stopera jace klase i nista ni od lige sampiona..Lik je obicna rupa zato je i otisao na pozajmicu, a ovi sto ovo predstavjaju kao pozitivnu vest nemaju pojma o fudbalu ,
P

Providno

pre 8 dana

@Bljak,,, Napisao si 20 istih poruka sa 20 razlicitih nadimaka protiv Terze i uprave, jel tesko podneti 7 godina bez titule,mora da je mnogo bolno u tvojoj humskoj haha...
r

realnoo

pre 8 dana

Katastrofalna vest ,sad nista od stopera jace klase i nista ni od lige sampiona..Lik je obicna rupa zato je i otisao na pozajmicu, a ovi sto ovo predstavjaju kao pozitivnu vest nemaju pojma o fudbalu
A

Astoria

pre 8 dana

Drago mi je da je doslo vreme kada se i odbijaju ovakve ponude, a ne posto-poto da se mlad igrac prodaje za kikiriki. Ima nek 20 godina, a vec sezonu iza sebe u spanskoj ligi, uz 3 postignuta gola na 29 meceva. Visok 192cm, stamen i pokretljiv za svoju visinu, cena moze dsamo da mu raste. Ko zna, mozda se ovo pokaze kao fenomenalan potez i CZV dobije stopera na duze staze. Ugovor sa crveno-belima mu istice juna 2027.godine.
A

Auu sta mi rece

pre 8 dana

kojoj spanskoj ligi? druga liga spanije?
A

Astoria

pre 8 dana

@Auu sta mi rece Nije liga petice, ali isto tako ne znam bas koliko je LaLiga2 za potcenjivanje. Po trzisnoj vrednosti druga spanska liga ima 2x skuplje timove od Super Lige Srbije recimo, a u njoj se takmice jedna Saragosa, potom Levante, Valjadolid, Ovijedo, Espanjol, Tenerife, Sporting Hihon...i da ne nabrajam. Nisu to boranija timovi. Najskuplji igrac LaLige2 vredi 8 miliona evra. Malo vise postovanja ne bi skodilo.
K

KME partizani

pre 8 dana

Komentariše, ovog neće, Erakovića isto, i ja sam, po njima, shvatio da će kapiten Sveta ili Kovačević za 12 miliona u Viljareal. Dosta kuckanja, idite na protest, bićete sa Stanojem treći, četvrti uz mnogo kukanja.
h

halo

pre 8 dana

Još jedno LŠ pojačanje, štoper najgore defanzivne ekipe Segunde.
Z

Zn

pre 8 dana

Odlicno, momak ima sve i visinu i tehniku i skok, verovatno je i napredovao proslih godinu dana. Viljareal je blefirao i nadamo se pogresio, bili su ubedjeni da ce proci i za 3 miliona. U danasnje vreme nenormalnih transfera, za ove godine koje momak ima moze samo da ide na vise.
v

vulex

pre 8 dana

znaci da veze nema cim im je i 4m mnogo
h

ha ha

pre 8 dana

a dva miliona je kao malo... nadji ih ti na ulici...padaju milioni u Levanteu.. Trebalo je odavno uvesti seleri cap u fudbalu. nijedan klub preko 20 miliona godisnje a ne svaki igrac toliko
v

vulex

pre 8 dana

kakve se cepanke placaju 20-30m u danasnjem fudbalu njima mnogo 4m za igraca od 20god????!! ajde verovacu ti da je klasa da eto jeste
R

RealNo1

pre 8 dana

Ако је Виљареал хтио да га откупи, значи да дечко вриједи нешто. Треба му дати шансу, сигурно је напредовао за вријеме које је провео тамо.
e

e moj ti

pre 8 dana

viljareal b je bio poslednji u segundi...
m

ma daj

pre 8 dana

Viljareal B je ispao u drugu ligu
E

Ekstra

pre 8 dana

Dobili smo stopera
n

ne pisi gluposti

pre 8 dana

nismo...
F

Ff

pre 8 dana

Nisu ni hteli da ga otkupe, prava istina!
M

Mitrandir

pre 8 dana

Dečko je tatin, ne kažem da ne zna da igra i da neće biti bar ok igrač. Ali da nema tatu nikad se ne bi pisalo da ide u Real i slične gluposti koje smo čitali, samo da bi došli dotle da ni Viljareal B ne želi da ga otkupi.
н

неће

pre 8 dana

Жута Подморница да купи играча од Црвене државне мезимице....
D

Dell

pre 8 dana

Ovde pregovaraju veliki klubovi, idi tamo slaži karton po tribinama, teraj upravu, organizuj paradu ili nešto slično,...
G

Gost4

pre 8 dana

Svakako bolje on nego Djiga
J

Jyksjshybyk

pre 8 dana

Odigrao mnogo utakmica u spanskoj 2. ligi, koja je svakako jaca od nase. Napredovao je. Treba mu dati sansu.
e

e moj ti

pre 8 dana

I bio poslednji u toj drugoj ligi
D

Dejooo

pre 8 dana

Bio poslednjo ispali ,a odbrana bola dobra punili ih kao decu malu.
s

salesman999

pre 8 dana

i treba. bolji je od djige.
H

Hudein

pre 8 dana

Nemoguce da nisu otkupili najboljeg stopera na svetu do 22 godine. Sta je sa Erakovicem, da nece njega dovesti kao zamenu?
B

Banja_Slatina

pre 8 dana

Opipavaju puls Cvete Markovic pa dok vide sta ce tu biti.
N

NN3

pre 8 dana

To je trebalo uraditi odmah prvi dan, a ne da se razvlači mesec dana. Ugovorio si klauzulu za otkup pre godinu dana, ako se ne ispoštuje ćao i doviđenja. Kakva crna pregovaranja. Mada pozitivno sam iznenađen da ga nisu prodali ispod cene.
s

spartacus

pre 8 dana

vjerovatno nisi nista ni ponudili za njega, a terza rekao da jesu kako bi ispalo da zna da tvrdi pazar 🙂
L

Levi bek

pre 8 dana

Za te pare neka kupuju igrace u vijetnamu
G

GABI GO

pre 8 dana

OVO JE ODLIČNA VEST .TREBALO BI DA GA OSTAVE DA SE IZBORI ZA MINUTAŽU
к

кам ту

pre 8 dana

ОФК Бро....
V

Volim fucu

pre 8 dana

Dati mu sansu kao Erakovicu, pa onda izboksovati bolju cenu
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 8 dana

Nije Zvezda trgovacko preduzece majstore pa da se ganja profi, Zvezda je sportsko drustvo a tu rezultat ima imperativ u odnosu na transfere tj. novac. Nije mi jasni zasto se ljudi pale na visinu transfera to nas ne treba da zanima.