Prštalo u Bačkoj Topoli: TSC – Voždovac 3:3

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.02.20. | 16:17

Dva gola povratnika Stuparevića

Sjajan meč u Bačkoj Topoli! Kao da je Superliga već počela. Sudar petog i šestog na tabeli posle prvog dela sezone, TSC-a i Voždovca, završen je bez pobednika u pravom vatrometu golova – 3:3.

Dva rivala su radno iskoristila poslednji slobodan vikend, jer već od sledećeg ulaze u „rudnik“. TSC, koji je minimalno promenio ekipu u zimskoj pijaci, dočekao je Voždovac, koji je dobrano izmenio sastav.

Izabrane vesti

I odmah, samo dva dana nakon što se vratio u klub iz kojeg se otisnuo u inostranstvo, zablistao je Filip Stuparević, koji je postigao dva gola za Zmajeve. On je pogotkom u 4. minutu otvorio utakmicu i doneo vođstvo Voždovcu.

Do 30. minuta TSC je preokrenuo. Najpre je Silađi poravnao na 1:1, da bi Tumbasević doneo prednost domaćinu iz Bačke Topole. A, u 27. minutu dosuđen je penal za pulene Zoltana Saba, a najbolji strelac lige Nenad Lukić bio je precizan sa bele tačke – 3:1.

Nije to bilo sve što se tiče prvog poluvremena. Ponovo je zablistao Stuparević, u 32. minutu je smanjio na 3:2, a u poslednjim minutima prvog dela kolosalnu šansu je promašio Silađi da vrati dva gola prednosti TSC-u.

Velike šanse u drugom delu promašili su Zličić i Stojčev, ali nije Vučić, koji je, poput Stuparevića, samo dva po dolasku u Voždovac postigao gol – 3:3. Sredinom drugog dela zaigrao je i Nemanja Pejčinović, najveće pojačanje Zmajeva u zimskom prelaznom roku.

Foto: FK Voždovac


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara