Luka Bijelović (rubinkazan.ru)
Luka Bijelović (rubinkazan.ru)

Ništa od milionske prodaje Spartaka: Luka Bijelović bez odigranog minuta napustio Rubin

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.05.24. | 17:12

Ofanzivni vezista će se vratiti u Suboticu

Pustio je Spartak u jeku borbe za opstanak Luku Bijelovića u Rusiju u nadi da će pola godine kasnije prihodovati milionsko obeštećenje, ali od toga neće biti ništa. Ofanzivnom vezisti istekla je pozajmica u Rubinu te će se vratiti u Suboticu, potvrdili su iz Kazanja.

Bijelović je u februaru otišao u Rubin na šestomesečnu pozajmicu, a prema tadašnjim informacijama ruski klub obavezao se na obavezan otkup po završetku sezone u iznosu od 1.100.000 evra. Ruski mediji sada pišu da se radilo o opciji, koju u Kazanju očigledno nisu želeli da iskoriste.

Izabrane vesti

Kako i bi kad trener Rubina Rašid Rahimov nije ni ukazao priliku 23-godišnjem fudbaleru da pokaže šta ume. Za nešto više od tri meseca u Rubinu Bijelović nije odigrao ni minut te su mu se, očekivano, crveno-zeleni zahvalili na vremenu provedenom u klubu i poželeli sreću u daljoj karijeri.

U Spartaku bi trebalo da ga dočekaju raširenih ruku, jer je u prethodne dve sezone bio jedan od njihovih najboljih igrača. Bijelović je ponikao u klubu sa severa Srbije, a za prvi tim Golubova odigrao je 124 utakmice i upisao 15 golova i devet asistencija.

Podsetimo, u Rubinu nastupaju četvorica srpskih igrača: Nikola Čumić, Bogdan Jočić, Uroš Drezgić i Lazar Ranđelović, s tim da potonjem ističe ugovor sa ruskim klubom u junu i trenutno nema informacija da li će ga produžiti.


tagovi

Luka BijelovićSpartak SuboticaRubin Kazanjtransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara